127612
-
Hmm hát a kulcstartókat gyűjtöttem régen, de azok már nincsenek meg.
Megíratlan képeslapokat, mindig vettem belőlük, ha kirándultunk valahova... ezeket már nem gyűjtöm, de még mind megvan.
Illetve amit még most is gyűjtök, azok a pici porcelánmacskák. :D -
Ebay. -
dinoszauruszos és repülős matricákat gyűjtöttünk kiskoromban, azon kívül nem volt más :) -
Volt rá példa, annyira nem volt jellemző.
volt kosaraskártya sok, azt eladtam, azt fociskártya, az még megvan vhol... -
nem gyűjtöttem semmit, nem volt rá pénz -
a leghosszabb (és legdrágább) függőség a Magic: the Gathering-hez kötődik, előtte-utána is volt pár dolog, 25. születésnapra pedig óriáslego-t kaptam.
sokkal ifjabban meg Turbo rágó, Donald rágó papírok, kártyanaptár, dinoszauruszos matricás album... volt minden :) -
Lego. Beszt evör.
Aztán később PC-X magazin (rlz), ami később gameszarrá kurvult. Ott már nem voltam előfizető, max egy évig. -
dragon ball-os, meg pokemon-os cuccokat
menő dolog volt -
kosaraskártyák még mindig megvannak, illetve a bélyegek is. ez utóbbival jól lehet csajozni.
-
DIESEL DOG #76980 Volt rá példa, annyira nem volt jellemző...
- Garfield képregények (na abból valóban nagyon sok volt)
- Dragon Ball-os kártyák, képek, stb (még egészen kis iskolás koromban)
- Na meg az épitőjátékok... -
volt rá példa, de annyira nem volt jellemző
-donald kacsa újság (+ a kütyük hozzá) alsóban
-tudás fája, azt is vettük kb. az első 2-3 dossziéig
-GAMESTAR újság 2002 novemberétől kb. még 6-7 évig (az a durva hogy az első pár számra mai napig emlékszem, cikkről cikkre... annyira megfogott az egész, csak hát 2003-ban már netem volt így már inkább megszokásból vettem
-LEGO (Y)
(a legelső emlékeim között van az hogy legot kapok.. abból is volt vagy 5 vödörrel erre anyám odaadta pár éve unokatesómnak, aki kb. fél év alatt szó szerint elszórta a házban
... kár érte)
mást úgy nem gyűjtöttem, azthiszem.
-
kosaras kártyák rulz! az értékteleneket elajándékoztam, kidobtam viszont az értékesebbeket megtartottam. van kb. 4-5 oldal aminek az akkori értéke összesen kb. 40e , ha nem több... most nem tudom mennyit érhetnek, de már sztem nem is nagyon foglalkozik vele senki. -
Unreal1942 #76977 Donald rágó kis képregényeit oviban. Sajnos már nincsenek meg. 
Üveg golyókat. (elajándékoztam)
Kockás képregényt. (elajándékoztam) Pedig ez ma már tényleg értékes lenne.
Illetve alsóban lerajzoltam egy kockás füzetbe az összes akkor létező ország zászlóját. Ez ma is megvan. Nagyon igényes munka
MA is vannak ilyen "szenvedélyeim" már jobban vigyázok rájuk. -
Ha az emberek minimális szinten értenének legalább a társadalomtudományokhoz (történelem, szociológia), akkor a sok csaló politikus és egyéb ember nem ....
szükség lenne erre is, arra is - viszont érdek nem fűződik hozzá. -
Azoktól szoktam ezt hallani, akik nem értettek soha hozzá agy utálták. Ahogy ítra más is, egyfajta szemléletet ad. Ha az emberek minimális szinten értenének legalább a természettudományokhoz akkor a sok csaló kuruzsló és egyéb ember nem baszna át annyi balfaszt... -
Egyfajta szemléletet ad az élethez. Az élet minden területén kell a matek, s ha nem tudod elég sokat szívsz. Saját példa. Nálam nagyobb matematikai analfabétát nem nagyon találsz. Szívok is rendesen.
Vicces, hogy nem megy a matek, aztán egy mérnökirodában nyomom. Hál'isten kitűnő térlátásom van, amit itt tudok kamatoztatni. Számításokat elvégzik a mérnökök.
