127612
  • tigeroo
    régebben nagy gamer voltam, mostanság évente 2-3 játékot kűdök meg :(
    (idén pl. indiana jones volt tavasszal végigjátszva ismét, aztán nyáron warcraft III + age of mythology, meg dungeon siege 2-vel toltuk ismerőssel)

meg most gondolkozom megint a WOW-on... (azt 3 évig játszottam, 1x eladtam, rá 3 hónapra megint megvettem... most van egy wrath of the lich kinges accountom, a virtuális enyészet számára)
  • DIESEL DOG #78311
    Üres...

#78309-ben le van irva hogy miért is.
  • Calver
    üres, ugyanezért.
  • Sir Quno Jedi
    Hülye kérdés, mivel ebből nem lehet "kinőni". Nem egy felnőtteknek szóló játékstílus van, amivel 50+++ nagyapik is tolják olykor. Szóval a szupermárióból ki lehet nőni, de pl. egy Civilizationből nagyképűség lenne bárkinek azt állítania, hogy KINŐTTEM belőle.
  • Lacee86
    Kevesebb időt játszom, mint régen, bár régen sem voltam egy HC Gamer (egyedül a Vice City volt az, amit nyáron hajnalokig toltam :D). Van, hogy hetekig szinte nem is játszom, bár most utóbbi időben kipróbáltam pár új darabot, de jelentősebb időt csak azzal töltök, ami igazán leköt, sztem úgy átlag napi 1 órát.
  • daeemoon
    "Kevesebb időt áldozok rá, de még most is élvezem őket."
    Havonta kb 10 órát játszok, de akkor már sokat mondtam. Ebben benne van a passziánsz és a honfoglaló is :) Néha egy kis fps, esetleg szimulátor.
  • shaddam
    Hétköznap ritkán,hétvégén pedig egy kis bad company 2 ps3-pn.Majd ha jön a killzone 3 máshogy lesz.
  • kastil
    Kevesebb időt áldozok rá, de még most is élvezem őket.

1 hete semmi. majd ma bfbc2 boxon egy pár órát
  • dartonita
    Sosem fogok asszm :)
  • cargame
    Egy jo fel eve, h szinte nem is jatszok...
  • Molnibalage
    Nagyon keveset játszom a régi időkhöz képest, bár most 1,5 hónapig visszatértem a játszadozáshoz.
  • immovable
    Nem játszom. Nincs rá időm.
  • Cat 02 #78300
    Nekünk mind jóarc volt :/
  • Rettenthető
    Is-is...
    Volt olyan, aki a lekezelő viselkedésével, az "Én vagyok a tanár, tehát minden diák hülyébb, mint én" stílusú megnyilvánulásaival és/vagy a kétszínű magatartásával kiváltotta az ellenszenvet.
    Azt azért meg kell jegyeznem, hogy ezen tanárok között volt olyan, akivel - az érettségi után évekkel - találkoztam az utcán, és bocsánatot kért.
  • PesSim
    Is-is, páran utólag is unszimpatikusak.

Mivel a ballagás óta csak párról tudok azóta, így a véleményem nem igazán változott. Akkoriban meg volt pár akit utáltam, de nem jellemző.
  • jhetedikj
    You would most likely taste like roasted tofu
  • Lacee86
    Egy opciót beletettem pluszban. :)
    Amúgy igen, teljesen igaz, amit írsz, csak így megfogalmazva vhogy mégis fura nekem a kérdés. Pl. "Jó szívvel gondolsz vissza egykori tanáraidra?" talán kicsit finomabb lett volna.
    Amúgy az OFF-ok: hát jah, elfér, de ez a gáz h pang a topik, ilyen kommentek töltik ki, pedig ez a mai téma sztem érdekes lett volna. :( De hibás vagyok benne, h benyomtam így vasárnapra, mára vmi lightosabb kellett volna talán. :/
  • Fbn Lx
    You would most likely taste like undercooked beef

D:::::
  • Fbn Lx
    get up stand up miszter szíriösz
  • Ability
    Nyugodtan beleszerkeszthettél volna, ha te másképp látod jónak. Egyébként szerintem nagyon is életszerű a tanárokkal szemben támasztott utálat. Gondold végig, az általános- és középiskolás diákok nagy része (ebben a korban) még éretlen és komolytalan, egyáltalán nem meglepő hogy elhamarkodottan ítélkeznek, és csak megkomolyodva jönnek rá, hogy nem mindig volt igazuk. A másik dolog, hogy idióták minden szakmában vannak, csak itt éppen a kölkök felett ítélkeznek. Egy komolytalan kamasz számára (fiatalkorában) még talán le sem esik, hogy sokszor a saját hanyagsága miatt baszogatták, de mindenképpen zavaró lehet számára, hogy mások ítélkeznek felette, ami nem is mindig igazságszerűen működik.

#78288: Semmi értelme nincs megölni egy talán felesleges, de káros tartalom nélküli beszélgetést. Ez az 5-6 OFF komment még elfér, nem szabályozhatod kizárólag a saját szád íze alapján egy topikban folyó beszélgetést, mert előbb-utóbb magadra maradsz.
  • Koppixer
    kitöltöttem a tesztet, ezt adta ki:

"You would most likely taste like mesquite tofu" --> hogy ez mi, azt nem tudom... :)
  • NEOreg3
    a véleményed sajnos nem érdekel :(

ha meg a többiek nem válaszolnak hülyeséget a hülyeségre, akkor nem folytatom
  • Lacee86
    Figyu, nyiss nyugodtan egy topikot, ahol kitárgyalhatod az emberhús ízét, cserélhetsz tőlem recepteket is másokkal, csak ne itt... Ez már sztem qván nem vicces, inkább szánalmas. :/
  • NEOreg3
    Ilyenkor sajnálom, hogy válogatósak az emberek...
  • Lacee86
    Ilyenkor sajnálom, h nincsen jogom hozzászólásokat törölni...
  • Calver
    íme, az íz kérdése megoldva
  • NEOreg3
    ettem már elég embert ahhoz, hogy általánosítani tudjak, de valószínűleg nekem is csirkeízem van
  • Doomista
    Magadat meg se kóstolod?
  • NEOreg3
    én tudom, hogy csirkeíze van, szerinted milyen íze van?
  • kastil
    Van rá annyi esély mint arra, hogy te tudd
  • gabesz012
    Igen, azóta sem változott a véleményem. Mármint azokról, akiket akkoriban is utáltam.
  • Jimmyke
    Amint semmit se tudtak velünk tenni (ballagás előtt kb.) a legjobban utált tanároknak alap, hogy nem fogadtunk szót.

Szóval még jobban megutáltuk őket. :D
  • Molnibalage
    A tanáraim nagy része teljesen normális vagy átlagos tanár volt. Sok kiváló tanárom volt, de általános iskolától kezdve egészen egyetem végégig rossz vagy alkalmatlan tanárral igen kevéssel hozott összes sors.
  • dartonita
    Sosem utaltam oket.
  • immovable
    Is-is.
  • NEOreg3
    na mert te aztán tudod, hogy milyen íze van egy embernek
  • clio1616v
    halottakról vagy jót vagy semmit...
  • kastil
    ne hazudj
  • SötétBarom
    Üres. Nagy részüket inkább már szánom.