127612
-
Borg #78112 Tatanka a legjobb. -
:o ilyet vennem kell. -
régen sok teát ittam, de ezt a matét kipróbálom 10Q :D -
A feketének az íze is jó (szinte csak üresen iszom a fekete teát, a gyümölcs-alapúakat mézzel), a pirosat nem tudom.
...persze filteres teához képest, teaházas dobozosok azért egy fokozattal odébb vannak :) árban is. -
Én nem hiszek az ilyenek hatásában és nem az esetleges felpörgető hatása miatt iszom. Nincs szükségem ilyenre. :) Úgyhogy ezt most nem mondom, hogy kipróbálom. :) De köszönöm az infót. :)
A kávé meg finom (kevés kávé és jobb, ha csak kávépor és sok tejjel)! Tiramisu meg nagyon finom! :)
Az energiaital meg rossz ízű, gondolom tök mű, ami tele van E-kkel is. :) -
+1 olyan finom íze volt -
csak akkor iszok amikor kedvem van hozzá
Többnyire csak az íze miatt iszom.
-
pickwick-ék egyik különleges teája, koffeinnel és guaranával dúsított, olyan, mint egy energiaital-tea, finom fűszeres íze van (van erdeigyümölcsös is, azt nem kóstoltam) - és elég hatásos.
-
Én a kávét csak az illata miatt :) Ha iszom (elvétve nagyritkán), akkor kávézóban valami tejhabos-mézes-fűszeres mókát, minőségi kávéból. -
Én 90%-ban teán élek. Szerencsére van sokféle így nem nagyon unom meg. :) Meg lehet variálni bele a mézet, cukrot, tejszínt. :) De most megyek és csinálok egy kávés tejet. :D
Mi az a T-Kick? Tudom, Google, de szpemmelni jobb. :D -
én a kávét inkább csak az íze miatt :)
energiaital sztem finom...de azt sohasem kívánom annyira.
de ha igen akkor jó a kobra is nekem pl...
ha már függőség...
nekem a napi 1 csokinak meg kell lenni mert ha nem akkor nemtudok aludni és képes vagyok még hajnalban lemenni az éjjel-nappaliba nasiért (meg sűrven eszek péksütit is) -
próbálj teát inni - matét vagy lehet kapni a T-Kick-et, azt egyszerűbb beszerezni - rám se hatnak a kávéfélék, a tea viszont igen... lassabban indul be, viszont tovább tart. -
csak kipróbáltam. engem nem dob fel, se energiaital, se kávé, se koffein, ezektől inkább csak álmosabb leszek, mint élénkebb. -
inni kell! :D -
Csak ha valami kötelesség/feladat miatt kell a plusz kraft (tanulás, meló stb) de ritkábban mint hetente.
íze elmegy...a szaga olyan mintha hányás lenne -
Csak kipróbáltam, vagy azt sem. Kb. 9,5 éve volt egy pezsgő/bomba koktél. 10 éve egy üveget ingyen adtak a szentkirályi repnapon. Azóta asszem egyet sem ittam. -
+1 -
(Y)
fehérborral is egész finom. -
clio1616v #78094 2 redbull higítva 1 üveg száraz pezsgővel jégkockával az íze és hatása miatt amikor megkívánom -
Hetente egyszer és szeretem. Felébreszt és finom is +nem kell kakkantanom egyből, mint kv után :ASD, felpörget.
Monster Ripper(sárga) (Y) -
rajz beadandók előtti estén -
Pancs ide vagy oda, az energiaitalokban benne van több csésze fekete kávé hatóanyaga, és hozzá még pár lapátnyi finomság (taurin, guarana). Ha hirtelen sok energia kell, akkor jelenleg a leghatékonyabb legális eszköz. Hosszú távú élénkítőnek pedig a dél-amerikai maté tea. -
függő vagyok, napi 100-150 mg koffeint szinte kötelező jeggel kell bevinnem:( -
extramagascsaj #78089 Csak ha valami kötelesség/feladat miatt kell a plusz kraft (tanulás, meló stb) de ritkábban mint hetente.
Is-is.
Volt mikor túl sokat ittam. -
DIESEL DOG #78088 Meglehetősen ritkán fogyasztok ilyen jellegű "élénkitő" italokat. Egy csésze kiváló fekete kávét bármikor többe nézek mint egy ilyen pancsolt okádékot... (már elnézést a kifejezésért). -
Egyszer vizsga okokból kipróbáltam, de az íze szörnyű volt (gumibogyószörp), és az "energia" se tűnt fel - ugyanolyan tompa maradtam. Csak arra volt jó, hogy este sem bírtam elaludni - pedig reggel ittam meg. :/
(kávét sem iszom) -
xxxpaulxxx #78086 Bulizáshoz, szabadidőhöz köthetően, de ritkábban, mint hetente
és szeretem az ízét (hülye választási lehetőségek) -
Ritkán iszom ilyet. Pl ha vezetni kell 10-12 órákat egyfolytában. Ez évente kb. 3-4x fordul elő.
Is-is. Jó az ízük s fel is tuningolnak egy időre. -
A bankolás az egy buzi szó. Le kéne szokni róla. Valóvilággenerációnak biztos fexik, de nem kell bekajolni a reklámokat. -
Cat 02 #78083 CIB, mert adtak 10k-t -
clio1616v #78082 egyéb -
Név szerint az Allianzot hiányolom, most hogy újra átfutottam a válaszlehetőségeket :) -
Gibor #78080 OTP Bank. -
Koppixer #78079 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=baVMpp5tuyM]"Így szeretnék hozzájárulni a bank sikeres működéséhez!"[/URL] -
Én is futottam ezzel pár kört (egy szerintem szerencsétlenül megfogalmazott kérdés okán), de felvilágosítottak a készítők, és igazuk van benne: mivel nem hozzáértők által és nem komoly következtetések levonására készült a szavazás (semmiképp nem reprezentatív, hanem inkább alkalmi beszélgetésekre indokot adó), így egyéni értelmezés szerint válaszolhatsz - nincs olyan, hogy "torzítasz" az eredményen, mert nincs kötöttséged a dologgal kapcsolatban. Én, külföldiként, más banknál az 'egyéb're szavaztam volna (ezért írtam is neked, lehet, hogy más szavazott is így - van 15 "egyéb", és az SG-n van jónéhány pl. Angliában dolgozó fórumozó), te a tartózkodásra - mindkettő érthető és védhető meglátás (az is, hogy valaki esetleg a 'többféle' válasznál szintén az üreset nyomta, megint más pedig azt, amelyik szerinte a legjellemzőbb). -
Szívesen, Zoltán! Mint láthatod, nem mindenki érti.
-
egyéb.
Towah Bank -
ELLA már nincs, axa van helyette -
azért fura hogy ilyen Ella, Hanwha meg Porsche bekerült, az Unicredit meg nem :) -
Koppixer #78073 Köszönjük Emese!!!

pickwick-ék egyik különleges teája, koffeinnel és guaranával dúsított, olyan, mint egy energiaital-tea, finom fűszeres íze van (van erdeigyümölcsös is, azt nem kóstoltam) - és elég hatásos.