127612
-
Gratulálunk, öné a 77777. hozzászólás.
-
Volt egy-két plakát, de azt sem annyira én akartam hogy legyen. -
falam* ... :\ -
az egyik felem teli volt flyerekkel, de költözésnél le kellett szedni... most meg nincs kedvem ~200-at felrakni pedig jó lenne... -
ANNO -
otthon semennyire - a könyvektől nem fért el semmi más
egyetem alatt albérletben pár apróság ki volt rakva, de aztán ott sem, mert sokat kellett takarítani :) -
scarface moziplakát, 1 álomfogó, meg egy farkas kép :D -
nem szeretnék összekötni egy " linkelj képet a mostani szobádról? " dologgal? :)
hümm? -
Szinte semennyire. Van pár kép, falikárpit. A sok könyv elég szép dekoráció, meg a CD tartó. :) -
Semennyire, nem érdekeltek ezek. -
DIESEL DOG #77781 Egy-két kivételével még nagyjából egészben, egyben megvannak. -
Már év közben is hiányoztak :D
-
gabesz012 #77779 1-2 fontos könyv maradt meg, amiből talán még tanulhatok. Leginkább a töri könyvek/jegyzetek maradtak meg, meg azért akad matek, fizika könyv, + a kidolgozott magyar érettségi tételeket sem dobtam ki (ha már annyit szenvedtem velük :) ). -
basszus vitted a téket :C
Már év közben is hiányoztak -
Nekem a padláson van az összes! :) -
eltüzeltem mindet :D -
Ingyentankönyves voltam gimiben, és egy csomó könyvet vissza kellett vinnem(2-3 évnyit), de azt elintéztem, csak az undormány szarokat kelljen, irodalom, nyelvtan pl, párat oda adtam alsóbb évfolyamosnak, meg pár hasznosat megtartottam. Kémia meg fizika könyveket ki nem dobom, emlék arról, hogy valami értelmeset is tanítottak. -
Csak néhány könyvet/füzetet rakok el. (úgy emléknek). -
ha anyám nem fér tőlük, akkor eltüzeli őket, engem különösebben nem érdekel a sorsuk -
extramagascsaj #77772 1-2 fontos könyv maradt meg, amiből talán még tanulhatok.
Kell a hely a többinek...elég sok könyvem van. -
extramagascsaj #77771 Over There! Az az Irak ;´) -
Már év közben is hiányoztak :D. -
csak a szakkönyveket. -
egynéhányat elraktam emlékbe. de a nagyját (amiben nem rajzok hanem tananyag volt) nyehe :D már leadtam papírgyűjtésnél ésatöbbi.
amire még szükségem lehet persze megtartom. elfér :D
vannak jó kis angolkönyvek, amikben egy A4-es oldal / betű mérettel...
" SEX - MONEY - HONEY " a fél könyvön át... :$ :D -
Ez igaz. Én is minden sorozatot letöltve nézek már. :) -
Persze, örök emlék marad! Az, ami megmaradt :D Volt pár füzetem, amikbe órákon rajzoltam, azok megvannak. Plusz muter beköttetett egy könyvbe pár elsős füzetből részeket. Ahogy tanultam írni, meg számolni :) Az jópofa. -
TV nézésről nem volt szó, bebaszna, ha a TV műsorhoz igazítanék bármi mást. :DDD Sorozatot csak akkor nézek, ha nincs jobb dolgom (hétköznap este 10 után :> ) -
Egyetemi jegyzetekből elgé sok megvan, mert hasznosak. A lényegtelenebb vagy utált tárgyakat azokat azonnal kiszórtam. Még így is túl sok helyet foglalnak el. -
Megvan majdnem mind, unokahúgomnak adtam oda pár gimis könyvet, h ne kelljen megvennie. Örök emlék, ez így túlzás, de most minek dobjam ki, egyelőre van hol tárolni. -
1-2 fontos könyv maradt meg, amiből talán még tanulhatok. -
Kidobtam. -
1-2 fontosabb könyv maradt, ill van még amit ki kell dobni, csak az ilyen atlaszokat meg ilyesmiket tartottam meg... -
jaja az hatalmas csalódás volt -
mindkettő, bár nem vagyok egy nagy sorozat fan, valahogy mindegyik egy idő után elcsesződik
-
Az mi? Volt egy Over There, de abból csak pár részt láttam és a Generatiion Kill-el is így voltam. Mióta nincs tuner kártyám - 2 év - azóta lényegében nem nézek tévét. Nagyon ritkán ragadok előtte. -
Mindkettő.
a Dexternél nincs jobb sorozat amúgy. -
extramagascsaj #77755 Igen. Én is így jártam vele. Képtelen voltam végignézni a sorozatot. Megnéztem én is vagy 4-5 részt...hátha jobb lesz...de nem lett. :S
Irakot nézted? -
A Pacific itton az BB rajongóknak gigantikus csalódás volt nagy átlagban. Én kb. az 5. rész után feladatam. A 9.-be még belenéztem, de abban is volt kb. egy normális jelenet. -
nekem a 4 közül a 2. tetszett legkevésbé -
detto, a pacific sztem el lett baszva. pedig hogy vártuk tesómmal, hogy dejó, most csak 3 emberre fog koncentrálni. de így szar lett hogy semmi közös interakció nem volt közöttük