127612
-
gabesz012 #77631 Osztályfőnöki megrovás. Azt is valami baromság miatt, már nem is emlékszem rá miért is... -
hajad is égnek állt tőle mi? -
Igazgatói megrovás. -
geo91 #77628 épp tegnap találtam meg a hetediket ellenőrzőm, hát idéznék pár gyöngyszemet. :D
...betört egy ablakot... ...órán fojtogatni kezdte egyik osztálytársát... ...az osztályterem ajtajának kilincsét a folyosó labdaként használta...

érettségi óta azért megkomolyodtam. :D -
geo91 #77627 tantestületi megrovás
kétszer is volt fegyelmim, mindkétszer ezt kaptam.
igazgatóikkal meg hasonlókkal meg dunát lehetne rekeszteni... :D -
igazgatói volt azt hiszem a csúcs még általánosban, összerúgtam a port valakivel aki nálam nagyobb és erősebb volt, és ezt realizálva civilizált ember módjára bemutattam a fejét egy mosdókagylónak... a tanárok valamiért annyira nem értékelték az effajta improvizációs képességet.
-
Harmadikban volt 9 osztályfőnökim
Nagyon utáltuk egymást azzal a hülye picsával. Utána meg elmúltak az ilyenek, gimiben szinte semmi nem volt, max jogos lógásért, ami idióta szabályokba ütközött.(utolsó órán ha nem volt szakszerű helyettesítés, akkor is bent kellett maradni, de én nem éltem ezzel a lehetőséggel, mentem haza)
-
Miért üres? -
Üres.
Általánosban két osztályfőnöki (verekedés, túl sok késés)
Gimiben első két évet megúsztam tisztán, aztán harmadikban volt egy osztályfőnöki valami miatt, már nem emlékszem. Aztán negyedikben elszabadult a pokol. Volt 3 osztályfőnöki, két szaktanár, meg egy igazgatói :DDD (cigi, pia, ablakon keresztül az iskola elhagyása, lógás, ami a csövön kifért). -
igazgatói intővel próbálkoztak :Z -
töménytelen osztályfőnöki és szaktanári :D -
Mármint ezeket kaptam:
Igazgató-helyettesi figyelmeztetés
Igazgatói intő
Osztályfőnöki intő -
Igazgató-helyettesi megrovás.
Igazgatói megrovás.
Osztályfőnöki megrovás.
Azért mert feltettem youtubera egy videót:D
A videó tartalma meg az volt,hogy egy csaj megveri az egyik fiút:D De értitek,infó órán még ott röhögött velünk az a fiú akit megvert,szart sem mondott.Majd másnap jön hozzám az igazgató,igazgatóhelyettes,ofő-m és mondják,hogy kérik az ellenőrzőmet.Mondtam,nekik hogy másnap bejön az apám és jól leórdítja a fejüket. Egyrészt nem szólt senki,hogy szedjem le.Másrészt honnan kellett volna tudnom 13-14évesen,hogy azt nem szabad mert személyi jogot sért? A két verekedő csak figyelmeztetést kapott. -
Igazgatói megrovás mert rossz helyre raktuk a táskánkat. :D -
cargame #77617 Osztályfőnöki megrovás.- Magaviseleti jegy lehuzasa :P -
Megrovásom nem volt, csak osztályfőnöki intőm. Az azt hiszem egy alacsonyabb szint, mint a megrovás, de gondolom a kérdésfeltevő egy dologra gondolt. -
meg olyan is volt hogy fociztunk az osztályban, bejött valaki, én kirúgtam a labdát, az le a lépcsőn, végig a folyosón, és neki a tanárinak. mire utolértem volna már nyílt az ajtó és behúzták a labdát:D -
6-7 ben én voltam a legkissebb mindig elbújtam a szekrényben, de egyszer még nem csuktam be az ajtót, és bejött egy tanár, nekem háttal állt és mondta hogy reméli nincs itt senki a padok alatt stb. én meg ott feküdtem a nyitott szekrényben. egyszer csak fogtam magamat kipattantam és elrohantam, mire odanézett már sehol semmi csak annyit mondott " ez hülye????" -
megrovást nem kaptam soha, csak figyelmeztetést, szaktanárit, osztályfőnökit, de ilyen súlytalan dolgok miatt (órán beszélgetés, stb) -
DIESEL DOG #77612 Nekem csak a szülőket hivták be miután lebunktunk avval hogy kitéptük a WC tartályt a falból...
Persze ebben a balhéban is benne voltunk 4-en... -
osztályfőnöki 7-ben.. leveleztünk egyik haverommal, a levélben meg a tanárt szidtuk.. lebuktunk -> tanár elolvasta.. :DD -
fegyelmi tárgyalás?
egyébként mi év végén fogadtunk hogy ha nem bukunk meg akkor lerugjuk a kukát a lépcsőn. ez olyan lépcső mint a lépcsőházakban ilyen csiga. kurva hangos volt mi meg elrohantunk. nagyon vicces volt akkor. egyébként pont tegnap volt osztálytalálkozóm. -
mindig adtam az ártatlant,pedig benne voltam minden bajban :D -
Osztályfőnöki megrovás.
