127612
  • Molnibalage
    Amen. :)
  • bardocz
    Szimulátort nem lehet kinőni.
  • morleone
    Nekem csak a MOH:AA 1.11 ennnyi és nem kell több!!! :D
  • N1ggA
    A nagy címekkel játszom (évente 2-3 ilyen van számomra), de azok ugye egyenként pár napig tartanak. Egyébként nem játszom semennyit.
  • 5c0rp330n
    kovetkezo kerdesnek javasulnam ezt:
    "A szuleid tudjak hogy buzi vagy?", lehetseges valaszok: "Igen" vagy "Nem". hasonloan szinvonalas lenne mint a mostani kerdes.
  • Sir Quno Jedi
    A kérdés eleve ROSSZ is, mivel magában hordoz egyfajta pejoratív kritikát, már predeterminálja a válaszadókat és minősíti a témát magát. Kinőttél-e már a pelusból szint...
  • z99999
    nem játszom
  • tommygear
    Kevesebb időt áldozok rá, de még most is élvezem őket.
  • milk4
    Hát,haverral coop néha megy egy-két napig.A black ops-ot is leszedtem,de feltenni sincs kedvem.
  • Lyukasbogrács
    tanuljátok meg értelmezni a kérdést.
  • NEOreg3
    a szüleim :(
  • Sir Quno Jedi
    Nem konkrét a kérdés, így a válaszok sem lehetnek azok.
  • Lyukasbogrács
    leülni a gép elé, játszani valami játékon, nem ugyanaz, mint leülni sakkozni, vagy pókerezni a haverokkal. nem az a kérdés, hogy játszol még valamilyen játékon, hanem, hogy kockulsz-e még a gép előtt naphosszat, valami addiktív játékkal...
  • Lacee86
    Hát jah, egy film az csak passzív szórakozás, leülsz és lesed, max chipset zabálsz alatta. :) A játék meg aktivitást kíván. :D
  • SötétBarom
    :>
  • tigeroo
    azok is ugyan olyan játékok mint a sakk vagy a póker:)

sőt, sokszor olyan történetbe és világba vezetnek be, ami kenterbe veri a legtöbb filmet is. közben meg interaktívkocc
  • Lyukasbogrács
    "számítógépes játékok" -.-
  • RS
    Kevesebb időt áldozok rá.
  • QuippeR
    ez nem kinövés kérdése. a sakkból kinőttél már? és a pókerből?
  • byzhouse
    Nincs hozzá gépem :|
  • extramagascsaj
    Már abszolút semennyire sem érdekelnek, nem játszom.
    Soha nem is voltam annyira rákattanva ezekre.
  • Doomista
    gyakorlat teszi a mestert :D
  • Gurren
    de nem lehet éhesen/szomjasan 100%-osan a játékra koncentrálni :(
  • xxxpaulxxx
    Sajnos túl sokat játszok... le kéne róla szokni, de olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóó:D
  • Doomista
    csak szólnék, hogy az ember víz és étel nélkül több napig is bírja!
  • Lacee86
    Egy nap még mindig csak 24 órából áll, néha meg kell azért aludni/enni/WC-zni is.
  • Doomista
    mi/ki tart vissza?
  • Lyukasbogrács
    Nem játszok. Leszoktam róla.
  • Katarina 60
    Még mindig sokat játszom velük.
  • NEOreg3
    sokat játszom, de még többet szeretnék
  • MR ME

többet mint 2-3 évvel ezelött...
  • jhetedikj
    (Jóval)kevesebb időt áldozok rá, de még most is élvezem őket.
  • Doomista
  • Motoroj
    Már abszolút semennyire sem érdekelnek, nem játszom.

Illetve egész ritkán.
  • SötétBarom

Nem tervezem, hogy ezen változtatok. Hacsak nem szakad rám a bank, és nem tudok minden napra valami veszett jó programot szervezni magamnak.
  • Zoli007
    Kevesebb időt áldozok rá, de még most is élvezem őket. Heti egykét órát irtom a népet.
  • Dzsini
    pár casual játékkal játszok néha (match3-ak, hidden objectek, logikai játékok, néha flash ugrabugrák), meg roguelike-ozok (ha a "kalapáccsal fejbeverem magam" kedvem van :D ), de a klasszikus játszósdi valamikor az FFVII után ért véget nálam - abba még beleöltem nagyon sok hónapot, a 100% állapotra (minden megszerezve, minden felfejlesztve, minden legyőzve, minden mellékszál, lehetőség teljesítve).
  • Molnibalage
    Azért ez nem igaz. Bár a Civ V okozott átmeneti föggőséget, de a buta és csaló MI egy idő után elveszi kedvet. Alacsony szinten nem kihívás, egy cheater szemét 'MI' ellen meg nincs értelme. Ha szopatni akarom magam, akkor ennyi erővel kalapáccsal is verhetném a fejem...

Az tényleg igaz, hogy korral változik a stílus. Én már csak szimmel, stratégiával és RPG-vel tolok. Már, ha van időm. Az NWN két kiegje 1 éve a polcon van...
  • tigeroo
    ja, énis ráálltam egy időben a fincsa RPG-kre anno :)

morrowind, diablo, fable, fallout
  • Calver
    mondjuk belegondolva mondhatnám azt, hogy az FPS-ekből "kinőttem" - mondhatnám, de baromság lenne... nem kinőttem belőlük, simán olyan silány a felhozatal az elmúlt években a "régi klasszikusokhoz" képest, hogy az életkedvem is elmegy ha leülök egy elé. viszont a Sin-t (1998) pl még így is néha előveszem...