127612
-
Megesett már párszor, van hogy jobb mint élőben.
-
Megesett párszor, inkább régebben. -
megesett már párszor :)
évente néhány eset van.
de pont tegnap előtt volt az egyik. wihiii :)) -
Blum #78229 Ritka dolog, kezemen meg tudnám számolni hányszor. -
Fbn Lx #78228 terhes ismerősömnek nem javasolnék semmit,
max annyit, hogy jól gondolja meg, el akar e indítani egy újabb szenvedésláncolatot ezen a rohadó pusztulatos bolygón. -
Fbn Lx #78227 jaja, egy bizonyos életkor betöltése után elég elkezdeni gondolkodni úgy általában. -
kórház
lehetőleg magánkórház.
szerintem. -
Véleménye csak van a fiatalabbaknak is, nem? -
üdv az SG-n :) új vagy itt? ;) -
Borg #78223 A releváns kérdés talán az lett volna, hogy a te gyereked hol született. Nem mintha ez itt sikerre lelt volna, de ugye a felső kérdést is eleve feleslegessé teszi az átlagéletkor itt. Teljesen értelmetlen olyanok véleményét kérdezni erről, akik hozzá se tudnak még szagolni ahhoz a felelősséghez, ami ezzel jár. -
DIESEL DOG #78222 Kórházat javasolnék (esetleg magánkórház ha tehetősebb, ott azért valamivel talán jobban foglalkoznak az emberrel szvsz).
Jómagam is a megyei kórházban születtem, idestova 20 éve... -
Kórház, kórház. -
szerintem nagyon sok esetben inkább a kellene a helyzet, de én se tudhatom. -
Azóta már 77x megváltoztak a követelmények, naná h korszerűsíteni kellett őket. Nem azon van a hangsúly, h milyen téglából van a fal, vagy milyen szerkezet a födém, hanem egész más... Igen komoly épületgépészeti rendszer kell egy kórháznak, hidd el. -
És azóta is ott rohad a falon minden egyes csempe? -
a ma is aktív kórházakat mikor építették? akkor is ilyen komoly szabályozások voltak?
a Margit kórház szülészeti osztályának helyt adó épületet 1897-ben adták át, a János kórház "új, modern" szülészeti osztályát 1935-ben, a Budai Gyermekkórházat 1964-ben. (forrás) -
Én meg építészként (na jó, még csak majdnem) tudom, h a kórháztervezés az egyik legbonyolultabb feladat, csak erre szakosodott cégek foglalkoznak vele, nem véletlenül... -
nincs a blikk címlapon / rtl híradóban -> nem tudnak róla. -
Grenzjager #78214 mondjuk én azt nem értem hogy az meg hogy hogy nem borzolja a kedélyeket hogy mennyi magzat hal meg 6 hónapos kora után Magyarországon... -
Természetesen minden vizsgálatot amit lehet, elvégeznék előtte, és ha bármiféle eltérés lenne a normálistól, és nagyobb esély lenne komplikációra, akkor nem akarnék otthonszülést.
Steril környezeten nem akarok vitatkozni, szerintem otthon biztonságosabb, mint állami kórházban. -
Zóanagyvarázsló #78212 Tévesek az ismereteid. Például Nagy-Britannia az európai átlag fölött teljesít otthonszülésben, ez az összes szülés körülbelül 3%-át jelenti. Hollandia mindenféle összevetésben nagyon extrémnek számít az egyharmados arányával, de ott meg éppen mostanában borzolja egy kutatási eredmény a kedélyeket: drasztikusan magasabb a csecsemőhalandóság az otthonszülőknél, olyannyira, hogy az összholland eredményt is durván lerontja. A pontos okokról még biztos el fognak vitázni egy darabig. -
Jó, elhiszem. Hát lassan én meg már kinövök abból a korból, h ilyenekkel kísérletezzek, úgyh az én életemből ez kimarad. De nagyobb bajom ne legyen. :) -
Össze sem lehet őket hasonlítani az alkohollal. Komolyan. -
Ja értem, szóval "csak" hétvégente partydrogok. Hát, az talán még nem olyan veszélyes, bár sztem egy kis piától (nem kell matt részegnek lenni) is lehet jó hangulat. Mondjuk nem próbáltam még semmi ilyen szert, 1-2x megfordult a fejemben, h kizárólag kipróbálás szintjén szívjak, de nem találtam magam mellé olyat, akivel lehetett volna, egyedül meg minek. -
Korhaz/korhaz. -
Geréb Ágnes a király!
