127612
-
Egyéb.....
Ha már a cikk bevezetője megfogott, akkor elolvasom a cikket...
De nem ezért értékelem...hanem a belefeccölt munkát "jutalmazom ...akármilyenre is sikerült.... ha egyáltalán számít is valamit ... számít ?? -
hazugság -
de az enyémre mindig 5 csillagot adtál! hogy is van ez most akkor? -
nem értékelek -.-
hozzászólást viszont szoktam írni néha :) -
én szeretem ha egy korrektül megfogalmazott, lehetőleg helyesírási hibáktól mentes (nem nagyon szokott lenni, látszik hogy itt ismerik az F7-et, megtaníthatnátok az indexeseknek és a velveteseknek ezt a gombot), szép képekkel illusztrált cikket kapok. -
Szerintem az hogy kinőtt valaki a számítógépes játékokból inkább abban mutatkozik hogy kevesebb ideje, de kevesebb türelme is van. Én például már nem tudnék végigjátszani egy játékot, egyszerűen már nem vagyok a régi.
Ezen kár felhúznod magad. -
Aszerint értékelem, hogy én mit gondolok az adott dologról/témáról.
Mondjuk az a Szekeres Viktor elég nagy marha -
egyéb: mindig 1 csillagot adok -
clio1616v #78424 világos -
Így van - annyiban vagyok hibás (ahogy az összes moderátor/házigazada), hogy nem tudunk mindenhol ott lenni, ahol épp kialakul egy ilyen vita, hogy megállítsuk, mielőtt sikerül eljutni addig, hogy elkezdjétek fitogtatni a szókincseteket. Viszont a befejezését általában sikerül elősegíteni, és talán sikerül megtanítani lassan a fórumozókat arra, hogy a személyes fájásokat privát üzenetek keretében intézzék.
Sokaknak ez bántja az igazságérzetét, de ettől még ez így működik itt. Részemről a téma túltárgyalva. -
a kérdés még mindig áll: mondanád-e valaha azt, hogy XY kinőtt a sakkozásból, vagy a pókerezésből? -
clio1616v #78421 nem indokolta semmi, hogy egy építő jellegű normál hangnemű kritikámra így reagáljon
nem így kellett volna az igazságérzetemet egyensúlyba tenni
"Ha anyázás van, minden résztvevő egyformán hibás benne."
erre csak annyit tudok mondani, hogy akkor te is hibás vagy.. gondold át -
Nem fenyegetés, figyelmeztetés. Visszamenőleg csak akkor osztok pontokat, ha már mások (pl. a házigazda, vagy több topictag) többször figyelmeztették a személyeskedőket, és ennek ellenére nem hagyták abba. Itt még nem harapózott el annyira a dolog, hogy erre szükség legyen, viszont ezt megakadályozandó beírtam, hogy lehetőleg ne is legyen több. Lett.
Az pedig a legritkább esetben érdekel, hogy ki kezdte - minden civakodáshoz két aktív személy kell, utoljára az óvodában volt indok a "de az úgy kezdődött, hogy a Pisti visszaütött". Ha anyázás van, minden résztvevő egyformán hibás benne. -
clio1616v #78419 ne haragudj, hogy hamarabb reagáltam egy hozzászólásra, mint elolvastam volna a fenyegetésedet
visszamenőleg kellett volna büntetőpontokat osztogatni annak aki ok nélkül személyeskedni kezdett nem utólag
mindegy most már hagyd -
Blum #78418 Nem olvasom/értékelem a cikkeket.
Inkább nem értékelem. -
clio1616v #78417 moderálva -
Persze, tudod, hogy neked megbocsátok, te jó gyerek vagy, nem akartál rosszat! DE vannak itt csököttagyúak is ám és azokat nem komázom... :DDD -
Nem olvasom/ertekelem a cikkeket. -
Régen olvasgattam, de akkor se pontoztam/értékeltem. -
Egy ideje már nem olvasom őket.. -
Nem kell kinőni belőle, de feltétezhető, hogy a kor előrehaladtával csökken a játékórák száma, esetleg valaki teljesen elhagyja őket. Erre kereste volna a kérdés a válasz. Biztos létezett volna szerencsésebb megfogalmazás is, de nem kereshetsz mindenben efféle mögöttes tartalmat, mert ilyen mód az egy világ provokatív szemétládákból áll. :P
Ez utóbbi gondolat (még ha igaz is) pedig illúzióromboló és felesleges. Nincs értelme meglátni mindenhol a rosszat, főleg hogy ha a legtöbb esetben az emberek (ez esetben a mi) hanyagságukból fakad. -
Nemnemnem, azok idióta hülyegyerekek és pszichiátriai kezelésre szorulnak, legalábbis az itteniek szerint!
