127612
  • DJKonya
    Nem vagyok lámpalázas, különösebb izgalom nélkül végigcsinálom az ilyen helyzeteket.
  • kastil
    Mikor nagyon muszáj, csinálom, ha elbaszom, elviccelem. Én így tudok legjobban kijönni belőle, de rettentően stresszelek már csak a gondolattól is. Nem csak tömeg, nagyközönség, elég ha idegen...

Azzal szoktam magam nyugtatni, hogy úgyis totál leszarja a fejem, de ettől még nagyon görcsös vagyok. A szavazatom meg totál helyén van, szinte bármit emgteszek, hogy elkerüljem.
    Átéltem elég kínos helyzetet már :D.
  • extramagascsaj
    tudod mit mondanak a nagyok..."képzeld el a közönséged pucéran" :D

na nekem ez soha nem ment...én mindig arra gondoltam, hogy ha elbaszom vagy nem veszik észre...vagy ha észre is veszik...folytatom tovább...túl leszek rajta...és másnap már úgyse emlékszik rá senki,h jajj vmit elrontottam,mert nem hagyok időt arra, h égjek...csak haladok tovább :)
  • kastil
    Rettegek az ilyen helyzetektől, mindent megteszek, hogy elkerüljem.

iszonyat gátlásos vagyok, önértékelési problémák, kissebbségi komplexus. a dr bácsi mondta :(
  • Motoroj
    Rettegek az ilyen helyzetektől, mindent megteszek, hogy elkerüljem.

Tudniillik nem vagyok a szavak embere.
  • extramagascsaj
    amúgy rúd se kell...úgyis elég feltűnő vagyok :D:D:D:
  • Blum
    Nem vagyok lámpalázas, különösebb izgalom nélkül végigcsinálom az ilyen helyzeteket.
  • byzhouse
    Meglehetősen izgulok, de megteszem, ha szükséges. néha lazán veszem és lesz*rom akkor jó :D
  • RS
    Meglehetősen izgulok, de megteszem, ha szükséges.
  • extramagascsaj
    olyan még nem volt...de gyanús h nem is lesz
  • Gurren
    kurvára lámpalázas vagyok, szarul érzem magam, ha mindenki engem néz :(
  • Doomista
    Meglehetősen izgulok, de megteszem, ha szükséges.
  • Sir Quno Jedi
    No és a nagy tömegek előtti vetkőzés/rúdtánc ?!?! Azt is gyakorolni kell ám! :D
  • Hegi90
  • 89
    Pár ember előtt, gyakorlaton vagy vizsgán nem...
    viszont nagy tömeg előtt mikrofonba...hát attól gombóc lesz a torkomban és remeg a lábam, szívem összevissza kalimpál
  • extramagascsaj
    Régen nagyon be voltam tojva...de sok fellépés volt, meg prezentáció...és már nem parázok...hanem élvezem.
  • Smallsock
    Az igen! :)) Hogy mik vannak! Lehet, hogy én is megnémulok, ha odakerülök :P!
  • tigeroo
    ja, mondjuk nálunk a geotechnikás tanár (akinek elég nagy befolyása van) pl. direkt azért vezette be a szóbeli vizsgát nálunk, mert olt rá precedens vmi kollégájánál hogy a diplomaosztón tudta meg egy hallgatójáról hogy néma... és ezért inkább 100+ diákot leszóbeliztet
  • Smallsock
    Nem! Durva, mi? Közgázt tanulok, de kötelező és kötelezően választható tárgyakból egy sem volt. Mondjuk 120-an vagyunk majdnem a szakon. Választhatót meg direkt nem olyat vettem fel. :) Így is akadt bőven prezentáció számos tantárgyból. Érdekes amúgy, hogy nyelvvizsgán is izgultam, de amint beléptem a terembe, elmúlt, sőt, kifejezetten élveztem.

Azért nagy hátrány amúgy, hogy ilyen gátlásos vagyok, csomó tárgyból ugye jár pont az órai munkára, de meg nem szólalnék semmi pénzért. :)
  • tigeroo
    egy szóbeli vizsgád sem volt? azigen
    nálunk meg 99%ban szóbeli vizsga van:S hiába műszaki suli:D
  • Smallsock
    Szintén: Meglehetősen izgulok, de megteszem, ha szükséges. Nekem is a diplomavédés lesz, de nekem december 11 és 17 között valamikor. Már előre félek, főleg, hogy az egyetemen eddig egy szóbeli vizsgám sem volt. Most meg egy egész bizottság előtt kéne remekelni remegés és dadogásmentesen. :S Ezek után a januári mesterfelvételi 3 szóbelije gyerekjáték lesz! :D

Amúgy mindig is utáltam szerepelni, kis koromban mesemondóversenyen elsírtam magam, ma sem szeretek a társaság központjában lenni, főleg, ha sok emberrel vagyok együtt. A prezentációkat meg ha lehet, kerülöm.
  • Lacee86
    Meglehetősen izgulok, de megteszem, ha szükséges. Legközelebbi ilyen eset a diplomavédés lesz februárban, már most félek tőle. :/
    Karaoke bulikon kissé ittasan amúgy már levetkőzöm a gátlásaim.
  • chhaya #78531
    Általában nem szoktam parázni, ettől függetlenül utálok előadni vagy szerepelni.
  • tigeroo
    énekelni szar:D

legjobb amikor valami kiselőadást/kisszakértést tartasz és a szövegbe beleviszed a humorod. kurvajó érzés 10+ embert megnevettetni :)
  • SötétBarom

Bár anno suliban utáltam nyilvánosan énekelni.
  • tigeroo
    nem vagyok lámpalázas
  • Molnibalage
    Szültetett előadó vagyok. Persze csak akkor, ha arról beszélek, amihez értek. Egyetemen imádtam a féléves beszámolókat. :)
  • Sir Quno Jedi
    5 ember, vagy 500, nekem ugyan egyre megy, hangom bizony meg se remeg. :D
  • immovable

Másodállásban tanítok. Nem zavar különösebben.
  • Motoroj
  • Cat 02 #78523
    0:26tól
  • Rettenthető
    Ha kötetlenebb lenne a tartása, akkor tartanék itthon, mert mint technikai eszköz, érdekesnek találom, de a hordását feleslegesnek tartom.

Viszont otthonra semennyi nem lenne elég.
    És akkor inkább az érdekességekre mennék rá (már ha ki bírnám fizetni persze).
  • REPS0L
    egyéb: egy baseball ütő a kocsiba nem ártana a mai éjszakákban, amúgy nemhiszem hogy kéne más
  • 89
    +1
  • SötétBarom
    Pontosan. Mondjuk Kanadából hiányoznak a latin amerikai bandák, a néger gettók, meg pár dolog, ami az egyesült államok statisztikáin keményen ront.
  • Sir Quno Jedi
    Namost az pont arról szól, hogy pl. az amcsik a tök sötét hülyék és nem a fegyverviselési a rossz. Merthogy pl. ott van Kanada példának.
  • Fbn Lx
    tolnád magad előtt az utcán, mi?
    ha valaki kötekedik, megkérsz egy járókelőt, hogy töltsön
  • efti
    Egy heavy bolterre nem mondanek nemet :)

• jhetedikj
    egy Tazer kellene
  • tenkenorman
    egy ilyen jól jönne: