127612
  • Hegi90
    Elég sok ilyen ismerősöm van, mind jófej. Persze sokkal több az ellentét :/
  • missxy
    Nekem rögtön valami kidobó emberek jutnak eszembe erről. A legtöbb sztem kicsit fenn hordja az orrát. Azt hiszik, hogyha így néznek ki akkor ők a "Janik". Biztos van aki szintén ezt gondolja róluk, de egy ember megítélésében nem elég csak a külsőt figyelni, de legtöbbször a külső alapján lehet következtetni az egyéniségére, személyiségére... Aki azt akarja sugallni a környezetének, nyilván így fog kinézni.
    Persze van olyan ismerősöm, aki kopasz és gyúrni is jár de egyáltalán semmi köze ehhez a sztereotípiához. Szóval tisztelet a kivételnek!
  • MR ME
    +1

csak sajna a paraszt réteg kicsit nagyobb, de elég sok meglepően normálissal lehet találkozni, előítéleteim nincsenek emiatt
  • morleone
    Tudomásul veszem, hogy vannak ilyen emberek.
  • tigeroo
    jaja, mondjuk ha belegondolok sztem meg sok olyan is van aki veri magát meg keménykedik a semmire... na már akkor inkább legyen akkora mint egy hegy és akkor "jogosan" vergődik

amúgy énis úgy vettem észre hogy az ilyen nagydarab állatoknak a szívük egy szivárvány
  • NEOreg3
    szeretem őket, mert jó vadak az ágyban
  • OrioN the S
    egyéb: vannak nagyon jófejek akik tudnak meglepetést okozni. nem egyszer találkoztam olyannal pl. szórakozóhelyen meglök vagy kevés helyet hagy és 5x kér bocsánatot stb...közbe akkora, mint egy kamaz. :D viszont van az a réteg amelyik veri a nyálát mindenre, paraszt, nagyképű és annyi esze van, mint egy kavicsnak.
  • Unreal1942
    Én inkább azt mondanám, hogy gyakrabban töltenek be olyan pozíciót ahol antipatikusnak kell lenniük. :)
    Persze, hogy van alapja, de általánosítani nem lehet.
    Mint ahogy a cigány bűnözés is létező dolog, ha tetszik, ha nem, de ettől még nem minden cigány bűnöző.
  • Lacee86
    Nyilván, de nagyobb %-ban van köztük bunkó paraszt, mint ha úgy általában az embereket nézzük. Vajon miért alakult ki pl. a "cigánybűnözés" fogalma? Nem rasszizmusból, hanem a tényekből...
  • Picar77
    Tudomásul veszem hogy vannak ilyen emberek.
  • Unreal1942
    Nem attól lesz valaki jó fej vagy paraszt mert kigyúr és kopasz.
    Az ilyen kinézetű emberek között is nagy a szórás. A marcona külső nem ritkán teljesen normális embert takar. Van haverom nem is egy ilyen kaliberű faszi. Az egyik pl bármilyen konfliktus szituban jobban fél mint bárki.
    Illetve fordítva. Az átlagos. A társadalmi normáknak megfelelően kinéző emberek. Lehet, hogy sorozatgyilkosok. Pl. Dexter Morgan :D
  • immovable
  • Sir Quno Jedi
    szvsz. jófejek, no nem mind
  • Zoli007
    Tudomásul veszem, hogy vannak ilyen emberek.
  • DIESEL DOG #77095
    Egyéb...

Nekem semmi bajom nincs velük, s mi több van nem is egy ilyen ismerősöm, haverom, jó fejek szvsz.
  • bardocz
    Egyetemen jópár előadáson megtehetném, hogy nem megyek be, de akkor kb esélytelen átmenni a tárgyakból.
  • Cat 02 #77093
    Semennyit, mert ha lemaradok akkor szopóág van. Most egyetemen meg annyit se, mert mindenhol katalógus van :%
  • 89
    2 év? :o
  • Máté94
    Ez nem igaz :DDD
  • bardocz
    Max betegség miatt. Ofőnk miatt nem sok esélyünk volt bármiről is ellógni, volt, aki elsőre mehetett az igazgatóhoz, én csak nem tudom milyen komoly beírásokat kaptam néhány lógásnál:D
  • gabesz012
    Maximum betegség miatt hagytam ki órákat / napokat. Viszont elég sokszor voltam beteg 8 osztályos gimi első felében.
  • somdav95
    az már lehet szar ha ott tanít anyád ahova jársz.. nekem megértő volt mindig a család, ha kiderült akkor elintézték, meg mindig volt igazolásom, sose volt még 10 igazolatlan óránál többem..
  • Doomista
    Mivel az anyukád tanárnő...nem csodálom :D
  • chhaya #77086
    Nem lógtam
  • Máté94
    Maximum betegség miatt hagytam ki órákat / napokat.

Talán annyi volt, hogy elfelejtettem, hogy van még órám.
  • somdav95
    néha..
  • jhetedikj
    Akadt pár alkalom, de nem volt jellemző.

Nagyon ritkán.
  • Doomista

Általánosban soha, egyik középiskolában 2 évet jártam ott szintén soha, az újba amiben a 3. évemet nyalom->1. évben sokat, 2. évben fele annyit, most 3. évben már nem fogok.
  • NEOreg3
    evvan :|
  • Jimmyke
    Nekem volt a legnagyobb igazolatlan óra/hiányzás arányom és a legkevesebb hiányzásom negyedikben :D

2 órát ellógtam év vége felé.
  • Fbn Lx
    szánalmasak vagyunk bazmeg
  • NEOreg3
    azok az órák, amin rejtvényt fejtettünk, ha beültünk rájuk
  • Fbn Lx
    mi az az előadás
  • Picar77
    párszor...
  • NEOreg3
    általánosban sosem

középiskolában pár tesi órát

egyetemen az előadások kb 80%-át
  • Scottt
  • Marci0115
    általánosban volt sok hiányzás, szakközépben 2 év kihagyás betegség miatt, most másik szakon hát ujult erövel mondjuk
  • N1ggA
    Maximum betegség miatt hagytam ki órákat / napokat, de beteg se nagyon voltam, szóval évente max néhány óra hiányzásom volt.
    12.ben már más volt a helyzet, ott az olasz és tesiórák körülbelül felét lógtam el, de abból nem volt para.
  • tommygear
  • Sickness
    lógás miatt rúgtak ki.