127612
-
Hogy érted?
Azért itthon közel sincsen akkora számú gyilkosság, mint ott. -
én perpill tuti lemészárolnám az osztályomat
-
na nem mintha a mostani helyzet jobb lenne, bármikor megölhetnek bárkit -
Tényleg kurva jó ám, hogy amerikában lehet fegyvert hordani.
Nem keresek statisztikát, de a kólapuskasültkrumpli című dokumentumfilmben pl benne van, hogy hányszoros mértékű ott a spontán gyilkosságok száma. -
én szívesen hordanék pisztolyt, de csak önvédelmi célbol, ha esetleg rám támadna egy 6 tagú cigányhorda szamuráj kardal, ha amerikában meglehet ezt oldani itt nem értem miért nem, bár ez az ország minden téren elvan maradva, csodálom hogy egyáltalán van még itt élet -
Fbn Lx #78508 a lőfegyver utcai önvédelemre minden szinten picsafüst srácok. szúró-vágó eszközt ha előrántasz mint önvédelmi eszköz, akkor valaki meg fog halni. fifti-fifti hogy te, vagy a támadód, bármily képzett is legyél.
ha fegyverek kerülnek elő fussál. -
Fbn Lx #78507 stukkert geci!!!4 mer az tök menő meg minden!
'cause we're bitchin niggas yo mothafucka
a fegyverek tök jók, én tökre becsülöm őket, öljük tökre meg azt aki nem kóser arc! -
Mellettem ülő hátából áll ki, akkor nem. -
Pisztolyt v. revolvert. Valami 7,65-ös is megtenné. -
Jimmyke #78504 Egyéb. Gumilövedékes önvédelmi fegyvert simán. -
szerintem a kérdés nem feltételezi, hogy alapból mindenki fegyverrel mászkálhatna, hanem csak te
én legalábbis a kérdésben jobban utaltam volna arra, hogy mindenki másnak is van-e engedélye fegyverviseléshez rajtam kívül -
gabesz012 #78502 Nem, nem szeretnék. Be is b*szna, ha sok idióta mászkálhatna fegyverrel (mintha most nem tennék egyesek)... -
egy Desert Eagle .50-el az oldalamon sokkal jobban érezném magam. Nem köhögnék ennyire. :D -
Több mint 10 évad stargate hatására természetesen a p90 mellett döntenék. -
Blum #78499 Nem, nem szeretnék.
Már csak ez kéne ebbe az elba**ott országba... -
Talán egy 9mm-es jó lenne ha lapulna mindig nálam, Miskolcon a sok cigány közt sose lehet tudni... 
Ismerősöm kamionos és a vezető ülés belső oldalán van egy tárolórekesz, oda be van készítve a vipera, ha valami gond van csak nyakonbassza az illetőt a kamionból aztán go tovább
-
jó hogy fateromnak van 2 szekrénnyi vadászpuskája :D -
Akkor valamit nagyon elbaszhattam, mert voltam katona és a mai napig járok edzésre, oszt mégis itt kamillázik mellettem egy flinta és a slukker. :) -
Amúgy már régóta fontolgatom, hogy a feketepiacról beszerzek valamit (minimum egy 9mm-es félautomatát, meg úgy 100 lőszert hozzá), ugyanis abban az esetben, ha valami nagyon necces dolog történne (teszem azt valami környezeti katasztrófa miatt nem lenne áram két hétig), szintekkel jobban érezném magam egy lőfegyverrel a birtokomban. -
A taktikai atomkézigránát alap, ofkorsz.
