127612
  • immovable
    2-öt már intéztem neki. :D
  • immovable
    Ez a pontos definíciója a TROLL-nak. :D
  • clio1616v
    írd meg pmben mivel nem értettél egyet
  • Lacee86
    Nem úgy volt amúgy, h már kitiltottuk Cliot?
  • extramagascsaj
    Nos én teljes nyugalommal közöltem egy tényt, miszerint te szerintem súlyosan sérült vagy. Az hogy te ezt felháborodásnak érzed, csupán a te agyad szüleménye...nekem ehhez pedig semmi közöm. :)
  • Hegi90
    Megérdemelné már a maradék 3 pontot, főleg azok után, amit tegnap a humorosban levágott.
  • clio1616v
    a felháborodásod alapján még akár igaz is lehet, pedig ha titkolni akarnád, akkor előbb olvastad volna el az idézetet, melyet praktikusan a postjaim után megtalálod
  • extramagascsaj
    Csak chaten jegyeztem meg.
    Clio: nem lenne az, de nem történt semmi ilyen...csak neked egy fajta már-már idült betegséggé fejlődött az a tulajdonságod, hogy kényszeresen mindenbe belepofázol, és azt hiszed, hogy ez vagy vicces vagy igaz...vagy a kettő egyszerre, hol ott ezt mások nem így gondolják.
  • Blum
    Itthon is kb. ugyanolyan mint a nyugati országokban.

Ja,ez a tapasztalatom. Itthon egyszer szoptam meg,de nagyon. Tankoltam egy kis falusi kútnál,másnap reggel nem indult az autó :| Tiszta víz volt állítólag a benzin. Beindult,aztán pöfékelt a motor,meg állandóan lefulladt.

Nem, vagy tényleg nagyon ritka a negatív tapasztalat.

Hétköznapi autóknak annyira nem számít, hogy az már a felesleges kategóriához közelít.

Egyszer tankoltam 98-ast,mondván,hogy "most kipróbálom akkor"
    Az ég világon semmi különbséget nem vettem észre. (1.4-es motor)
  • clio1616v
    nem szégyenlenivaló az...
  • Molnibalage
    Ez mikor volt? Erről lemaradtam, mint a borravaló.
  • extramagascsaj
    Hát te hülye vagy. Én csak annyit jegyeztem meg, hogy értelmes srác, meg van egy fajta stílusa. -.-
  • clio1616v
    végül is mindegy egy kicsit túlpörögted ezt a trollkodás témát, viszont tetted ezt olyan elegánsan, hogy extrának benedvesítetted a bugyiját :D
  • clio1616v
    igen

engem hidegen hagynak a fegyverek, fogalmam nincs milyen áron vannak forgalomban

nem szóltam mert fogalmam nem volt mire gondolsz a minigunnal :)
  • Molnibalage
    Visszakerstem. Úgy néz ki, hogy volt ott egy félreértés. Valszeg az átlagkeresetre értetted az 5k-t és nem a fegyver árára. Ezt, én néztem be. :)

(Viszont nem szóltál, hogy én néztem el, hogy mire gondolsz. A fegyveres szavazás napján volt ez.)
  • SötétBarom
    :D!
  • clio1616v
    mi van a minigunnal?

keversz valakivel...
  • clio1616v
    üzemanyagra vonatkozott a kérdés, nem csak a benzinre

dízelkútra azért csak jársz...
  • Molnibalage
    A legutolsó infóm szreint semmi különöset, a szokásos MOL adalékolás megy. A mennyiség alatt a forgalmazott mennyiséget értem a bázistelepen. Mi mást értenék?

Nem igaz, hogy folyamatosan trollkodsz. Olyan jó volt, amig nem jöttél vissza már megint és nem fosnál folyamatosan marhaságot. (Lásd 5 ezer dolláros Minigun és egyéb hülyeségek...)
  • tigeroo
    nem benzinkúton tankolok

• immovable
  • clio1616v
    a mennyiség alatt a fogyasztást érted, akkor igen is van a minőség között különbség

nem mindegy mit adnak hozzá az osztrákok a mol üzemanyagaihoz, erre vonatkozott a kérdés, ha nem tudsz rá válaszolni akkor mond azt, hogy nem tudod...

