127612
-
Elég sok ilyen ismerősöm van, mind jófej. Persze sokkal több az ellentét :/ -
missxy #77108 Nekem rögtön valami kidobó emberek jutnak eszembe erről. A legtöbb sztem kicsit fenn hordja az orrát. Azt hiszik, hogyha így néznek ki akkor ők a "Janik". Biztos van aki szintén ezt gondolja róluk, de egy ember megítélésében nem elég csak a külsőt figyelni, de legtöbbször a külső alapján lehet következtetni az egyéniségére, személyiségére... Aki azt akarja sugallni a környezetének, nyilván így fog kinézni.
Persze van olyan ismerősöm, aki kopasz és gyúrni is jár de egyáltalán semmi köze ehhez a sztereotípiához. Szóval tisztelet a kivételnek! -
+1
csak sajna a paraszt réteg kicsit nagyobb, de elég sok meglepően normálissal lehet találkozni, előítéleteim nincsenek emiatt -
Tudomásul veszem, hogy vannak ilyen emberek. -
jaja, mondjuk ha belegondolok sztem meg sok olyan is van aki veri magát meg keménykedik a semmire... na már akkor inkább legyen akkora mint egy hegy és akkor "jogosan" vergődik
amúgy énis úgy vettem észre hogy az ilyen nagydarab állatoknak a szívük egy szivárvány
-
szeretem őket, mert jó vadak az ágyban -
egyéb: vannak nagyon jófejek akik tudnak meglepetést okozni. nem egyszer találkoztam olyannal pl. szórakozóhelyen meglök vagy kevés helyet hagy és 5x kér bocsánatot stb...közbe akkora, mint egy kamaz. :D viszont van az a réteg amelyik veri a nyálát mindenre, paraszt, nagyképű és annyi esze van, mint egy kavicsnak. -
Unreal1942 #77102 Én inkább azt mondanám, hogy gyakrabban töltenek be olyan pozíciót ahol antipatikusnak kell lenniük. :)
Persze, hogy van alapja, de általánosítani nem lehet.
Mint ahogy a cigány bűnözés is létező dolog, ha tetszik, ha nem, de ettől még nem minden cigány bűnöző. -
Nyilván, de nagyobb %-ban van köztük bunkó paraszt, mint ha úgy általában az embereket nézzük. Vajon miért alakult ki pl. a "cigánybűnözés" fogalma? Nem rasszizmusból, hanem a tényekből... -
Tudomásul veszem hogy vannak ilyen emberek. -
Unreal1942 #77099 Nem attól lesz valaki jó fej vagy paraszt mert kigyúr és kopasz.
Az ilyen kinézetű emberek között is nagy a szórás. A marcona külső nem ritkán teljesen normális embert takar. Van haverom nem is egy ilyen kaliberű faszi. Az egyik pl bármilyen konfliktus szituban jobban fél mint bárki.
Illetve fordítva. Az átlagos. A társadalmi normáknak megfelelően kinéző emberek. Lehet, hogy sorozatgyilkosok. Pl. Dexter Morgan :D -
-
szvsz. jófejek, no nem mind -
Tudomásul veszem, hogy vannak ilyen emberek. -
DIESEL DOG #77095 Egyéb...
Nekem semmi bajom nincs velük, s mi több van nem is egy ilyen ismerősöm, haverom, jó fejek szvsz. -
Egyetemen jópár előadáson megtehetném, hogy nem megyek be, de akkor kb esélytelen átmenni a tárgyakból. -
Cat 02 #77093 Semennyit, mert ha lemaradok akkor szopóág van. Most egyetemen meg annyit se, mert mindenhol katalógus van :% -
2 év? :o -
Ez nem igaz :DDD -
Max betegség miatt. Ofőnk miatt nem sok esélyünk volt bármiről is ellógni, volt, aki elsőre mehetett az igazgatóhoz, én csak nem tudom milyen komoly beírásokat kaptam néhány lógásnál:D -
gabesz012 #77089 Maximum betegség miatt hagytam ki órákat / napokat. Viszont elég sokszor voltam beteg 8 osztályos gimi első felében. -
az már lehet szar ha ott tanít anyád ahova jársz.. nekem megértő volt mindig a család, ha kiderült akkor elintézték, meg mindig volt igazolásom, sose volt még 10 igazolatlan óránál többem.. -
Mivel az anyukád tanárnő...nem csodálom :D -
Nem lógtam -
Maximum betegség miatt hagytam ki órákat / napokat.
Talán annyi volt, hogy elfelejtettem, hogy van még órám.
-
néha.. -
Akadt pár alkalom, de nem volt jellemző.
Nagyon ritkán. -
Akadt pár alkalom, de nem volt jellemző.
Általánosban soha, egyik középiskolában 2 évet jártam ott szintén soha, az újba amiben a 3. évemet nyalom->1. évben sokat, 2. évben fele annyit, most 3. évben már nem fogok.
-
evvan :| -
Jimmyke #77080 Nekem volt a legnagyobb igazolatlan óra/hiányzás arányom és a legkevesebb hiányzásom negyedikben :D
2 órát ellógtam év vége felé. -
Fbn Lx #77079 szánalmasak vagyunk bazmeg -
azok az órák, amin rejtvényt fejtettünk, ha beültünk rájuk -
Fbn Lx #77077 mi az az előadás -
párszor... -
általánosban sosem
középiskolában pár tesi órát
egyetemen az előadások kb 80%-át -
Akadt pár alkalom, de nem volt jellemző. -
általánosban volt sok hiányzás, szakközépben 2 év kihagyás betegség miatt, most másik szakon hát ujult erövel mondjuk -
Maximum betegség miatt hagytam ki órákat / napokat, de beteg se nagyon voltam, szóval évente max néhány óra hiányzásom volt.
12.ben már más volt a helyzet, ott az olasz és tesiórák körülbelül felét lógtam el, de abból nem volt para. -
Akadt pár alkalom, de nem volt jellemző. -
lógás miatt rúgtak ki.