Sztárbába. -
Elég nehéz lenne leírni, hogy miért jó. Próbáld ki, ha érdekel, attól még nem leszel drogos, nem szoksz rá, dobj vmi partycuccot, ajánlom mefit, most még "legális" is.
Mellesleg nem rémlik hogy beszéltem volna a rendszerességről, természetesen nem baszom szét magam nap mint nap, inkább hetente^^.
Én úgy gondolom, hogy sosem leszek "függő", majd megvltozik a dolgokhoz való hozzáállásom, mint ahogyan az már nemegyszer megtörtént... Biztosan eljön majd nekem is az az idő, amikor családot szeretnék, és értük fogok élni. Viszont az biztos, hogy akkor már nem fogok cuccozni, kiélem magam addigra ilyen téren. Mellesleg a gyerekemen azonnal észreveszem majd, ha ilyen jellegű gondjai lesznek ;)
Esetleg még egy csikot is felrántok vele =D. j/k -
Jó, akkor nem lövöd, tök mind1. De mondj egyetlen érvet, h mitől lesz jobb neked, ha "szipózol"? De komolyan, mert kíváncsi vok.
Amúgy erről az a véleményem, h lehet most még frankó minden, de aztán egy idő után már olyan szinten hozzászoksz, h függő leszel. A további következményeket nem kell sorolni... -
végletek, nc...
#78203: ki a faszom lövi magát?:o kicsit szipogós vagyok, ennyi az egész. dolgozok, rendesen hazaadom a kiadások rám eső részét, nem lopok, nem balhézok szinte soha, nem vagyok egy büdös köcsög alkoholista, egy teljesen átlagos srác vagyok, csak másképpen élvezem az életet, mint ti... -
Az előttem szóló leírta a lényeget. Amúgy mi a jó abban, ha lövöd magad? -
mert elöbb utobb az ilyen emberek bekattannak agyilag, és a rendes adófizetők pénzéböl fog menni a kezelés, és ez sokak csörét baszná jogosan, ha ennyire nem érdekel az egészséged menj kösd fel magad egy fára -
miért mi a baj vele? -
extramagascsaj #78200 Ha anyagilag megengedhetik maguknak, akkor magánkórház. Ha nem,akkor sima kórház.
Kórházban születtem. -
Te tudod... -.- -
magábkórház
Kórházban(kertvégi sufni
-
És még élvezem is... -
hullaház az egész -
Nekem a születésemkor pl. a köldökzsinór a nyakamra tekeredett. Felfedezték, h nem hallani szívhangot, azonnali beavatkozás (császármetszés) kellett. (Amúgy nem lettem koraszülött, asszem még 1-2 nappal később is születtem, mint amire ki voltam írva). Szóval ha nem kórházban vagyok, kb. most nem írnék itt az sg fórumon... :) -
Ez az otthon steril környezet meg olyan marhaság... A legszebb csillogó villogó lakást sem lehet egy kalap alá venni egy kórházi műtővel... -
Ja, az milyen nagy fless, h ha otthon vmi komplikáció van, mentőt kell hívni, ami min. 10 perc múlva jön, és egy életre nyomorék lesz a gyerek vagy az anya (vagy éppen meg is halnak), mert nem időben lett a szükséges beavatkozás, ami kórházban azonnal megtörtént volna...