-
Jenkiknél pl. a fegyveres erők nyugdíjazott tagjai 40-50+ évükkel az tipikusan az idősebb játékosok kategóira. Pénz és szabadidő is van már a hobbi űzéséhez. Sőt nem csak játszanak. Fejlesztenek. Az FreeFalcon csapat fejlesztőinek átlagéletkora valahol 40 év körül lehet. Az egyik skinező 60 felett van. A csapat vezére is valahol 55-60 körül. Mindkettő vietnámi veterán.
No comment... :) -
Nem pontozok. -
nem szoktam pontozni.
A tartalmi bőségüket, alaposságukat veszem szemügyre.
stilisztikailag, prozódiailag, tökmindegy. csak legyen érdekes.
az viszont felbasz ha valami hatásvadász címet kap a cikk, aztán "sehon kifli" -
Kár, h nem lett szétszedve a Nem olvasom/nem értékelem opció.
Én szoktam olvasgatni néha őket, de értékelni nem. -
Jah, az a vicces, hogy pl. Shakes&Fidget-ben is s1-en velünk játszanak a 30-40-es családanyák, családapák és a csemetéik is, meg azok barátai és osztálytársai is. De az apuci, anyuci munktársai, barátai, rokonai is tolják a klánban ugyanúgy. Nem gondolkodnak úgy, hogy JAJJJJ kinőttem ebből, lőjjenek le kéremszépen! Megférnek az 5-10 14-25 30-40 évesek ugyanúgy és élvezik együtt a bulit, nem vágnak fancsaliképet hozzá.
De van barátom, akinek 60++ faterja tolta pl. az Imperium Galactica 1-2-t perfektre vagy hússzor. -
Unreal1942 #78405 
-
régen ultiztak, ma multiznak :D ennyi -
Unreal1942 #78403 Én lassan nem is ismerek már 30 alatti játékost. A legtöbb régi ismerőssel még a 20 as éveink elején kezdtük. Soknak mát több gyereke van komoly emberek, de a hobbi az megmaradt.
Játék az élet :D -
DIESEL DOG #78402
-
Abban igaza van SQJ-nek, hogy fel lehetett volna tenni simán úgy is, hogy "Játszol annyit, mint régen?" -
Látod, engem igazolsz azonnal, mert máris pejoratív értelmet adsz a dolognak, "gyerekes", aki játszik számítógépes játékokkal és aki tanul, vagy családapa, az már nem is játszhat, mert ki KELL belőle nőnie. Ezek TIPIKUS IQ0, begyepesedett, őskőkori, kispolgári beidegződések! Ezért volt sértő már önmagában is a kérdés.
Képzeld, hogy én számos többgyermekes családapát (sőt anyát!) ismerek, aki ugyanúgy JÁTSZIK számítógépes játékokkal, de még LANpartykra is eljön és nem olyan búvalbaszott, kiégett, álmaikat vesztett, komolykodó "FELNŐTT", mint amilyeneket ti szeretnétek látni az utcákon.
Ne húzzál fel! :D
Gondolom az is gyerekes fasz szerintetek aki 20 felett szereti a rajzfilmeket, nem?! Annyira kiszámíthatóan primitívek vagytok, hogy az haláli... PONT SG-sektől vártam volna többet etéren, de látom hiába. Sok itt a kiskamasz, aki azt gondolja, ha cigizik, iszik, baszik, meg serious pofát vág, akkor máris felnőtté vált. HÁT NEM! Csak szóltam. -
vótmá -
No akkor a továbbiakat lehet átköltöztetni privát üzenetbe, a személyeskedésre nem hiszem, hogy sokan kíváncsiak.
(aki folytatja nyilvánosan, az számíthat arra, hogy esetleg büntetőpontot szerez) -
Érted mit akart mondani.? Akkor nem pofázz te ork. -
DIESEL DOG #78396 -.- -
clio1616v #78395 elnőni az abból ered, hogy ahogy élsz az idő múlásával elhagyod bizonyos testi vagy lelki tulajdonságaidat és ez a növekedéseddel-öregedéseddel hozható összefüggésbe -
clio1616v #78394 értetted mit akartam mondani?
akkor ne stilisztikázz te majom -
Elnőni...? Még az életben nem hallottam ezt...