127612
  • szabii98
    Nem csak áron alul lehet venni
  • Lacee86
    Ejha, jó sok. :O Amúgy amit szupermarketekben lehet kapni, az olyan 300 Ft körül van, de neten láttam, h lehet rendelni Amerikából 800 Ft-ért. Amit itthon lehet kapni, az vmi hamisítvány, vagy hogy van ez? :)
  • szabii98
    ojha
  • VRSDM
    mi illegális? az hogy itthon nem forgalmazzák az nem azt jelenti hogy ne lenne többi íz.
    [apro]
    Flavors

Monster Energy has various flavors:
    Monster Energy 8.3 oz 12 oz 16 oz (500 mL in UK and Australia), 24 oz and 32 oz (B.F.C).
    Monster Lo-Carb 8.3 oz 12 oz 16 oz (500 mL UK and Australia), 24 oz and 32 oz
    Monster Absolutely Zero 16 oz
    Monster Assault 8.3 oz 16 oz and 24 oz.
    Monster Khaos 8.3 oz 16 oz (500 mL in UK and Australia) and 24 oz.
    Monster M-80 (in Europe and Australia) 8.3 oz 16 oz (500 mL in UK and Australia), and 24 oz.
    Monster Ripper (500 mL UK and Australia) 24 oz and 32 oz
    Monster MIXXD 8.3 oz 16 oz (500 mL in Australia) and 24 oz.
    Monster Import 18.45 oz. (550 ml in Australia)
    Monster Import Light 18.45 oz. (500 ml)
    Monster Heavy Metal 32 oz.
    Monster DUB Edition 32 oz (a limited-run Monster/DUB Magazine grape-flavored energy drink).
    Monster recently released a new brand called Nitrous Monster, which many (including Monster's own website) erroneously allege includes nitrous oxide with the carbonation. (The sale or distribution of nitrous oxide for the purpose of human consumption is prohibited by the Food and Drug Administration.)[6]:
    Nitrous Monster Anti Gravity 12 oz.
    Nitrous Monster Super Dry 12 oz.
    Nitrous Monster Killer-B 12 oz.
    Monster Also has 3oz energy shots called Hitman Energy Shooters:
    Monster Hitman Regular
    Monster Hitman Lobo
    Monster Hitman Sniper
    Coffee and tea flavors:
    Java Monster Chai Hai 15 oz.
    Java Monster Lo-Ball 15 oz.
    Java Monster Irish Blend 15 oz.
    Java Monster Russian 15 oz.
    Java Monster Nut Up 15 oz.
    Java Monster Originale 15 oz (500 mL in Australia). Originaly called Big Black.
    Java Monster Loca Moca 15 oz.
    Java Monster Mean Bean 15 oz (500 mL in Australia).
    Java Monster Kona Blend 15 oz.
    Java Monster Toffee 15 oz.
    Java Monster Vanilla Light 15 oz.
    A more recent coffee brand called X-Presso, which also contains Nitrogenated Water:
    X-Presso Monster Hammer 6.75 oz.(285 mL and 500 mL in Australia)
    Tour water is a 750 mL bottle of natural spring water with added caffeine, electrolytes, lemon, and lime juice. It is current made available only to company-sponsored athletes and bands.
    Flavors available in Europe and Australia.
    Monster Ripper (similar to M-80) 500 mL (16.9 oz).
    Monster Export 18.4 oz (250 mL, 500 mL).
    Monster KHAOS (with orange juice) 500 mL.
  • VRSDM
    nyáron nyomjoltás és energizálás miatt sokat iszok.
    de folyamatosan szoktatom magam a professzionális minősűgő kávézásra :)

egy kéjenc vagyok :D
  • bardocz
    Volt hogy fáradt voltam, ittam egyet, nem történt semmi, csak aludni nem tudtam. Max vodka mellé iszok, az meg ritka, fos az összes.
  • szabii98
    Van csak illegális elvileg :F
  • Lacee86
    Én a Bombával jártam úgy, h nyáron egy helyi fesztiválon egyik haveromnak (mint egyik szervezőnek) járt 2 ingyen Bomba. Ő nem iszik ilyeneket, nekem adta. Én hülye hajnali 2-3 fele kissé piásan benyakaltam, aztán éjjel meg nem bírtam aludni...
  • byzhouse
    ha már energiaital: nyáron kellet mennem kutatásra és a kutatás előtti estén megittam fél liter ócska energiaitalt,ami felpörgetett és nem aludtam este...másnap mentem bp-re lemérték a pulzusomat(kellet kutatáshoz)azt qva nagy számot írt ki a mérő meg remegett a kezem.haza küldtek azzal a mondattal,hogy gyere holnap és aludj! :D

