127612
-
gabesz012 #78715 Nem, sosem találkoztam még ilyennel. -
Hát jó, de néha elpasszol 1-1 hamis pénzt, nem sokat ér vele, nagyobb tételben meg kicsit sem gyanús, h a 200 ezres TV-t 500-asokkal akarja fizetni. :D -

-
Volt már dolgod hamis pénzzel?
Persze, fizettem is vele de kapni még sose kaptam. -
nem -
trebron #78710 nem -
clio1616v #78709 nem -
nem -
vagy épp okos, mert azt úgy se sejti senki hogy hamis :P -
Nincs rajta hologramos csík (az ezresen már van), így sokkal könnyebben hamisítható, ráadásul a pénztárosok se fogják az ötszázasokat nézegetni - majdhogynem váltópénzként kezelik, akár érmésülhetne is (elvégre 2 euros érme van). -
Ki az a hülye, aki 500-ast hamisít? :O :D -
Hát egyszer akartam fizetni teszkóban papír ötszázassal és azt mondták hamis (előtte kaptam visszajáróként moziban). Mondtam ok, fizettem mással, az ötszázast meg elköltöttem valahol máshol ahol nem vizsgálták meg. -
Már kaptam, de akkor már késő volt.
Már kaptam, de még időben észrevettem.
Forintot kiszúrta, 20 euroval átbasztak egyszer. -
DIESEL DOG #78702 Ismerőseim közül akadt már pár személy aki így járt...
Én személy szerint még sosem jártam igy... -
Egyébként ma már még a kisebb boltok is beszereznek ilyen átvilágítós kütyüt, h ha vki nagyobb címlettel fizet, biztos ami biztos, le tudják ellenőrizni, h nem hamis-e. -
apámnak elvileg volt már hamis ötezrese (nem tudott róla, hogy az) és el is passzolta valakinek, aki viszont egy nappal később észrevette; el is mentek a rendőrségre, de nem lett végül semmi belőle -
Renegade #78699 Hugom faterjától kaptam egy 200 €-osat (ő se tudott róla), mikor mentünk horvátországba, határon átlépve átakartam váltani helyi pénre, szerencsére a pénzváltó nem hívta a rendőrséget, csak rezignáltan közölte, hogy hamis. :-) -
#78696 -
nem -
Nem. Ha volt is, akkor nem tudtam róla, hogy az. -
nájn -
Nem, sosem találkoztam még ilyennel.
De olyan régi ezrest már kaptam amin nem volt fémjel és ki kellett cseréltetni. -
Gibor #78693 Ismerőseim közül akadt már pár személy aki így járt.
Én még magamnál nem találtam hamis pénzt. De viszont egy eladó ismerősöm mutatta hogy valamelyik beszállító hamis tíz ezressel adott vissza neki. Csak ő is későn vette észre. Maga a bankjegy teljes mértékben hasonlított az eredetire csak ott volt a bökkenő hogy az fényben látható részek csak 1 oldalt volt látható. -
Van 1 ismerősöm (lépcsőházunkban lakó faszi), aki így járt. Oly annyira, h ő volt a hamisító. :D Most itthon van már újra egy ideje, hát ilyen háziőrizet félében. Nem hagyhatja el a lakást elméletileg, meg jönnek a zsaruk csekkolni reggel-este. -
nem találkoztam ilyesmivel - illetve ha igen, akkor észrevétlenül jött és ment is :) -
Nem, sosem találkoztam még ilyennel. -
Blum #78689 Nem, sosem találkoztam még ilyennel. -
+1 -
baromság -
geo91 #78686 Baromságnak tartom! -
gabesz012 #78685 Néha ránézek, de nem tartom fontosnak. -
clio1616v #78684 nem bizonyítani akarok, hanem magyarázatot hogy miért talál mindenki igazságot a horoszkópjában
szerintem meg minél többet tapasztalsz annál nagyobb a valószínűsége, hogy olyat tapasztalsz amit már mások is vagy nagyon hasonlót
éppen ezért húzható rá azonosan idős emberekre azonos jellemzések
-
a csillag nem külső inger? :) (akár az, hogy valaki azt írja róla, hogy ezt meg azt jelenti, és te ezt elolvasod) -
Kezdem azt hinni, hogy te sem tudod, éppen mit akarsz bebizonyítani.
A személyiség meg a külső ingerekre fejlődik leginkább, nem a csillagok miatt :) Ezek az ingerek meg legtöbbször mindenkinél mások. -
meg annál antiszociálisabb leszel -
clio1616v #78680 a személyiséged hosszú idő alatt alakul ki és minél idősebb vagy annál gazdagabb vagy belőlük -
clio1616v #78679 hogy helyzettől függően tapasztalt vagy-e vagy sem ezért magabiztosan tudsz-e dönteni vagy sem -
Tényleg? Én meg már azt hittem, hogy azért mert olyan személyiségjegyekkel jellemzett, amik egyáltalán nem illenek rám. -
Nem tudom, én sem értek hozzá, nagyjából ahogy sikerült értelmezni az az, hogy az aszcendens, és a napjegya a fő jellemvonásokat írják le, a bolygók jegyei pedig az élet különféle aspektusaihoz (munka, szerelem, anyagi lét, karrier, ilyesmik) tartoznak - és azzal kapcsolatos személyiségjegyeket "befolyásolják" (feltételezve, hogy a bolygók képesek ilyesmire): tehát lehetsz a munkádban végtelenül elszánt és határozott, míg a szerelmi életedben bizonytalan. -
Fbn Lx #78676 van közte olyan, amit gyakorlatilag 100%osan az ellentétem, szóval elég vicces volt olvasni.
viszont van több is, leginkább bizonyos jegyhez, mondjuk vízöntőhöz, kicsit a koshoz tartozók, amik igen nagy részben jól írnak le.
De nagyon sok az ellentmondás, az egyik végtelenül elszántnak és határozottnak, a következő meg már bizonytalannak ír le. Ezeket hova lehet tenni? Konfliktusok az ember személyiségében? :D