127612
-
régebben nagy gamer voltam, mostanság évente 2-3 játékot kűdök meg :(
(idén pl. indiana jones volt tavasszal végigjátszva ismét, aztán nyáron warcraft III + age of mythology, meg dungeon siege 2-vel toltuk ismerőssel)
meg most gondolkozom megint a WOW-on... (azt 3 évig játszottam, 1x eladtam, rá 3 hónapra megint megvettem... most van egy wrath of the lich kinges accountom, a virtuális enyészet számára) -
DIESEL DOG #78311 Üres...
#78309-ben le van irva hogy miért is. -
üres, ugyanezért. -
Hülye kérdés, mivel ebből nem lehet "kinőni". Nem egy felnőtteknek szóló játékstílus van, amivel 50+++ nagyapik is tolják olykor. Szóval a szupermárióból ki lehet nőni, de pl. egy Civilizationből nagyképűség lenne bárkinek azt állítania, hogy KINŐTTEM belőle. -
Kevesebb időt játszom, mint régen, bár régen sem voltam egy HC Gamer (egyedül a Vice City volt az, amit nyáron hajnalokig toltam :D). Van, hogy hetekig szinte nem is játszom, bár most utóbbi időben kipróbáltam pár új darabot, de jelentősebb időt csak azzal töltök, ami igazán leköt, sztem úgy átlag napi 1 órát. -
"Kevesebb időt áldozok rá, de még most is élvezem őket."
Havonta kb 10 órát játszok, de akkor már sokat mondtam. Ebben benne van a passziánsz és a honfoglaló is :) Néha egy kis fps, esetleg szimulátor. -
Hétköznap ritkán,hétvégén pedig egy kis bad company 2 ps3-pn.Majd ha jön a killzone 3 máshogy lesz. -
Kevesebb időt áldozok rá, de még most is élvezem őket.
1 hete semmi. majd ma bfbc2 boxon egy pár órát -
Sosem fogok asszm :) -
cargame #78303 Egy jo fel eve, h szinte nem is jatszok... -
Nagyon keveset játszom a régi időkhöz képest, bár most 1,5 hónapig visszatértem a játszadozáshoz. -
Nem játszom. Nincs rá időm. -
Cat 02 #78300 Nekünk mind jóarc volt :/ -
Is-is...
Volt olyan, aki a lekezelő viselkedésével, az "Én vagyok a tanár, tehát minden diák hülyébb, mint én" stílusú megnyilvánulásaival és/vagy a kétszínű magatartásával kiváltotta az ellenszenvet.
Azt azért meg kell jegyeznem, hogy ezen tanárok között volt olyan, akivel - az érettségi után évekkel - találkoztam az utcán, és bocsánatot kért. -
Is-is, páran utólag is unszimpatikusak.
Mivel a ballagás óta csak párról tudok azóta, így a véleményem nem igazán változott. Akkoriban meg volt pár akit utáltam, de nem jellemző.
-
You would most likely taste like roasted tofu
-
Egy opciót beletettem pluszban. :)
Amúgy igen, teljesen igaz, amit írsz, csak így megfogalmazva vhogy mégis fura nekem a kérdés. Pl. "Jó szívvel gondolsz vissza egykori tanáraidra?" talán kicsit finomabb lett volna.
Amúgy az OFF-ok: hát jah, elfér, de ez a gáz h pang a topik, ilyen kommentek töltik ki, pedig ez a mai téma sztem érdekes lett volna. :( De hibás vagyok benne, h benyomtam így vasárnapra, mára vmi lightosabb kellett volna talán. :/ -
Fbn Lx #78295 You would most likely taste like undercooked beef
D::::: -
Fbn Lx #78294 get up stand up miszter szíriösz -
Nyugodtan beleszerkeszthettél volna, ha te másképp látod jónak. Egyébként szerintem nagyon is életszerű a tanárokkal szemben támasztott utálat. Gondold végig, az általános- és középiskolás diákok nagy része (ebben a korban) még éretlen és komolytalan, egyáltalán nem meglepő hogy elhamarkodottan ítélkeznek, és csak megkomolyodva jönnek rá, hogy nem mindig volt igazuk. A másik dolog, hogy idióták minden szakmában vannak, csak itt éppen a kölkök felett ítélkeznek. Egy komolytalan kamasz számára (fiatalkorában) még talán le sem esik, hogy sokszor a saját hanyagsága miatt baszogatták, de mindenképpen zavaró lehet számára, hogy mások ítélkeznek felette, ami nem is mindig igazságszerűen működik.
#78288: Semmi értelme nincs megölni egy talán felesleges, de káros tartalom nélküli beszélgetést. Ez az 5-6 OFF komment még elfér, nem szabályozhatod kizárólag a saját szád íze alapján egy topikban folyó beszélgetést, mert előbb-utóbb magadra maradsz. -
Koppixer #78292 kitöltöttem a tesztet, ezt adta ki:
"You would most likely taste like mesquite tofu" --> hogy ez mi, azt nem tudom... :) -
a véleményed sajnos nem érdekel :(
ha meg a többiek nem válaszolnak hülyeséget a hülyeségre, akkor nem folytatom -
Figyu, nyiss nyugodtan egy topikot, ahol kitárgyalhatod az emberhús ízét, cserélhetsz tőlem recepteket is másokkal, csak ne itt... Ez már sztem qván nem vicces, inkább szánalmas. :/ -
Ilyenkor sajnálom, hogy válogatósak az emberek... -
Ilyenkor sajnálom, h nincsen jogom hozzászólásokat törölni... -
íme, az íz kérdése megoldva -
ettem már elég embert ahhoz, hogy általánosítani tudjak, de valószínűleg nekem is csirkeízem van -
Magadat meg se kóstolod?
-
én tudom, hogy csirkeíze van, szerinted milyen íze van? -
Van rá annyi esély mint arra, hogy te tudd -
gabesz012 #78282 Igen, azóta sem változott a véleményem. Mármint azokról, akiket akkoriban is utáltam. -
Jimmyke #78281 Amint semmit se tudtak velünk tenni (ballagás előtt kb.) a legjobban utált tanároknak alap, hogy nem fogadtunk szót.
Szóval még jobban megutáltuk őket. :D -
A tanáraim nagy része teljesen normális vagy átlagos tanár volt. Sok kiváló tanárom volt, de általános iskolától kezdve egészen egyetem végégig rossz vagy alkalmatlan tanárral igen kevéssel hozott összes sors. -
Sosem utaltam oket. -
Is-is. -
na mert te aztán tudod, hogy milyen íze van egy embernek
-
clio1616v #78276 halottakról vagy jót vagy semmit... -
ne hazudj -
Üres. Nagy részüket inkább már szánom. -
csirke ízük volt