127612
  • immovable
    Meg le is kéne tudnod írni seggfej.
  • immovable
    Egyelőre helyesen.
  • Fbn Lx
    az erpégékbe még mindig bele tudok buzulni, csak már kevés időm van rá
  • Ability
    Nem arról van szó, hogy be kellene szüntetni a játékot. Arról van szó, idősebb korban nagy valószínűséggel csökken annak intenzitása, időtartama.
  • clio1616v
    kinőni a ruháidat lehet...

ami ide illik az az elnőni szó...

tisztában kellene lenni a magyar nyelv jelentéseivel, ugyanis éppen ettől szép
  • Cat 02 #78387
    Nem nagyon lehet általánosítani. Egyetemet alatt valaki pl teljesen eltűnik, valaki meg épp hogy többet lesz. Családapa is ugyanúgy játszhat sőőt, van olyan klántársam, akinek a gyermeke is együtt játszik velünk, warokon poén szokott lenni a "vigyázz apa" bekiáltás :D
  • tigeroo
    ja, lébucolni végig az egyetemen, aztán úgy nem baj ha büdös a munka úgy sem találsz...
  • tigeroo
    komolyan ki kell forgatni a szavam?

azt írtam hogy hasonló... gondolok itt a taktikázásra, meg a csapatszellemre (nyomokban)
  • Ability
    A kérdésbe csak te képzeled oda ezt a paranoid sugallatot. Szerinted a kor előrehaladtával valószínűtlen, hogy esetleg csökken az illető érdeklődése a játékok iránt? Ha valaki komolyan veszi a felsőoktatást és nincs ideje játszani? És ha egy tizenévesből szép lassan családapa válik? Szerinted semmi olyan körülmény nem változik, ami elősegíthetné a játékórák megritkulását? Érdekes egy gondolat...

Tigeroo: komolyan egyenértékűnek tartod a CS Lanparty-t egy Paintball meccsel? Ez is érdekes egy gondolat ...

ui.: nem vagyok álszent játékgyűlölő, de ezek a vélemények számomra nagyon komolytalanok. Mondhatnám úgy is hogy gyerekesek, csak éppen SQJ apám lehetne. :D
  • Dzsini
    először én sem :)
  • Cat 02 #78382
    Katalógus nem jó ötlet, hidd el...
    Amúgy mostanában keveset, sajnos nem bölcsésznek mentem.
  • bardocz
    Viszont most nézem, hogy a srácnak ez csak gimibe való bekerüléshez kell még:)
  • bardocz
    Én akkor tartanám, főleg ha olyan, ami muszáj a továbblépéshez, meg katalógust is vezetnék. Nem pihenni jöttek egyetemre:P
  • tenkenorman
    néha egy két játék, de sosem értem miért ilyen felkapott még mindig a MoH, CoD, NFS-ek, (bár a hotp. 2 vel pont játszok)tényleg csak amit nagyon szeretek. pl mafia 2-t csak a korszak miatt rally-s játékokat mert rally fan vagyok.
  • Dzsini
    bármelyik bölcsész-szakon belefér ugyanez, ha nem tökkelütött néhány tanár és pénteken/hétfőn akar órát tartani :)

...viszont legalább a kedd-szerda az olyan tele van, hogy jó eséllyel legalább 2 helyen kell lenni egyszerre :)
  • tigeroo
    attól függ milyen szakra megy :)

van olyan ismerősöm a jogi karon aki másodéves léttére kedd délelőtt megy a koliba, csütörtök estére meg haza. szal többet van otthon mint az egyetemvárosban :P
  • Szabi84
    Jóval kevesebbet nyomom, de nem nőttem ki belőle, nem is akarok, nem is lehet sztem.
  • birdo #78375
    Már abszolút semennyire sem érdekelnek, nem játszom....sajnálom rá a kevés időm
  • szabii98
    Hát majd talán tudok szorítani időt :S Mert nemigen szeretném abbahagyni, az MSN után a 2. foglalkozás a gépen...
  • bardocz
    Ha második félévben visszafogod a tanulás miatt, akkor felsőoktatásban(gondolom oda akarsz menni, ha számít a továbbtanulásban) 1 perced nem lesz semmivel sem játszani:D
  • clio1616v
    egyelőre helyesen
  • Dzsini
    lásd itt
  • szabii98
    Még mindig sokat játszom velük.

Egyenlőre így vagyok, de II. Félévtől sajnos vissza kell fogni a játékkal ugyanis bele számítanak a továbbtanulásba.
  • 5c0rp330n
    mar kuldtem, pont arra valaszoltal.
  • clio1616v
    tekérdezted :D
  • gabesz012
    Kevesebb időt áldozok rá, de még most is élvezem őket. És leginkább a régieket veszem elő újra, az utóbbi 5 évben jó ha volt 2-3 játék, amit tetszett.
  • Lyukasbogrács
  • tigeroo
    miért ne lenne ugyan az?

egy LAN-ban vagy multiplayerben játszott RPG játék vagy egy MMORPG a haverokkal miért ne lenne hasonló mondjuk a táblás szerepjátszáshoz? (d & d szabályrendszert pl. egy az egyben átvette anno rengeteg rpg játék)

vagy egy CS menet a haverokkal miért nem hasonló mondjuk egy paintball meccshez?

jó dolog ilyen apróságokba belekötni, de ezzel csak a saját hülye érved nyomatékosítod
  • Lacee86
    Küldj be akkor szted értelmesebb kérdést, ha olyan nagyokos vagy...
  • DJ RX7
    Már abszolút semennyire sem érdekelnek, jön 1-2 nagy név kijátszom és letörlöm.
  • BaliBoy
    "Kevesebb időt áldozok rá, de még most is élvezem őket."

Éves szinten néhány nap, max két hét.
    Nincs már új a nap alatt. Csak más a köntös. Soha nem jönnek már vissza azok az érzések amik pl. egy Prince-nél voltak, vagy egy Fallout 1-nél.
  • tigeroo
    jah, pl. a kotorban jó zsedájként végigdöngethetsz a galaxison :)
  • Evoluti0N
    Nem nőttem ki és soha nem is fogok kilőni belőlük. Sokkal nagyobb szórakozást nyújt, mint például egy film megnézése. Míg egy filmnél külső szemlélőként vagyok jelen, addig egy játékban én vagyok a főszereplő és hatással vagyok a világra és a történet alakulására (főleg egy RPG esetében).
  • 89
    COD2 után szinte semmit nem játszottam az utóbbi pár évben...
    most rákaptam a mount&blade-re :D +honfoglaló+flash
  • clio1616v
    igen korábban elég volt az esses, de ma már elles kell
  • Dzsini
    abból nem beszélgetés lenne.
  • Sir Quno Jedi
  • Blum
    Kevesebb időt áldozok rá, de még most is élvezem őket.

Újabb játékokat kipróbálom,de nagyon kevés van,ami 1-2 napnál többet marad a gépen. Ami fentmarad,azzal is napi 1-2 órát kockulok. Inkább zenehallgatás,torrentezés,beszélgetés (MSN,Skype) ami megy egész nap :)
  • Dzsini
    nem rossz ez, csak szabad értelmezést ad - az elmúlt pár hétben többször lefutottuk, hogy nem reprezentatív, és nem felmérési célból készülnek a kérdések, inkább csak alapot adnak a beszélgetéshez.
  • Lyukasbogrács
    hűűű