Egyébként meg:
-
Oké, értem, te sportcélokra szeretnéd. Az is cép (én is voltam sportlövész egy időben). -
kérdés nem csak városi használatról szól. -.- (ha mégis akkor rosszul tették fel a kérdést) -
Na, mire ezzel egyet lőttél, 44x szúrtak meg pillangóval. -
SQJ 4 PREZ. -
vadászíjat :|
-
clio1616v #78487 vigyázz mert ezért tegnap még bünti járt
-
Moziban kényelmetlen, nem?! -
Kétkezes csatabárddal járnék. -
Én egyébként nem veszek össze senkivel. Aki nem akarja, hogy fegyvert tarthasson, azt felvesszük egy listára és ő SOHA, semmilyen körülmények között sem kaphat többé fegyvert, bárhogy is könyörög (mert maximálisan tiszteletben tartjuk a jogait). A többieknek meg legyen amennyit csak akarnak. EZ az igazán demokratikus megoldás szvsz.! :DDD
Kibickedni murva könnyű, nekem ne akarja más megszabni, mit tehetek meg és mit nem, amíg neki nem ártok vele. Egy oldalon állunk! -
Márminthogy eredetileg a 20mm-esről lekicsinyített 7.62 x 51 mm NATO lőszeres verzió 6000/percet tudott, de lenyomták 4000/percre. Na 6000-eset azt emlékeim szerint nem gyártanak. Persze az is lehet, hogy sosem gyártották sorozatban, akkor sorry. -
A gyakorlati tapasztalat nem ezt mutatja. Személyeskedés és pacifista néztek terjesztése helyett esetleeg olvasgass statisztikákat... -
(nem véletlen nem is gyártják az eredeti verziót katonai célokra).
Itt valami gépelési hibát érzek. Mai napig használják a fegyvert.
M2 Browning talán olcsóbb. Tűzerőben ott sincs hiány. -
Tág teret?! Hol? :D Szóval akár szét is tépethetném őket a két németjuhászommal, vagy mégiscsak engem csuknak le utána és lelövik a kutyáimat, mert ember öltek?! Ejnyeno. -
Mondom, te feladod és ott döglessz meg, én azért igyexem javítani az esélyeken. Lelked rajta. Majd ha a családod is ott áll mögötted, azoknak meséld el, hogy apu ma haggya megerőszakolni a kicsi lányát, mert hisz a békés megoldásokban. Közröhej. Élj csak tovább az állomvilágban királyfi. -
Jól van, ez csak extrém példa volt, nyilván egy ak-t ehhez képest fillérekért be tudsz szerezni egy láda lőszerrel és éppúgy megteszi hétköznapokra. :DDD De a minigun az mégiscsak egy szimbólum (nem véletlen nem is gyártják az eredeti verziót katonai célokra). -
A te fajtad meg egy kisebbrendusegi komplexusban szenvedo,azt fegyverrel kompenzalni ohajto,amugy valoszinuleg tornabol felmentett,katonasagot,fegyelmet sosem tapasztalt ember.Ha mar szemelyeskedunk.Amikor tobben bekopognak hozzad eleve eroszakos szandekkal,ott mar aztan qrvara mindegy hogy tankod van vagy zsebkesed.Aki el akarja venni az eleted,az el is fogja. -
Ez már megváltozott, de szó se róla. Az új törvényi szabályozás elég tág teret ad már ön- és vagyonvédelemre is. -
Ha már ennyire szóba került.
Itt.
Guest [Unregistered]
19:27:28 Wed
Dec 18 2002 Re: M134 for sale
WRONG! Try $255,000 On Sale Today!!
--------------------------------------------
Guest [Unregistered]
22:27:18 Tue
Dec 31 2002 Re: M134 for sale
no dude if you live in america it will cost anything from 25 to 100 thousand dollars and take MONTHS of paperwork.
--------------------------------------------
215k.
Szintén magas árak.
Soha nem a legalacsonyabb árat nézéttek. Ez olyan, mint a vadászgépeknél a nyers ár. Azért kapsz egy gépet. Viszon kell hozzá sokminden, hogy a gép repüljön. Amivel karbantartod, fegyverzet, stb.
Erre jönnek még az engedélyek, stb.
Summa, summarum, rohadt drága cuccról van szó... -
Kíváncsi lennék mennyiben változna a véleményed, ha egy sézp napon besétálnak hozzád és te maximum moslyogva sütivel kínálhatod őket, mert ha bajuk esik, TÉGED csuknak le, nem őket.
A te fajtád maximum szimpla áldozat egy statisztikában valahol. -
lágszórót motorral együtt :)