-
Elektronikát tanultam technikumban (jó hírű suli (volt)). 5 éves képzés volt, érettségivel, technikusi vizsgával 5. év végén. Csak annyit mondok, hogy forrasztópákát először 5. évben láttam. Addig ezerrel tanultam a magyar, filozófia, történelem, társadalom-ismeret tárgyakat. Szerinted mennyire értettünk a szakmához? -
Fbn Lx #76972 sajnálom, mert
nem, tulajdonképpen nem is sajnálom. bassza meg mindenki
. -
Nem tanulni, hanem tudni kell. -
F1re #76970 még most is b@szok tanulni gomb miért nincs ?:D -
Gibor #76969 Még most is tanulok...
Ez a leghelyesebb szerintem, mivel jövőre megyek esti érettségire. -
gabesz012 #76968 Nem sajnálom, már úgyis mindegy. :) Egyébként meg azokat a tárgyakat tanultam keményen, amiket szerettem. -
Mindig annyira vettem komolyan, amennyire kellett. -
"Mindig is komolyan vettem a tanulást."
És egy gramm stréberség sem volt bennem. De céltudatosan megtanultam azt ami érdekelt és amilyen irányba menni akartam. (műszaki pálya)
Ez idáig sikerült elérnem amit elterveztem. "Kezdőként" nagyon jó munkám van nagyon jó fizuval. Ehhez persze az kellet, hogy ne linkeskedjem el a dolgokat. -
extramagascsaj #76965 Még most is tanulok...és fogok is :)Persze mellette melózni is kell. -
A tanár embert épít a jövő számára, felkészítő a rá váró feladatokra. -
semmi nem ér semmit, amivel nem lehet házat, autót, fegyvert vagy embert építeni.
-
Szóval a tanári sem ér semmit? Ejnye... -
Mondjuk a sok mateknak sem lenne értelme. Elmegyek a boltba, ott nem fogok másodfokú egyenletekkel meg egyenletrendszerekkel számolni. Aki matekozni akar az olyan iskolát választ...
"Még most is tanulok..."
Az utóbbi 3 évben alig tanultam valamit. Nem sok értelmét láttam, mert elég tróger iskolába járok, ahol sok a nemtörődöm tanár. Idén megint új tanárokat kaptunk (a suliban már szinte minden tanár tanított minket, minden éven új tanárok), utolsó évre jöttek a legszigorúbbak. Nem lenne ezzel semmi gond, ha őket elsőbe kapjuk meg, akkor elég jól állnánk jelenleg. Így most tanulok elég keményen és szívok. Nem vágyom a négyesre, ötösre. Képes lennék rá de beérem a gyengébb jegyekkel is. Majd ha azt tanulom amit szeretek abból szerzek ötöst. -
hát, mondjuk a bölcsészkaron kb. 90% fizetős hallgató van -
Még most is tanulok, de még mindig jól tanulok :) -
Amúgy komolyan... Bölcsészeket miért éri meg képeznie az országnak? Termelő munkát nem végeznek, csak szívják az állam nyakát, aztán meg bejelentik a munkanélküliséget.
Szerintem túl nagy hangsúlyt fektetnek manapság a humán tárgyakba, pedig inkább a természettudományokba kellene. Középiskolában 3 matekom volt, meg 5 magyarom hetente, az pl mi?
3 matek óra arra kb épp annyira elég, hogy darabosan leadják az anyagot, de 0 gyakorlás. Azt csodálkoznak, hogy minden gyerek utálja a matekot. Bezzeg általánosban 6 órám is volt belőle egy héten, de nem is is volt kb semmilyen problémám középsuliban utána matekból...
Persze fontosabb, hogy mindenki tudjon fejből 30 magyar verset, nem igaz? -
Még most is tanulok... és sajnálom hogy korábban nem tanultam többet. -
+1
-
Sajnálom, mert nagyobb örömmel gondolnék vissza, hogy kihoztam magamból azt, amire képes voltam. Így se lehetne okom panaszra, de messze jobban teljesíthettem volna........ -
én imádlak -
én szeretlek! -
Csak a mérnöki és az orvosi diploma a diploma, a többi humbug.
jelesül:
jog -> a hazugság vallása
közgaszdász -> majd jobban tudom, amit a soros sem lát előre
kereskedelmi -> csencselésszak, szok olcó, itt a piros, hol a piros
humán szakok -> éheznek az emberek, nonprofit szarakodás
És most szeressetek! :D -
Nem sajnálom, jól alakult az életem. -
majd kiderül