127612
  • OrioN the S
    (Y) kéne sok sablon :) MOST!:D
  • DIESEL DOG #77831
    Hát egy hasonló alkotást én is el tudnék most képzelni a szobám falára, csak annyi különbséggel hogy az én falam nem okkersárga hanem középnarancs szinű, de ugyanigy fekete lenne a "tetoválás"...
    Egyszer már utána járok hogy mennyibe kerülnek ezek a különlegességek. :)
  • extramagascsaj
    hú :) ez klassz :)
  • DIESEL DOG #77829
    Egyébként igy utólag jut eszembe hogy ha már fal dekorálás... mostanság egyre elterjedtebb az u.n faltetoválás. Speciel nekem is vannak számomra tetszetős alkotások mint pl. amilyen az alábbi képen is látható.

De annyiféle minta, meg variáció létezik hogy nem tudnék választani... :D
  • extramagascsaj
    Bizony ez ilyen...
    Ez volt az első szobarészem, amennyi ezen a képen látszik (természetesen az íróasztal másik fele is...ami nem fért bele a képbe, mielőtt bárki belekötne)
    1. albis szobám
    Ebben a félszobában ketten laktunk.
    Fura...ez volt a legkisebb hely, ahol laktam, de itt nagyon jól éreztem magam...bár ebben a társaság is közre játszott. Nagyon jófej lakótársaim voltak. Négyen laktuk az 55 négyzetméteres lakást...de visszasírom ezeket az időket.
  • NEOreg3
    sehogy, mert se hely és még nem is néz ki jól
  • Dzsini
    Mi a szemétdombon laktunk. Minden reggel arra ébredtünk, hogy ránköntenek egy rakomány rothadó halat.
  • Motoroj
    Nekem volt olyan szobám, ami 2,1×2,4 m területű volt. Túl sok minden nem fért el.
  • byzhouse
    volt 1év mikor teli raktam sok hülyeséggel(kb 10évesen) most meg letisztult.
  • Blum
    Semennyire, nem érdekeltek ezek.
  • extramagascsaj
    négyzetméter -.-
  • tenkenorman
  • tenkenorman
    nanométer?
  • extramagascsaj
    Hm. Én laktam már félszoba felében (kb. 4-5nm)...meg a mostani szobám kb. 20-25 nm, ami ahhoz képest óriási... mindkettőben el tud lenni az ember,ha otthonossá teszi. Speciel nekem a klasszikus stílus jön be...de az itthoni szobám inkább mediterrán a narancs-bordó színkombóval. Majd ha lesz saját házam, akkor nem így néz ki...most ez van.
  • DIESEL DOG #77818
    Érdekes hogy régebben fürdőszobába a királykéket és az okkersárgát részesitettem előnyben, mostanság meg a barna / bézs / fehér variáció tetszik.
    Konyhába leginkább a lakkfekete / metálszürke kombó jön be, nappaliba bordó / lakkfehér /lakkfekete vagy narancs és fekete, esetleg narancs és fehér, hálószobába meg mindenképpen narancs és bézs szinkombinációt választanék.

Bár igazából ezek a szinek és variációk nagyban függenének attól a hogy a lakás milyen égtájra néz... szóval tudnék szépet és elegánsat csinálni csak pénz kéne hozzá... :D
  • VRSDM
    megelőzté'
    amúgy
  • OrioN the S
    ez a kemény :D sztem kvajó
  • DIESEL DOG #77815
    6 m2... ez tényleg kicsi, de plusz a galéria még 4 m2, az már 10... erről már hallottam valahol hogy az ilyen régebbi épitésű ingatlanokba, amelyek magas belterűek, azokba csinálnak egy galériát... még tán én is elfogadnám...
  • Dzsini
    az nem kicsi.
    ez kicsi
  • DIESEL DOG #77813
    Ez inkább skandináv jellegű... :D

De ööö... kicsinek kicsi.
  • immovable
    kicsi és minimal :D

• DIESEL DOG #77811
    Nem kell pont egy ilyen nagyban gondolkodni... pl. az én szobám sem túl nagy, mégis igyekeztem minimal-nak megfelelően berendezni... :)
  • OrioN the S
    lehet ám kicsibe :D
  • OrioN the S

meg az ablakban az a növényes megoldás is nagyon tetszetős!

az a cink, hogy amennyire minimal annyira maximal az ára :D legjobb asztalossal csináltatni...
  • SötétBarom
    Faszod ezek a szobák akkorák mint itt az egész kéró :D
  • DIESEL DOG #77807
    Első pont jó... az ilyet nagyon szeretem, 2-3 szin dominál csak, futurisztikus modern berendezés, ráadásul a fekete-fehér-bordó kombó egyik kedvencem...

Vagy narancsszin és lakkfekete, lakkfehér-lakkfekete, bordó-lakkfekete, metálszürke és fekete, bézs / drapp-narancs...

De egy adott helyiségben 2 vagy 3 szinnél több ne legyen... :)
  • Doomista
    Pár dolgot kitettem, nem volt nagy őrület számomra.
  • OrioN the S

• OrioN the S
    patent(Y) ikeás asztal? :D legjobb! :D

én még ennél is minimálabbat szeretnék majd :D sanszos, h beépített szekrény a titok nyitja... az meg - terület
  • extramagascsaj
    pl. puzzle képek vannak kirakva, meg tükör, meg egy parafatábla, amire az írásaim vannak kitűzgélve
    az ajtó felett fagyöngy van a falon, ill. főleg a szekrény tetejére van elhejezve egy-két dísztárgy (gyertyák, Buddha szobrok, vizipipa, fényképek, hógömb...ilyesmik)
    kis asztalon virág, gyertyák...
    én így dekorálok
  • DIESEL DOG #77802
    Üres

Nagyon szeretem a rendet és a tisztaságot...

Amikor még kis kölyök voltam akkor tele volt plakátolva a szobám. Mára már a letisztult egyszerűséget kedvelem, elegáns, esztétikus megjelenésű tárgyakkal veszem magam körbe, amúgy pedig... modern minimal design ftw! ^^
  • VRSDM
  • extramagascsaj
    Üres: kidekorálom, de nem ilyen szarokkal,h plakát.
  • SötétBarom
    Fuck.
  • VRSDM
    "megbontott valami plüssszellemet"
  • SötétBarom
    Valakit érdekel ilyen a mostani. A retek azér van, mer a kutya megbontott valami plüssszellemet :DD
  • immovable
    Egy két dolog volt csak. Vízágy, tükör a plafonon, hamis nőgyógyász diploma a falon. :D
  • Lyukasbogrács
    Nálam a tapétán kívül soha nem volt semmi más a falon, most sincs, és valószínűleg nem is lesz.
  • OrioN the S
    tükörgömb meg forgó, világító diszkógömb nekem is befigyel :ASD
  • SötétBarom
    Teleragasztottam az egészet mindenféle dologgal.

Volt 28 days later poszter, arc freecardok, diszkógömb, amit akarsz. Kurva jó volt. A mostani nappalim meg valami félelmetesen minimalista :D