127612
  • Magic Boy
    Ma már a PC megkerülhetetlenül a háztartás része és egyre inkább az lesz.
    Na már most akkor minek tartson az ember egy konzolt vagy bármi mást játékra, ha a PC-n is nagyon jól lehet játszani és a Pc már amúgy is kéznél van?
  • somdav95
    100 körül már kapsz normális, 80 cm-es, kicsit régebbi típusu lcd tv-t, tudom ez egy átlag magyarnak nem kis pénz ( vagy megveszi 12 havi kamatmentes hitelre a tesco-ba..), de #77264-nek van igaza..Ne értsd félre, nincs konzolom, csak gépem, ezen se nagyon játszok max néha szimulátor, de ha úgy nézed akkor konzol+tv kijön 150ből, vegyük azt hogy flash-eled ( vagyhogyírják ) az xboxod, akkor mittudomén + ~10k, és ottvagy mint ha egy gépet vettél volna mert mindkettőre ugyanúgy letöltöd a játékokat (: A régi géped meg ugyan úgy ottlesz netezésre, és nem kell laptop (:
  • Lacee86
    Jó, de rengeteg Mo-hoz hasonló, vagy éppen szegényebb ország is van, ahol ha nem lenne már soha PC játék, akkor sem vennének jelentősen több konzolt. Szóval hiába mondjuk csak minden 100. PC játék eredeti, akkor is megéri kiadni PC-re is, mert azzal is kaszálnak. Ja, h ha vmi gagyi szar nem fogy, hát ott talán másban kéne a hibát keresni...
  • bardocz
    Csak a hardvert nézve ugyan ott vagy konzollal, mint géppel. Talán a konzol kicsit olcsóbb.
  • Sickness
    pc játékra fos FOS FOSSS
  • bardocz
    Ez nem egy Mo-ra kivetített kérdés, hanem globális. Egy német, amerikai, japán embernek meg nem jelent problémát se a játékvásárlás, se a konzol+tv vásárlása.
  • Lacee86
    Így van.
  • Gurren
    de ha már konzolt veszek, nem 52 centis crt-n akarok játszani + a játékok is kurva drágák hozzá
  • somdav95
    egy xbox360-at már lehet venni 45k-ért, mellé egy netezős laptop ~120k, annyira már nem vészesek az árak..
  • tigeroo
    "könnyebben másolható"

/vomit
  • Lacee86
    Egyáltalán nem, mivel külön konzolt venni sok embernek még mindig luxus, ha meg direkt játékos gép kell, oda is kényelmesebb a PC, mivel könnyebben másolható, könnyebb az irányítás stb.
  • tommygear
    nem
  • NEOreg3
    számomra nem
  • tigeroo
    nemtudom. a warcraft 3 kampányt toltam le utoljára júliusban...
  • Narxis
    Szerintem a kettő jól kiegészíti egymást / egál népszerűség.

"Flight sim, harcore haditechnikai szim"

ezek eléggé rétegjátékok ma már

"gazdasági szimukáció"

ezt meg inkább nem kommentálnám... :D már ha itt a Landwirtschaftról és társairól van szó.

Persze nekem ánblokk a szimulátorok nem tetszenek.
  • somdav95
    üres- nemtudom, nem igazán játszok már, kéthavonta egyszer ha rámjön, nincs időm rá..
  • Rundstedt17
    pc-re több a warez,egyedül a multi orientált játékoknak van jövője pc-n amit lopott példánnyal nem lehet normálisan megtenni:Starcraft 2 vlszínűleg majd a Dio 3 etc
  • OrioN the S
    egál népszerűség.
  • Molnibalage
    Nem érdekel, de nem áldozott le neki. Számtalan olyna műfaj van, ami konzolon soha a büdös életben nem lesz. Flight sim, harcore haditechnikai szim és körökre osztott stragéia vagy gazdasági szimukáció.
  • Unreal1942
    A PC- játékokat évek óta temetik. Valahogy mégis itt van még közöttünk.
    Tény, hogy a konzol teret nyert és mára már nagy népszerűségnek örvend, de a PC játék platform nem fogy kihalni még jó néhány évig ebben biztos vagyok.
  • DIESEL DOG #77249
    Üres...

Nem igazán foglalkoztat...
  • immovable
    Üres. LESZAROM!
  • gabesz012
    Utálom, amikor ki vannak tömve a zsebeim. Ezért a telefon és buszjegy kivételével mindent hátizsákban. Ha csak rövidebb útra megyek, igyekszem csak annyi cuccot vinni, ami elfér zsebben.
  • REPS0L
    bal zseb telefon, papírpéz, jobb zseb cigi, gyujtó, aprópénz, decc ól. pénztárca vagy a kocsiba vagy a hátitáskába, mikor hogy.
  • REPS0L
    :D
  • neevous
    Banyatankban.
  • NEOreg3
    az afrikai rabszolgám cipel mindent helyettem
  • HappyHunter
    Egyébként a hátizsákon kívül semmilyen táskát nem szeretek magammal hordani. (se nyakláncot,se szemüveget stb.)
    Még bevásárolni is hátizsákkal járok. xD
  • HappyHunter
    Bal zseb: pénztárca és kulcsok
    Jobb zseb: telefon (mp3)
  • DJ RX7
    oh pont ezt akartam mondani én is :(
  • solo
    Zsebben.
  • predator1982
    általában válltáskában
  • tigeroo
    és a blahán csöveztek mindketten?
  • Sickness
    nekem van egy niggerem aki hordja utánam a cuccaimat.
  • milk4
    Egyéb.

Kabátom belső és külső zsebében.A gatyám zsebébe nem teszek semmit mert ott kényelmetlen.
  • Fbn Lx
    feltolok mindent a seggembe
  • 89
    Tarsolyban
  • tigeroo
    nyáron: vállon a hasitasi

amúgy a zsebemben (télen a legjobb, akkor a kabát alá fér minden)
  • tommygear
    zseb
  • Blum
    Zsebben.