127612
-
Nincs egy sem, mert nincs kedvem/időm gondozni őket.
Régen volt, de már nem igazán, amúgy is elég a kertet gondozni, meg a pár 10 hektár telket (: -
jó megy geci
-
Egy sem. 5000 m2-es fenyves/gyümölcsös telken lakom, nem kell a lakásba is növény. -
15 négyzetméterenként 1 :D -
11-20 -
DIESEL DOG #79190 1-10
Pontosan 9db az egész lakásban. 1 a szobámban, 3 a nappailban, 1 az előtérben, 1 a konyhában, 1 a kicsi szobában, 2 az étkezőben. -
xxxpaulxxx #79189 1-10... régen több volt... de most legalább a szobámban is van... 1:D -
Jelen pillanatban 6 (van kisebb és nagyobb is), de ennél kicsit több szokott lenni. -
11-20 -
Szavazó roBOT #79186 Hiszel a 2012-es világvégében? ==>> Körülbelül hány szobanövény van nálatok? -
mindenkinek kell egy hobbi - ha kedved van hozzá, csináld meg. -
Cat 02 #79184 bsz neo, meg a sok alregednek is ;D -
Koppixer #79183 na, meg is van a holnaputáni kérdés :) -
ne, mert fos a gépem
-
Szép, de szerintem fölösleges. -
Egyelőre kivettem, mert kidolgozatlan és hibás volt. A kérdés: problémamentesen elkészítve lenne-e rá igény? Tetszene-e egyáltalán bármilyen variációban az elgondolás? -
Koppixer #79179 szintén... (Opera 10.63) -
DIESEL DOG #79178 Nálam teljesen jó minden. -
A "mehet" gomb nem egy sávba kerül a többi gombbal, valamiért lentebb dobja, majd erre is rápillantok. -
-
most már megnyílik válaszgombra
(a grafikai hiba a sarkokban levő 1 más színű pixel?)
-
Éppen szerkesztgetem, lehetnek pillanatnyi hibák. Plusz a böngésző is esetleg bekesselt egy régebbi változatot. Legalábbis a leírtakból pár dolog hiba volt, azóta javítottam őket. Opera alatt -- ahogy nézem -- még grafikai hibák is vannak. Nem lett ez letesztelve, most készült el pár perce, betettem ide hogy egyáltalán tetszene-e valakinek. Ha tetszik, akkor kidolgozom problémamentesre ... -
nem nyitotta le a "válaszerre"-re nyomva... elkezdtem gépelni, de mikor több sor lett, akkor sem jelentek meg a gombok.
Cserébe viszont amint beleklikkeltem kitörölte amit írtam, és megkaptam a gombokat :) (írhattam be újra)
Igaz, a szmájlis tényleg problémás lehet. -
ugyanazt gondolom mint neoreg -
Egyelőre ott ideiglenesen kikapcsoltam, tehát most már nincs probléma vele. A válaszerre funkciónál is automatikusan lenyitja a szövegmezőt, ez is javítva lett.
Dzsini: a szmájlis dolog problémás, külön ablakban nyitja meg őket, nem olyan egyszerű oda is befurakodni. :) Az URL/kép az gyerekjáték, lehet megcsinálom majd.
miilann04: pontosan mi nem tetszik benne? Jöhetnek tippek, pl. kivehetem a sok animációt ha zavaró. -
felesleges ficsőr -
rosszabb.
nálam egyébként nem is növelte magát
-
(Y) -
jól néz ki, de ha már tweakeled, akkor a kép/url/szmájli beszúrás gombok működhetnének úgy, hogy kurzorhelyre teszik a tennivalót :) -
Akár ki akár mit mond, ne felejtsd el, hogy én mit mondok neked: Fasza.
hiba: nem tudja szerkeszteni a VIP-es tag az üzenetét. -
Ez az új beírómező jobb vagy rosszabb? Pár glitch még előfordulhat benne, de a csicsán túl hasznos funkciókkal is bír, mint például magától növeli a méretét ha már nem férne ki egyben a szöveg. Plusz szerintem kicsit azért ergonómikusabb is. -
Jimmyke #79164 A dinoszaurusz csontokat az Úr rakta oda, hogy próbára tegye a hitünket! -
Az Univerzum, a teremtéséről alkotott elméletek szerint, már ha teremtették egyáltalán és nem egyszerűen csak (nem hivatalosan) elkezdődött, körülbelül tíz-húszmilliárd éves lehet. Ezt alapul véve a Föld életkorát négy és félmilliárd évre taksálják.
Ezek az adatok pontatlanok.
Középkori zsidó tudósok a Teremtés időpontját i.e. 3760-ra teszik, az ortodox teológusok pedig egészen i.e. 5508-ig is elmennek.
Ezek az adatok is pontatlanok.
James Usher érsek (1580–1656) 1654-ben megjelent Annales Veteris et Novi Testamenti c. művében azt taglalja, hogy az Ég és a Föld i.e. 4004-ben teremtetett. Egyik segédje továbbvitte a számításokat, és diadalittasan kijelentette, hogy a Föld egy vasárnapi napon jött létre i.e. 4004. október 21-én, pontosan reggel kilenc órakor, mert Isten szerette kora reggel elvégezni a munkát, amikor még friss volt.
Ez a számítás is téved.
Körülbelül negyed órával.
Az egész fosszilis dinoszaurusz balhé csak egy nagy vicc, ami a paleontológusoknak még nem esett le.
(Terry Pratchett, Neil Gaiman: Elveszett próféciák) -
jah látom elgépeltem. amúgy sem tom pontosan mennyi. még akkor marha fiatal voltam. -
mire akarsz kijukadni? -
gondoljatok már bele. a föld 4.6 milliárd éves. (4.700.000.000) és itt mégis van 10 évente minimum egy világvége elmélet... -
Remélem csak szép nimfó puncik és én maradok. :D -
Ha valaki lemarad a topikban, vagy csak visszakeresne valami, akkor hasznos infó lehet hogy mikor milyen kérdés volt éppen. -
gabesz012 #79157 Igen. Azt hiszem, hogy most történni fog valami katasztrófa. (nem feltétlenül világvége). Már történt, milyen emberek vannak a reflektorfényben, milyen morál uralkodik, stb... -
Kiszel Tündi, Fekete Pákó, Győzike, Kelemen Anna, VV Anikó és a többi hasonlóan inteligens és művészi vénákkal megáldott celeb összefog, világuralomra tör, de ezzel 2012-re pont hogy a világ vesztét okozzák.