127612
-
Leszarom. -
2012.12.21-én elfogynak az IPv4 címek...
-
Egyáltalán nem...valaki kitalálta és most jót röhög hogy bevette fél világ...Itt volt Magyarországon valami maja ÚR, és megmondta hogy nem tudja ő se a pontos időpontot, de az tény hogy egyszer eljön. -
Nem igazán. -
Szavazó roBOT #79111 Ha vitára, vagy veszekedésre kerül sor, mit csinálsz? ==>> Hiszel a 2012-es világvégében? -
irgumburgum.... de akkor miért néz ki úgy, mintha de....közbe meg irgumburgum -
clio1616v #79109 elég ha folyamatosan igazat mondok és közben nem foglalkozva mit mond a partner megőrzöm a türelmem -
Clio, te még a legtürelmesebb embert is fel tudod húzni!
-
clio1616v #79107 maximálisan felhúzom a vitapartnerem és a végén amikor már nagyon ideges, megkérdezem tőle, hogy ez mennyire fontos neki? -
gabesz012 #79106 Ha 110%-ban meg vagyok bizonyosodva, hogy nekem van igazam, szép szóval, diplomatikus hangnemmel tudomására hozom, majd lezárom a vitát. -
Kiállok az álláspontom mellett, de ha tudom, hogy nincs igazam, bele se megyek a vitába. -
ha normálisan vitatkozunk akkor belemegyek a vitába és kiállok az álláspontom mellet de ha valaki felemeli a hangját onnantól kezdve akkor az már nem vita úgyhogy felemelem én is a hangom és megmondom ohgy ne emelje fel a hangját:D -
Freeda Krueger #79103 Változó,néha biztos igazam tudatában is hagyom.Máskor meg fordítva. -
Hangulatfüggő. Leginkább okos enged, nem fontos hogy enyém legyen az utolsó szó. Tudom amit tudok, nekem ennyi elég.
De vitatkozni szeretek, azt sokáig el tudom húzni, ha olyan a pertner.:) Veszekedni nem vagyok hajlandó, egyáltalán. -
Nem igazán szeretek vitatkozni, de ha oda kerül a sor őszintén elmondom a véleményem mindenről is mindenkiről.
Legutóbb matektanárt készítettem ki, bőgve vitt le igazgatóhoz, egy rossz szót nem szóltam, vagyis nem beszéltem trágár hangnembe. Nem is lett belőle semmi. -
cargame #79100 Mindig enyém az utolsó szó! -
Egyéb változó, attól függ miről szól a vita -
Kiállok az álláspontom mellett, még ha tudom, hogy (talán) nincs is igazam. -
Blum #79097 Ha 110%-ban meg vagyok bizonyosodva, hogy nekem van igazam, szép szóval, diplomatikus hangnemmel tudomására hozom, majd lezárom a vitát. -
Olyan opció miért nincs hogy megbeszélem, az adott illetővel a problémát az ész érveimre hagyatkozva de ha megtud győzni azaz neki van igaza és ezt alá is tudja támasztani akkor a vitát azzal zárom le hogy elfogadom amit mond. -
Diplomatikus vagyok.Kiveve a zinterneten. -
Egyéb, azt szoktam mondani hogy „szarok bele”, és tényleg így is vagyok vele. -
"Ha 110%-ban meg vagyok bizonyosodva, hogy nekem van igazam, szép szóval, diplomatikus hangnemmel tudomására hozom, majd lezárom a vitát."
Majd ha 6x mondom el ugyanazt és akkor is visszaszól akkor elkezdem lassan elküldeni a jó kurva annyába.
-
Kiállok az álláspontom mellett, még ha tudom, hogy (talán) nincs is igazam. -
stb? Ez meg nem érvelés. -
direkt trollkodom, amikor csak lehet
retorikában viszont jó vagyok, szóval 1-2 kis érvem van egy nagy ellen kitudom úgy hozni a dolgokat hogy meggyőzzem az embert :D -
Koppixer #79089 üres
rossz a kérdés, és a válaszok is,
a vita sem egyenlő a veszekedéssel stb. -
Én is trollkodok irl, sajnos nagyon rossz szokásom
-
Trollkodom én is, ráadásul IRL. :DD Szeretek vitatkozni, így általában mindig az ellentétes álláspont mellett érvelek, legyen szó bármiről
-
trollkodok -
extramagascsaj #79085 "akit nem tudsz meggyőzni, azt zavard össze!" :D -
xxxpaulxxx #79084 Ha 110%-ban meg vagyok bizonyosodva, hogy nekem van igazam, szép szóval, diplomatikus hangnemmel tudomására hozom, majd lezárom a vitát.
Ha meg nincs igazam, akkor elhitetem, hogy mégis igazam van:P
Bár pl itthon nem lehet vitázni... mindenki menekül a konfliktus elől, ahelyett, hogy megoldaná:S -
extramagascsaj #79083 Egyéb: attól is függ, hogy milyen téma, és kivel vitázom épp.
Van mikor egyszerűen leszarom, ha vki kötözködik, veszekedést generál, és csak röhögök a vergődésén; van mikor -főleg komolyabb témák esetén- már azért nem veszem ennyire félvállról, és igenis kiállok az álláspontom mellett. Az, hogy mindez hogyan végződik...ráhagyom, vagy sikerül megbeszélni a témát, vagy esetleg jobban elfajul...tényleg sok-sok tényezőn áll vagy bukik. -
Leszarom. -
Jogos, a vita és veszekedés nem szinonimája egymásnak. -
Vagy ráhagyom és ez a legmegalázóbb neki, vagy a végsőkig harcolok, aztán megunodm és ráhagyom. -
A vita meg a veszekedés eleve más dolog ergo rossz a kérdés. De egyébként ha biztos vagyok az igazamban akkor semmi árán sem engedek. -
egyéb
személytől is függ h hogyan viselkedek vele, van akire ráhagyom még akkor is ha tudom h nekem van igazam, mert leszarom, van akivel elkezdek alpári módom viseljkedni (nethuszárok ftw), van akivel normálisan megbeszélem, és ha meg tud győzni h neki van igaza akkor elismerem, nem tudhat mindenki mindent, jól meg főleg nem... -
A rendszeres droidoktól mostanában hamar eldurran az agyam.
A Szavazó roBOT mindennap megejtett megjegyzése milyen célt szolgál? -
Alapvetően más dolog a vita és a veszekedés.