én hülye azt hittem,hogy nem ér semmit az energiaital és pont akkor ért valamit. :(
  • Dzsini
    az van, hogy az első kérdésre kiválasztod a csak kipróbáltam választ, a másodikra pedig - hiszen ott egyik válasz sem illeszkedik a te véleményedre - nem válaszolsz egyikre sem. Jó nehéz feladat, lehet, hogy nem sikerül, ne keseredj el, próbálkozz sokszor!
  • cargame
    Itt max. az szenved aki ilyen mocskot iszik :)
  • Unreal1942
    Olyan "öreg" vagyok már, hogy a Redbull hazai premierjén ott voltam a Globe discoban :)
    Akkor sem ízlett. Most is csak alkoholos befolyás alatt iszom meg.
    Egyéb energia italt az íze miatt ritkán. Egyre ritkábban iszom. 1-2 havonta 1 kb.
  • Gurren
    ne szenvedj már
  • cargame
    Csak kipróbáltam vagy még azt sem.
    Kiprobaltam, h milyen is de nem izlett. Na most akkor mi is van? :)
  • Dzsini
    akkor nem válaszolsz a másodikra :)
  • cargame
    Szereted is?
    Ife azert elvartam volna azt, h Nem nem szeretem. Ha mar megkerdezitek...
    Mit lehet szeretni egy ilyen mereganyagon. Jobb ha savat iszol az ilyen lotty helyett ;)
  • NEOreg3
    ritkán és mert finom

soha nem tudott még felpörgetni, ha álmos voltam
  • Dzsini
    igen, ez a dél-amerikai hagyomány. Jóval erősebb úgy, és sokkal jobban "ki lehet használni" egy adag teafüvet, mert addig öntögetik rá a forróvizet, amíg valamit kiold. Mate töknek hívják az edényt, és bombillának a szívószálat (2+1 ezresért már jókat lehet kapni), ha mégis kedvet kapnál rá :)
  • Lyukasbogrács
    hát úgy lehet a tea aromáját kihozni a legjobban, ha leforrázzuk, de azért ilyen teafőző kancsót, vagy mit nem használnék :D persze biztos megvan a hagyománya...
  • milk4
    Nem,mert sz@r.
  • Lacee86
    Ja semmi, az csak vmi reklámdoboz volt, sry. :)
  • Gurren
    hol láttál te pirosat? linkt
  • daeemoon
    Megiszok néha párat az íze miatt, de sajnos a kávéval egyetemben, ezek se használnak, max 10 percig :D
  • Lacee86
    Az a 3 az 4 sztem. :) Zöld, kék, sárga, piros. Mondjuk én még csak zöldet meg kéket ittam.
  • RS
    nem
  • DJKonya
    Ritkán fogyasztok ilyen italokat.

Ha iszok ilyen italt akkor általában a Monster 3 fajtája közül valamelyiket.
  • tenkenorman
    Régebben kicsit többet. Ma már szinte semmi energiaitalt nem iszok. szar lesz tőle a gyomrom, a szájizem a fogaim, és nem is pörgök fel tőle, inkább csak így zsong az agyam tőle:D nah meg drága is és valahogy mostanában rászoktam arra hogy egészséges dolgokat egyek.
  • CattiBrie
    Az is érdekes, hogy úgy gondolom, hogy a kávénak semmi hatása nincs rám, ellenben este 6 után már nem iszom ha amúgy megkívánom. :D
    Bár nem árt megjegyezni újra, hogy a kávé nálam az nem az az egy decis fekete izé, hanem egy kiskanál kávépor és 3 dl tej. :)
  • Blum
    Ritkán fogyasztok ilyen italokat.
    Is-is.
  • PesSim
    ritkán iszom, akkor is csak burn-t, inkább kv (bár egyre inkább nincs hatása)
  • Dzsini
    egy régi késő esti műsor a német RTL-en, ahol alulöltözött nénik lóbálták a lóbálnivalót (pl. Kiszel Tünde)
  • Lacee86
    Jah. :) Már csak azt kéne definiálni, h mi is az a tutti-frutti. :D
  • morleone
    Csak tanulás vagy meló előtt
    rá vagyok kényszerítve

Nekem az tűnt fel, hogy minden energia italnak tutti-frutti íze van. Ezek szerint az energiának is tutti-frutti íze van?
  • DJ RX7
    Legalább hetente.

Is-is.
  • Lacee86
    Ritkán iszom, akkor is inkább az éjszakai rajzolás/makettezés miatt, ritkábban buli vagy meló utáni fáradtság miatt. Leginkább ilyen noname vagy saját márkás löttyöket, de azoknak az íze 1 kaptafára megy. A "szörnyes" ital az ami másabb, finomabb is sokkal.
  • clio1616v
    úgy kevésbé szénsavas
  • Gurren
    ezt imádom
  • Koppixer
    Ja, ez nálam is így van, talán ha egy hordónyi energiaitalt innék meg, akkor lenne valami hatása, de addig csak ásítozom.
  • tommygear
    ritkán iszok ilyet
  • Dzsini
    elsőre citromosat vegyél, annak kevésbé markáns az íze (citromfűvel keverik a leveleket) - 70-90 fokos vízzel kell leforrázni, és gyakorlatilag rögtön iható.

Ha pedig ízlik, akkor lehet váltani a normálra, és a klasszikus módon fogyasztani:

- lehet hozzá kapni egy kicsi, általában fából készült poharat, és egy fém szűrős végű szívószálat. Tele kell pakolni a poharat a matélevelekkel, felönteni forró vízzel, és az aljáról a szívószállal inni - folyamatosan újra-újratöltve. Nagyon finom :)