127612
  • Zoli007
    Néhány szagot érzek csak, a többit csak ha nagyon intenzív.
  • Molnibalage
    Látás. Rövidlátó vagyok. Egyes színkompozíciók esetén rosszul látok bizonyos színeket.
  • immovable
    Üres. Nincs.
  • Motoroj
    Semmi komoly.
  • solo
    Nem tudom, engem hidegen hagynak.
  • predator1982
    nem tudom, engem hidegen hagynak
  • predator1982
    hát ne is haragudj de rém együgyű vagy. én régen jártam edzeni, konkrétan fogyni vágytam, és szálkásítani, nem csak izompacsirták járnak oda. egész napos állómunkát végeztem már akkor is, hulla fáradt voltam, de mégis csináltam mert amikor edzésben voltam kevésbé fájt a derekam, sokkal jobban bírtam mindent, és meghozta gyümölcsét.
  • Blum
  • gabesz012
    Egyéb: kifejezetten irritálnak. Biztos köztük is akad normálisabb arc, de aki olyan külsővel érzi jól magát...
  • Marci0115
    hát sajna több a kényelmes ember
  • dartonita
    Es szerinted csak fizikai munkasok leteznek,vagy mi? :O
  • Marci0115
    mihez? szerintem egy fizikai munkásnak nincs szüksége kondizáshoz
  • tigeroo
    én csak önmagammal szemben vagyok nagyon kritikus, ennyi
    (amúgy 1 önelégült faszfej vagyok)
  • byzhouse
    azért járnak konditerembe,hogy jó kondiban legyen
  • Eagle16
    Hát kinél mit jelent a szar kinézet ugye :)

És arra gondoltál már hogy azért edz valaki a a teremben, mert egyszerűen jól esik neki? Ez sokaknak kikapcsolódás, levezeti a feszültséget stb...
  • Marci0115
    hát de most érted:D énsem vagyok valami huuu de modell alkatú, de nem volt még rá panasz, a másik meg hogy nemigazán érdekel ki mit gondol, aki az alapján ítél meg hogy hogy nézek ki , háth jobb ha megse ismerjük egymást
  • tigeroo
    jó neki :D

meg mondjuk kinek mi...azok a 30kilós vállfák aki szinte egész évben atlétában feszítenek? én meg nem merek felvenni egyet mert ott van az a 4-5 kiló súlyfelesleg a törzsemen :S
  • Marci0115
    attól hogy valaki nem gyúr még nem feltétlen néz ki szarul
  • Eagle16
  • Marci0115
    nem igazán értem minek kell konditerembe járni, most vagy ennyi szabadidő van a munka mellett, vagy nemnagyon megeröltetö fizikai munkát végez, más esetben nem találok értelmes magyarázatot
  • Molnibalage
    Ezt könnyű mondani. Télen 5-kor már sötét van. Valaki jó esetben ekkor indul el a melóba vagy megy haza...
  • Lyukasbogrács
    Nem szabad éjszaka egyedül mászkálni.
  • chhaya #77127
    Sokmindenki, főleg éjszaka
  • Motoroj

Akiket ismerek, azok nem veszélyesek.
  • tigeroo
    hogy a fórumról csuszit idézzem

"én nem azért testépítek mert jól akarok kinézni, hanem azért hogy ne nézzek ki kurva szarul"
  • fantomas11
    Ha valaki kopasz, 140 kiló, és testépít, akkor annak két oka lehet:
    1. teljesen hülye és másra nem képes csak súlyokat emelni - ez bunkó
    2. egyszerűen csak szeret sportolni és ezt választotta - ez nem bunkó

szerintem
  • daeemoon
    Egyéb. Mint mindenhol, itt is vannak jó fejek is és bunkóbbak. Haveri társaságomban is van, őt pl jó fejnek ismertem meg. De idegenek közt is találkoztam olyannal, aki rendesen viselkedett.
  • DJKonya
    Egyéb.
    Igaz nem vagyok kopasz, fél centis a hajam, testépítek és nagy darab vagyok, mégse érzem magam bunkónak, és a visszajelzések is ezt mutatják.
    Ismerek pár ilyen említett embert, szerintem nem szabad általánosítani ilyen téren sem.
  • Blum
    Akkor te egy állat vagy :D
  • redbull0304
    Én is kopasz vagyok, és testépítek...
  • tenkenorman
    Egyszer valahol segítettem tisztítani egy s500as mercit. hát ilyen fiatal autót így leélve még nem láttam, a fényezés tiszta matt foltos hólyag volt, belül minden műanyag recsegett ropogott, a hátsó kilincsek lógtak stb.
    jött érte a tulaj annyi esze volt hogy egy értelmes mondatot nem tudott összerakni.
  • Gurren
    akitől megijedsz.
  • Blum
  • dartonita
    Egyeb:Nem csipem a sztereotipiakat.Konditerembe jarok,es vannak ilyenek is.Ok halal jo fejek,bar mint minden tipusu embernel,koztuk is biztosan van faszparaszt.Nem fugg ez kulsotol imho.
  • Molnibalage
    És ki az ijesztő?
  • immovable
    Én nem ítélek el előre senkit. Mindenkit egyformán utálok.
  • extramagascsaj

A látszat néha csal. Nem minden kopasz, kigyúrt ember viselkedik vadállat módjára... mint ahogyan egy-két ártalmatlannak tűnő egyén sem egy szent. Csak azokat nem bírom, akik vmi szemétséget csinálnak. Számomra vannak jó és rossz emberek...nem szeretem az ilyen sztereotípiákat.
  • byzhouse
    Tudomásul veszem hogy vannak ilyen emberek.

immovable is kopasz hajhullás miatt :|
  • RS
    Tudomásul veszem hogy vannak ilyen emberek.
  • chhaya #77110
    Az ijesztő külsejű embereket automatikusan és nagy ívben kikerülöm, biztos ami biztos alapon