127612
  • Blum
    Akadt pár alkalom, de nem volt jellemző.

Most is a suliban kéne lennem,de eljöttem haza...
    12.-ben érettségi előtt mit raknak be? Hétfőn dupla ÉNEK!!! óra. 'Nyátokat mondom...
  • byzhouse

Nem jó hiányozni,mert ha hiányzok akkor lemaradok és azt nehéz pótolni :|
  • Lacee
    középiskolában előfordult, hogy időnként kivettem pár nap betegszabadságot, de konkrét órákról nem lógtam sosem (igazolás nélkül).
  • LES FORZA INTER
    általánosba max betegség miatt, középsuliba 1-2 alkalom, egyetemen meg a vicctantárgyakról általában, a többi meg kedv kérdése :)
  • milk4
  • tigeroo
    általános sohasem

gimiben csak németfakt (akkoris mentünk a közeli netcaféba codozni)
    a napló szigorúan volt vezetve...deh kb. 2-3havonta megvolt az egy hét betegszabadságom :)

most egyetemen elég sok előadást skippelek (mittomén ilyet hogy eu-ismeretek, közgáz stb.)

a törzsanyagos órákra jobb bejárni, ha ellógok arról a 100percről, akkor kb. 2x annyi idő míg az infót összeszedem-pótlom(-megtanulom)
  • Rundstedt17
    általános 8év alatt 3 nap
    középiskola 4év alatt 1 nap
    egyetem akad pár alkalom....
  • extramagascsaj
    Csak a gimiben. Inkább elmentem orvoshoz kiíratni magam. Fősulin 1 előadás volt amire nem jártam be soha, mert a tanár olyan szinten unalmas volt, hogy se kávé, se energiaital...semmi nem tudott ébren tartani, amíg beszélt.
  • Lacee86
    Ezért nem értem én, minek a lógásból sportot csinálni. Adódhat sajnos, amikor közbeszól a sors, és kénytelen kihagyni az ember heteket/hónapokat. Persze, h néha 1-1 nap belefér (egyetemen inkább), de azért nem ártana komolyan venni a dolgokat, ha már az ember diplomát akar.
  • Zoli007
    Maximum betegség miatt hagytam ki órákat / napokat.
  • DIESEL DOG #77059
    Akadt pár alkalom, de nem volt jellemző...

Ez a pár alkalom is leginkább az általános iskolás időszakomra volt igazán jellemző, gimiben maximum csak betegség miatt hiányoztam, ott valóban becsületesen bejártam ahogy kell.
  • REPS0L
    Volt egy motorbalesetem, akkor szinte majdnem fél évet, sokat szenvedtem miatta pótlások miatt, majdnem újrajártam az évet, hálisten nem kellett... Most megint szopok mononukleózis miatt, 2 hete itthon rohadok, szép lesz megint, főleg érettségi évben pótolgatni..
  • SötétBarom
    Sokat, de nem ért veszteség :D
    Mindig lezsíroztuk, mentük dokihoz, mondtuk neki hogy cifrafosás van, az meg írta az igazolást :>

Egy év volt, amikor a mulasztott órák száma neccesen közel került a határértékhez. De igazolatlanom a 4 év alatt volt max 10 db, aminek több mint a fele késés volt.
  • Molnibalage
    Gyakorlatilag semmit. Egyszer vagy kétszer fordult elő gimi végéig. Egyetemen nem értelmezhető a lógás, de többnyire bejártam minden órára egy-két félévet leszámítva. Frac sem akart önállóan szenvedni és más jegyzetét kunyerálni és otthon tanulni...
  • efti
    Leginkabb otodik valaszra szavaznek:

Nincs harag, de nem keressuk egymas tarsasagat
  • Lacee86
    Te vagy Kékszakáll? xD
  • Doomista
    :DDDD
  • Blum
    :DDDD
  • immovable
    Üres.

Mind halott.
  • SötétBarom
    Többnyire jóban maradtam velük (kivéve egyet kettőt), volt több, aki fuckbuddyvá konvertálódott..
  • chhaya #77049
    Barátok vagyunk, jól kijövünk.
    Meg tudtunk beszélni szinte mindent rendesen és normálisan.
  • gabesz012
    Volt ilyen is, meg olyan is. Valakivel a mai napig jóban vagyok.
  • Fbn Lx
    egyikkel restart a másikkal meg távolságtartó vagyok, bár ő nem akarna az lenni
  • szjuca
    Távolságtartóan, de jó viszonyban maradtunk.
  • Marci0115
    +1
  • N o N a m e
    azóta nem is beszéltem velük :)
  • Rundstedt17
    ellenség és harag,teljes közömbösség keveréke.
  • DIESEL DOG #77042
    Távolságtartóan, de jó viszonyban maradtunk...

Tisztes távolságot tartottunk / tartunk, de alapvetően jó viszonyban vagyunk...
  • milk4
    Is-is.Egyikkel megmaradtunk fuckbuddyként,a többiekkel meg haragba vagyok:D
  • Blum
    Távolságtartóan, de jó viszonyban maradtunk.

Mind a kettővel
  • somdav95
    van olyan akivel nagyon jóba vagyok, szinte minden nap beszélünk, egyik legjobb barátom, meg van olyan is aki vergődik meg balhézik más lányokkal, és nem bírja felfogni a dolgot, folyamatosan veri magát, nem lehet vele normálisan beszélni azóta se, kicsit pszichopata (:
  • Marci0115
    xd
  • NEOreg3
    nem volt még kapcsolatom, üres
  • Picar77
    Viharos volt a szakítás is, azóta is tart a harag.
  • Molnibalage
    Békben, de többségüket azóta sem láttam.
  • DJKonya
    Ezt nem is tudom, egyetlen barátnőm volt eddig. Lényegében barátságból alakult szerelem, majd két és fél év elteltével szerelemből alakult barátság.
    De már nem találkozunk, és nem beszélünk annyit mint régen.
  • chhaya #77033
    Nem akarnék visszaköltözni.
  • Dean Winchester
    sokkal faszább az új szavazórészleg! gratula srácok!
  • Dean Winchester
    üdv!
    nem!
  • Lyukasbogrács
    hát honnan? zsebből.