Foci a suli folyosón, elmentünk haverokkal kaját venni és meglátott oszifő...tesi terem állítólagos rongálása(leszakadt a pad egy gyerek alatt, és kiderült h meglazítottuk a csavarokat:S) -
:DDDDDD -
Talán osztályfőnöki volt a legsúlyosabb. Lehetett volna igazgatói is meg kirúgás, de ezeknél nem buktam le. Egyébként nem voltam valami rossz gyerek. -
az a baj h má énis sörözök, azt még csak dél :| -
Gibor #77604 Én 8.ba versenyeztem haverommal h kitud többet összeszedni :D -
osztályfőnöki, szaktanári. 7-8.-ban teli volt az ellenőrzöm effélékkel. azóta semmi csak dícséret. -
extramagascsaj #77602 Nem kaptam ilyeneket, én jó gyerek voltam. ^^.
Nem voltam annyira jó..de cseles voltam...és így nem kaptam. :P -
Gibor #77601 xDDDDDDDDDDDDD
Erre iszok
xD :DDD
-
DIESEL DOG #77600 Plusz egy történet, szerencsére ez sem derült ki:
Hatodikosok voltunk, tesi öltözőben voltak ilyen kis szekrény szerűségek amiket persze senki nem használt. Volt nálunk 2 doboz iskola tej, és mi azt beleöntöttük a szekrénybe majd bezártuk... hát k*rva büdös volt már a következő héten, és a poén az hogy senki sem tudta hogy honnan jön a bűz... :D -
:DDDDD
nekem legnagyobb agyfasz az volt amikor odahívott a csaj h én értek a gépekhez nem megy nem mutat semmit csináljam meg. azt bekapcsoltam a monitort....
nők és a számítástechnika -
DIESEL DOG #77598 7-ik osztályos koromban az ellenőrzőm hátulja tele volt szaktanárikkal, osztályfőnökikkel, meg év vége előtt ott diszelgett benne az igazgatói is... -
Gibor #77597 Jáááj erről jut eszembe :D Abból nem lett nálunk semmi, infóterembe 2asztal egymás mellé volt téve és azon voltak a gépek, tanár odahívott mindenkit az egyik géphez h megmutassa mit kell csinálni, míg mutatta addig a mellete lévő 2gépnél az egeret kicseréltem a szembe lévőre... Pont 2 csaj ült a gépnél, leültek kezdék volna dolgozni, mind2 rángatta összevissza az egeret és idegbetegek voltak h "elromlott most milesz kikell fizetni?" Szakadtam a röhögéstől, utána meg egy idióta mutatta nekik h nézzétek felvan cserélve :D -
Osztályfőnöki megrovástól sose volt még súlyosabb.
Általánosban még 4.-be mikor nem volt bent a tanár, a cipőm talpár nyomtam az üvegfestéket, azt elkezdtem mászkálni a teremben
-
xDDDDDD -
az intő nem is játszik? :) abból sikerült osztályfőnökit összeszedni - viszont ugyanabban az évben 2 igazgatói dicséret is összejött, úgyhogy
-
:DDD
én egyszer beraktam a suli gépre háttérképnek ahogy bush dugja bill ladent
bekapcsolta vmi kislány a gépet azt kicsit kiakadt :D igazgató lett a vége :(
-
DIESEL DOG #77592 Igazgatói megrovás...
Még anno általánosban. Hülyegyerek módon pár volt osztálytárssal bementünk a mosdóba és találomra szétrúgtuk a szemeteseket, meg kitéptünk egy WC tartályt a falból.
Előtte meg volt egy olyan is amikor a technika tanár leküldött engem hogy vigyem le a nagy konténerbe a szemetet, és én meg a kis kukát a 2-ikról kihajitottam a folyosón csak azt nem vettem észre hogy a tanár is kijött utánam...
Ja meg volt még egy szemetes szétrúgás, csak az a rajz teremben volt, és nekifutásból sikerült szana-szét berhelni, de a szemetes a csap alatt volt ahol végig volt csempézve én meg ahogy beleszálltam a kukába vele együtt egy halom csempe is lepotyogott...
Meg volt még egy ami sosem derült ki, portások voltunk az egyik oszt. társammal és nálam meg volt egy kis kés, azzal meg szétfaragtuk az egyik széket...
Majd ha még eszembe jut valami akkor leirom, általánosban borzalmasan rossz magatartásom volt, de a tanulmányi eredményem ezt nem tükrözte... ^^