• Molnibalage
    A kutak nem MOL taulajdonban vannak, de a MOL bázistelepére járnak tankautók anyagért Bécs és talán még Pozsony környéléről is. Így kerül MOL benzin nem MOL kutakba.

Sötétbarom nem a minőséget, a mennyiséget kérdezte...

Minek okoskodsz olyan témában - már megint - amihez láthatólag nem értesz és nem is vagy benne...?
  • clio1616v
    mit tudtál meg a tervezés alatt, hogy az osztrák kutak jóllehet mol tulajdonban vannak, de hogyan és milyen arányban használják az etanolt és adalékokat?

szerintem ez fontosabb, mint hogy az ÖMV-t kiszorítja a MOL
    ugyan az osztrákok rendkívül spórolósak, de nem a minőségromlás javára
  • Molnibalage
    Az állomás egy részét én tervztem a felújítás átlalakítás során. Ezért tudom, hogy merkkora a forgalom véglény...
  • clio1616v
    saját tapasztalataiddal dobálózz légyszíves
  • Molnibalage
    Mr senkivagyok, de nagyarcnak látszok ismét beszólt. Mindig öröm látni, mikor saját magadat égeted. :)
  • clio1616v
    biztos neki reportolnak az osztrák kutak értékesítési osztályai
  • NEOreg3
    Nincs véleményem a benzinkutakon kapható üzemanyagról.
  • Molnibalage
    Mert a korneugurgi bázitstelep a MOL tulajdona. Tavaly valahol 500 ezer tonna körkényi terméket adott ki...

Igen, ott van Schwehat finomító, de a MOL kezdi kiszorítani a környékről az OMV-t. Nem kicsit. A környező országokban nagyon nyomul a MOL. Már olaszoknál is terjeszkedik. Romániában több száz MOL kút van, stb.
  • SötétBarom
    Ezt magyarázd már el, hogy ha ott a mannsworthi finomító (vagy mi a fasz..) Bécs mellett, akkor miért mennének mol benzinnel az osztrákok?
  • Koppixer
    Prémium
    Volt pár éve, hogy a 20+ éves Skodába Shell V-power-t (nem a Racing-et) tankoltunk, és miután kigördültünk a kútról, mintha kicserélték volna a motort: sokkal halkabban, és egyenletesebben járt - ahhoz képest előtte szinte zörgött, csattogott -, és ugyanolyan gázadásnál kb. 10 km/h-val gyorsabban ment (80 helyett 90).

Az új autókra milyen hatással van?
  • Molnibalage
    Meglepne. Romániában és Ausztiában is sok helyen MOL benzint veszel. Bécs környéke igen komoly részben MOL benzinnel és gázolajjal megy.
  • immovable
    Gondolod csak az udvarban tolatgatok? :D
  • immovable
    Okádék mikor 1 órát állsz a dugóban, de a kocsit leállítani sem éri meg, mert percenként azért haladunk 2 métert. :D
  • Sir Quno Jedi
    Én egy nap 36 kilómétert megyek átlag, ez 2-3 óra. Szóval állófogyasztásról lehet beszélni. :D
  • Sir Quno Jedi
    A 20 éves skorpió azért jó vétel, mert egyrészt fost sem ér már, másrészt ki lehet fogni nagyon jó állapotúakat is (like mine). Újonnan egy ekkora batár (pl. skoda superb), hasonló felszereltséggel mondjuk 11-12milcsa között indul és azért zordul húznám össze a szemöldökömet, ha másnap összetörnék tropára, vagy meglovasítanák az ukránok ugyebár. ÉS az még csak egy szaros skoda, nem egy FORD.

Ha ennek baja történik, besétálok a kereskedésbe és elhozok egy másik haszált automata fullos roncsot pronto még aznap kp-re (így vettem a jelenlegi tartalék hyundaiomat is).
  • byzhouse
    mert aztán felétek nagy a dugó
  • immovable
    Értem. Mea culpa. Amint tudok veszek én is egy 20 éves skorpiót.
    Am vártam mikor írod be, hogy az nem is autó, gondoltam beírom előre helyetted, de így jobb.
  • Dzsini
    nekem egy osztálytársam kiszedte a kispolákból az első ülést és hátulról vezette, úgy egész kényelmes volt neki... (persze csak poénból, és forgalomba nem ment vele) :)