127612
  • clio1616v
    soha nem érdekelt

a nevemmel elégedett vagyok, ritka és egyedi

a nevem után jártam egy Arany Norbertet találtam eddig és Arany János rokona vagyok, de nem érdekel hogyan...
  • szjuca
    Nem erre gondoltam.

Akkor javítok: nem is ismerek olyan nevűeket.
  • DIESEL DOG #78873
    Még csak a gondolat fogant meg, a konkrét lépések majd ezután jönnek...

Igazából a válasz nem fedi a valóságot, mert már elgondolkodtam rajta ugyan, de hogy elkezdek kutatni az nem olyan valószinű.
  • clio1616v
    ezekszerint az ismerőseiddel nem vagy rokon, kisebb az esély a vérfertőzésre
  • szjuca
    Lépéseket tettem.
    Nagymamám meg tudta mondani az ő családjából az ük szintig a rokonokat és a nagyapám családjából is.
    Fel vannak írva a nevek. Érdekes, hogy az ismerőseim közt sincsenek ilyen nevűek.
  • Dzsini
    Üres - más a családban már megtette, annál mélyebben/régebbre visszamenni túl nagy munka lenne (külföldre kellene menni).
  • Molnibalage
    Még általános iskola alatt. Kötelező feladat volt.
  • immovable
    Nem. Nem érdekel.
  • bardocz
    Első!
  • immovable
  • szjuca
    Belepisiltél a szenteltvízbe?
  • szjuca
    1x élőszóban premier plánban.

(Munkahelyi ártalom)
  • Katarina 60
    Sajnos igen,nem engem a férjemet fenyegették meg életveszélyesen,de én vettem fel a telefont.Így nekem mondta, hogy megfogja öletni a férjem.
    Ha beváltotta volna egy előnyöm lett volna vele szemben én tudtam hogy ő hol lakik.Az illető csak a férjem munkahelyét ismerte.Körülbelül kiirtottam volna a családjával együtt,mindenfajta fenyegetés nélkül.
    Pokoli hogy milyen világot élünk !
  • Rettenthető
    Szóvá nem tette a fenyegetést (szóval ilyen értelemben nem fenyegettek meg), de annyit kiabált utánam egy kreol bőrű férfi, akinek a kezében egy szúró-vágó eszközt pillantottam meg, hogy "Ájj má meg bázzeg, ájjá mán meg!" , de szerencsére sikerült a kerékpárommal kellően felgyorsítani és eltekerni előle.
  • Lacee86
    Basszus, azért meglepő ez az eredmény, h milyen sokaknak volt már ilyen "kalandja". :O Az viszont egyáltalán nem, h a fenyegetők nagy része cigány. :/
  • bardocz
    Nem az a kérdés, hogy ember fenyegetett-e már meg életveszélyesen, hanem hogy akármi fenyegetett-e már meg
  • byzhouse
    Igen, élőben- összevesztem 1ik cigó kölökkel azt rám hívta a tesókat,de végül megúsztam csak megvertek :D(utána barátkozni akartak)
    mondjuk ők mindenkibe belekötöttek

rokont is,de túlélte :| - sósavat akartak csepegtetni rá ami sikerült nekik és az orra felett 1kicsivel szétmarta,ami begyógyult mostanra.
  • Rundstedt17
    jah hogy cigány lehúzási kisérlet is számít akkor más mert már volt benne részem budapesten és még azt mondják vidék veszélyes ezerszer jobb a közbiztonság:D
  • milk4
    Engem egy kb 17-18éves)én meg kb 14voltam akkor) félcigány mocsok 3haverjával fenyegetett meg az utcán,mert elvileg néztem őket és utána jött egy ilyen kigyúrt csávó aki szóval elintézte őket.

Jó,igaz kicsúszott a számon,hogy kussoljál te köcsög...de akkor is.Undorító disznók ezek.
  • Lyukasbogrács
    ja igen, errefelé borsodban nem telik senkinek stukira :D
  • BlackShadow
    budapest :)
  • Marci0115
    hát vajon mér? szegény ártatlan cigányok sose csinálnak semmi rosszat, ök csak ártatlan áldozatok, minden ok nélkül ki akarják öket rekeszteni
  • Fbn Lx
    fasiszta ferdítés mindössze
  • Lyukasbogrács
    csak nem Borsod?
  • bardocz
    Milyen érdekes, hogy folyton a cigányokkal van a probléma.
  • MR ME
    fasza környéken lakhatsz
  • Doomista
    Erre szokták azt mondani, hogy: "Egy cigány nem cigány."
  • BlackShadow
    cigányok próbáltak már lehúzni, leszúrni, a legdurvább, h pisztolyt hadonászva lelőni.. szerencsémre még egyik sem sült el rosszul
  • gabesz012
    Szerencsére még nem.
  • DJKonya
    Hát most volt/van suliba hogy egy egész osztály, természetesen az egész osztály cigány. Múltkor a folyosón lekúrvaanyáztam az egyik cigányt és rámszállt az összes, provokálnak állandóan meg fenyegetnek hogy meghalok Természetesen csöppet sem érdekel, és valamelyik nap találkoztam szemtől szembe a sráccal akinek beszóltam, persze hogy meg se mer szólalni olyankor mikor egyedül van, de még csak rám se mert nézni...erről ennyit.
  • Bruk
    Még régebben egy cigány ember. Azt akarta, hogy adjam el neki a telefonom pár ezerért (ugye azért, mert így nem mondhatom, hogy ellopta). Mondtam nem eladó, de nem fogta fel. Aztán előkerült a kés (meg persze a szövegelés: "figyelj, most szabadultam 20 év után") és a nyakamhoz szorította. Ennek ellenére még mindig azt mondtam, hogy nem eladó. Aztán azt közölte, ha nem adom el, akkor ellopja. Mivel láttam, hogy olyan helyzetben vagyok amiből nem tudok menekülni, ezért eladtam. Végül is többet adott érte, mint amennyiért vettem.
    Persze voltak még érdekes dolgok, de talán ezt nevezhetjük "életveszélyesnek".

#78820 Tudom, felesleges mondanom, de: 2010. Magyarország utcái.
  • immovable
    Nem. Őket csak ismerem. Ennyi elég is. :D
  • N1ggA
    Nem fenyegettek meg és sztorim sincs.
  • MR ME
    látod téged má isten se szeret
  • Gurren
    cigány volt a pap?
  • immovable
    Még nem.

Egy pap még gyerekkoromba meg akart verni. Fater elrendezte a sorsát. Azóta gyűlölöm a papokat. Na meg a cigányokat.:D
  • Blum
    Engem még nem, de családtagot, ismerősöket már igen.

Egyszer anyámat a ház előtt egy hajléktalan. :| Aztán faterom lerendezte..
  • jhetedikj
    Igen, komolynak tűnt, megtettem a szükséges lépéseket.

Igen megfenyegettek telefonon amiből végül egy verekedés lett amit én kezdeményeztem, végül én is kerültem ki vesztesen de komoly bajom nem lett, mert ahogy kiszabadultam a szorításból elfuttam...(szégyen a futás de hasznos :D)
    Aztán ezzel szerencsére lerendeztük, azóta sem láttam az illetőt.
  • clio1616v
    amikor megfenyegettek és üldöztek megkerestem az első rendőrautót megelőztem, lefékezve megállítottam és megkértem, hogy aki üldöz állítsák le, mert nem akarok menekülni előle
  • clio1616v
    nem kéne annyit inni, ha nem bírod