127612
  • byzhouse
    1. utólag sajnálni fogom,hogy nem tanulok eleget
  • tigeroo
    ezt az évekig tanulás szöveget meg...

most aki tényleg termelni fog az országnak (pl. egy mérnök) és nem csak papírt tologat vagy számvitel/pénzüggyel foglalkozik vagy joggal (a btk-s képzésekről ne is beszéljünk) annak tényleg hatalmas szakmai törzsanyagot/tudást kell megtanulnia mielőtt munkába állhat.

• tigeroo
    egy jó kőműves szakember tényleg jól keres...

de nagyanyámék pl. őstermelők... és mindíg azt fújták hogy a földtúrásnál nincs rosszabb, napi 8 órát kapálni...

a diplomát senki nem tudja elvenni tőled

az megint más hogy tényleg minden ember megy ilyen olyan szar diplomáért, amivel kb. semmit sem ér már csak eltartatta magát a felsőfokú képzés alatt...

(andragógia és tsai szak...)
  • DJKonya
    Még most is tanulok...
  • jhetedikj
    Nem sajnálom, jól alakult az életem.

azért tanulhattam volna keményebben is, de szerintem akkor se lennék most előrébb

volt olyan hazaértem lebasztam a táskát a sarokba mikor reggel indultam előtte kivettem 2 könyvet, másik kettőt bele, aztán így mentem suliba xDD
  • Marci0115
    hát igen sajnos ezzel is a gond van, vagyunk 20an kömües tanulók, abbol hármunkat érdekel a szakma a többi meg melegedni van bent meg a pénzért,
  • Gurren
    az a baj a mai Magyarországgal, hogy az összes szakmunkásképző tróger fos, ahova nincs kedvem tanulni menni.
  • Molnibalage
    Én speciel szívesen lettem volna, ha megfizetik. Nem bödös a kétkezi munka, de ha nem fizetik meg, akkor miért is csináljam? Legyek szegény, de büszke? Inkább vagyok mérnök büszke, és magyar szemmel viszonylag jól fizetett.

Diákéveim alatt kulimunkában volt részem bőven...
  • Marci0115
    az a baj a mai világgal, hogy mindenki diplomás akar lenni mer büdös a kétkezű munka, lehet szégyen vagy nem kőműves szakon vagyok és összesen havi 60 ezerrel támogat az iskola és a gyakszamühely összesen, ráádásul ha majd azt csinálnám amit kiadnak feladatot a cégnél és jól akkor engem kisebb felelősség terhel mint egy tervezőt,akit jol meg is baszhatnak, ellehet dönteni hogy évekig tanulsz a lehet nemis lesz munkádon vagy gyors leteszel egy szakmát plusz valami nyelvtudás és irány külföld
  • RS
    Még most is tanulok...
  • Gurren
    csak sajnálni fogom.
  • SötétBarom
    Igen, mert nem valósultak meg gyerekkori álmaim.

Persze ha tanultam volna, valószínűleg ugyan itt lennék
  • Zoli007
    Még most is tanulok...
    Mindig is komolyan vettem a tanulást.

De minek?
  • tigeroo
    úristen, ugyan ezt akartam leírni!

énis tényleg, abszolút 0 tanulással összehoztam egy 4-es érettségit + nyelvvizsgát (wowozás előnye), és most az egyetemen kellett megtanulnom tanulni... (és most a műszakin annyit tanultam az utóbbi 1 év alatt mint eddig 8 + 4 év suli alatt összesen)
  • chhaya #76935
    Elég komolyan vettem mindig.
  • DIESEL DOG #76934
    Mindig is komolyan vettem a tanulást...

Van egy nagyon szép mondás is: "A tanulatlan embernek, semmilyen jövője nincs..."
  • Unreal1942
    Mai eszemmel már jobban oda figyelnék. És sokkal tudatosabban építeném az életemet. Nem tanulnék többet, de sokkal jobban tudnám, hogy mit is akarok :)
  • PesSim
    Mindig is komolyan vettem a tanulást.

inkább azt sajnálom, hogy nem mást tanultam
  • Lyukasbogrács
    +1
  • Molnibalage
    Néha talán jobban kellett volna, de magyar szemmel egész jó vagyok.
  • Hegi90
    Még most is tanulok.

Inkább azt sajnálom, hogy olyan középiskolába mentem, ahol 0 szorgalommal is 4es-5ös tudtam lenni, most egyetemen meg képtelen vagyok 15 percig egyhelyben maradni és folyamatosan tanulni :/
  • Motoroj
    Szeretem modern eszközökkel körülvenni magam, de fanatikus nem vagyok.

Amennyit érdemes rászánni, annyit rászánok, de inkább a régi cuccokat szeretem jobban.
  • efti
  • wesker24
    Sosem érdekeltek igazán, működjön és kész!
  • dartonita
    Sosem erdekeltek igazan.
  • byzhouse
    +1 és tényleg így van ez :|
  • tigeroo
    riszpektáá
  • Gurren
    még mindig jobbak az ő egyszavasai, mint a sima bekopizások.
  • gabesz012
  • 89
    4 éves teló
    Fogalmam sincs hány éves gép.
    TV: 20 éves SANYO de ennyi idő után is makulátlan a minősége.
    Egyetlen amire adok az a fényképezőgép.

Asszem a "Sosem érdekeltek igazán"-ba tartozom :D
  • NEOreg3
    anyukám gépelte
  • immovable
    Te tudsz fogalmazni? :O Éljen.
  • Bruk
    "Sosem érdekeltek igazán, működjön és kész!"
  • drevil666
    Reklámozod a kérdőíved
    Ejnye:)
  • Blum
    Aztarohadt,végre nem egy szavas válasz. Ez tőled meglepő :DD
  • NEOreg3
    vettem használt 2. generációs ipod touch-ot, zenehallgatásra, egy kis netezésre, meg pár perc játékra tökéletes, nem cserélném le azért egy 3. vagy 4. generációsra, mert szebb a képe, vagy mert gyorsabb

ipad onnantól kezdve nem érdekel, hogy nem támogatja a flash-t

gépet 3-4 évente veszek, de akkor is olyat, hogy ésszel rakom össze, nem a lehető legdrágább alkatrészekből, de mégis elég jó teljesítményt nyújt

telefont meg 99%-ban órának használom, meg az ébreszt, szóval a gigapixeles beépített kameráktól nem lesz merevedésem

• N1ggA
    Végül is szeretem a modern technológiát, de nem az hogy hú iPad meg hű erős számítógép, hanem inkább belülről érdekel az ilyesmi, ezért is tanultam tovább ilyen téren, de geeknek nem tartanám magam, mert nem erről szól az életem, ez inkább ilyen tanulás/hobbi.
  • Fbn Lx
    a világ legszebb dolgai rendelkeznek blútússzal
  • Magic Boy
    Sosem érdekeltek igazán, működjön és kész!

Ha nagyon elavult vagy elromlik valamim, akkor igyekszem az igényimhez legjobban igazodót beszerezni, de egyébként nem érdekel.
  • RS