127612
  • kastil
    Egyéb.

Nem utaltam mindig, de mar a faszom tele van vele. a sok hulye elvaras. raadasul most mehetek videkre es nezhetem az egesz csaladot csamcsogni, mert persze mindenkit meghivtak rokonsagbol. rohadtul kivancsi vagyok ra, de ha nem megyek, akkor en vagyok az ize...
  • RS
    Tulajdonképpen igen, jó ha együtt van kicsit a család, finom kaják, süti, ajándék stb.
  • BaliBoy
    Egyéb (kommentben).

Most nem. :(
  • 89
    Persze a kedvenc ünnepem/már nem arról szól, mint kellene
  • SötétBarom
    Ismerős szitu, főleg a fizetés része :DD
  • Motoroj
    Várom, de kár hogy nem az van mint régen volt. Az volt a nem semmi!
  • MR ME
    dehogy :D
  • Lacee86
    Vmi számtech boltotok van amúgy?
  • banok
    Persze, a kedvenc ünnepem. :).
  • MR ME
    jah énis ezzel szoktam jönni amikor így sikerűl elaludni, h rúgj ki
    am sok előnye van, nincs messze, jóba vagyok a főnökömmel, azt csinálok amit akarok :D
    de van hátránya is, baszik kifizetni állt rendesen :/
  • Lacee86
    Kissé bizarrul hangzik, de végül is sok előnye lehet. Kirúgni tuti nem fog. :D
  • MR ME
    jah, jó dolgom van :D
    családi vállalkozás ftw
  • Lacee86
    Anyád a főnököd??
  • MR ME
    szoktam vele beszélgetni am is :D meg gürcölni is mert ő a főnököm és együtt melózunk
  • tigeroo
    ez igaz
  • Lacee86
    xDDDDD
  • MR ME
    kb ennyi :D
  • Koppixer
    "rossz nézni ahogy muterék kivannak, szegény egész nap süt-főz merthát karácsony és kell ez!"
    [URL=http://videa.hu/videok/film-animacio/family-guy-christmas-karacsony-rajzfilm-MwULsmRfT7u2bYbs]"Boldog" karácsonyt! :)[/URL]

• byzhouse
    jobb 2-en gürcölni egész nap,mint egyedül :D talán még tudtok is 1 jót beszélni és csak repül az idő
  • Hegi90
    Az meg csak tőled függ.
  • MR ME
  • byzhouse
    minek segíteni hídépítésben mikor 1dül is megtudja csinálni?

az én anyám szokott örülni annak,ha valaki segít neki sütésben,főzésben. az is 1 karácsonyi dolog(szvsz) az 1üt sütés/főzés :D
  • MR ME
    szoktam segíteni :)
    de attól még gürcöl egész nap, van amit nem tudsz megcsinálni helyette...nameg díszítés stb stb...
  • Lacee86
    De talán jól esne neki...
  • Lacee86
    Hadd legyek kicsit költői :) -> Elsősorban a lelkeknek kellene fényesnek és csillogónak lenni. A külsőségek csillogása csak másodlagos.
  • MR ME
    mer ha segítesz akkor nem fog egész nap sütni főzni? :D
  • Hegi90
    "minden szép "fényes" és képbemászó egy 3 napos mókára"

Ezzel még is mi bajod van??

Nincs lelketek :/
  • byzhouse
    "rossz nézni ahogy muterék kivannak, szegény egész nap süt-fő"

segítségről még nem hallottál mi?
  • Lacee86
    Holnapi kérdés: mit szoktál csinálni Szilveszterkor? :D
  • jazzy
    Én Szilveszterkor direkt SOHA nem megyek sehova. Szóval semmi nem kötelező..
  • BlackShadow
    ami idegesít:
    - novemberben elkezdődik a "karácsonyi láz". buzdítás vásárlásra, minden szép "fényes" és képbemászó egy 3 napos mókára
    - ajándék kényszer, pénzköltés, idegesítő stresszelő tömegek
    - semmi másról nem szól mint ajándék(pénz)
    - kikényszerített családi együttlét -> én a családommal nem csak az év egy napján beszélgetek, vacsorázok, ebédelek, mászkálok el

ami jó:
    - hátradőlhetek mert nincs vizsga
    - halászlé!!

szal tulképp nekem tökmind1 lenne, ha nem lenne karácsony :D
  • MR ME
    én ugyan nem, ált leszarom, de rossz nézni ahogy muterék kivannak, szegény egész nap süt-főz merthát karácsony és kell ez! meg szomszédnak is kell sütit vinni meg minden faszom, frankón sajnálom

meg am is én olyan vagyok h ami kötelező azt alapból rühellem :D így van ez szilveszterrel is, az is egy fasság, kötelező party, pedig ugyanolyan nap mint a többi, kurvára nem érdekel h milyen dátumot írunk...

annó is azért vártam a karácsonyt mert geci sokat melóztam, és tudtam h akkor végre szünet van és nyugi :D
  • Picar77
    mind1
  • gabesz012
    Teljesen semleges, nekem mind1, hogy van-e karácsony, vagy nincs. Sajnos az utóbbi években leginkább ezt érzem, pedig régen mindig vártam...
  • Hegi90
    "Teljesen semleges, nekem mind1, hogy van-e karácsony, vagy nincs."

Forever alone?
  • Hegi90
    Túl sokat görcsölsz rajta :D
  • MR ME
    kötelező ajándékvásárlás, jópofizás...az ilyet nem szeretem, mindenki ki van feszűlve h jajj mit vegyek neki, miből vegyek neki...a családi összeröffök oké, kaja oké, hangulat oké, de az elötte lévő fennforgás gecire nem
  • Hegi90
    Miért miről szól?
    szerk.: És miről szeretnéd, hogy szóljon?

És szerinted miért nem tudod ezt megteremeteni te magad?
  • Koppixer
    Ajándékozás nélkül lenne tökéletes a karácsony, legalábbis szerintem. De ez úgyis legfeljebb a 3. világháború után lenne így, miután visszatérnénk a kőkorszakba...
  • MR ME
    Nem, mert a karácsony már nem arról szól, mint kellene... :S.

és mindig is utáltam, ill kicsi koromban nem, de már jópár éve igen...