127612
  • somdav95
    Nincs egy sem, mert nincs kedvem/időm gondozni őket.

Régen volt, de már nem igazán, amúgy is elég a kertet gondozni, meg a pár 10 hektár telket (:
  • tigeroo
    jó megy geci
  • immovable
    Egy sem. 5000 m2-es fenyves/gyümölcsös telken lakom, nem kell a lakásba is növény.
  • tigeroo
    15 négyzetméterenként 1 :D
  • szjuca
    11-20
  • DIESEL DOG #79190
    1-10

Pontosan 9db az egész lakásban. 1 a szobámban, 3 a nappailban, 1 az előtérben, 1 a konyhában, 1 a kicsi szobában, 2 az étkezőben.
  • xxxpaulxxx
    1-10... régen több volt... de most legalább a szobámban is van... 1:D
  • Lacee86
    Jelen pillanatban 6 (van kisebb és nagyobb is), de ennél kicsit több szokott lenni.
  • Molnibalage
    11-20
  • Szavazó roBOT
    Hiszel a 2012-es világvégében? ==>> Körülbelül hány szobanövény van nálatok?
  • Dzsini
    mindenkinek kell egy hobbi - ha kedved van hozzá, csináld meg.
  • Cat 02 #79184
    bsz neo, meg a sok alregednek is ;D
  • Koppixer
    na, meg is van a holnaputáni kérdés :)
  • tigeroo
    ne, mert fos a gépem
  • bardocz
    Szép, de szerintem fölösleges.
  • Ability
    Egyelőre kivettem, mert kidolgozatlan és hibás volt. A kérdés: problémamentesen elkészítve lenne-e rá igény? Tetszene-e egyáltalán bármilyen variációban az elgondolás?
  • Koppixer
    szintén... (Opera 10.63)
  • DIESEL DOG #79178
    Nálam teljesen jó minden.
  • Ability
    A "mehet" gomb nem egy sávba kerül a többi gombbal, valamiért lentebb dobja, majd erre is rápillantok.
  • VRSDM
  • Dzsini
    most már megnyílik válaszgombra (a grafikai hiba a sarkokban levő 1 más színű pixel?)
  • Ability
    Éppen szerkesztgetem, lehetnek pillanatnyi hibák. Plusz a böngésző is esetleg bekesselt egy régebbi változatot. Legalábbis a leírtakból pár dolog hiba volt, azóta javítottam őket. Opera alatt -- ahogy nézem -- még grafikai hibák is vannak. Nem lett ez letesztelve, most készült el pár perce, betettem ide hogy egyáltalán tetszene-e valakinek. Ha tetszik, akkor kidolgozom problémamentesre ...
  • Dzsini
    nem nyitotta le a "válaszerre"-re nyomva... elkezdtem gépelni, de mikor több sor lett, akkor sem jelentek meg a gombok.
    Cserébe viszont amint beleklikkeltem kitörölte amit írtam, és megkaptam a gombokat :) (írhattam be újra)
    Igaz, a szmájlis tényleg problémás lehet.
  • miilann04
    ugyanazt gondolom mint neoreg
  • Ability
    Egyelőre ott ideiglenesen kikapcsoltam, tehát most már nincs probléma vele. A válaszerre funkciónál is automatikusan lenyitja a szövegmezőt, ez is javítva lett.

Dzsini: a szmájlis dolog problémás, külön ablakban nyitja meg őket, nem olyan egyszerű oda is befurakodni. :) Az URL/kép az gyerekjáték, lehet megcsinálom majd.

miilann04: pontosan mi nem tetszik benne? Jöhetnek tippek, pl. kivehetem a sok animációt ha zavaró.
  • NEOreg3
    felesleges ficsőr
  • miilann04
    rosszabb.

nálam egyébként nem is növelte magát
  • byzhouse
    (Y)
  • Dzsini
    jól néz ki, de ha már tweakeled, akkor a kép/url/szmájli beszúrás gombok működhetnének úgy, hogy kurzorhelyre teszik a tennivalót :)
  • Doomista
    Akár ki akár mit mond, ne felejtsd el, hogy én mit mondok neked: Fasza.

hiba: nem tudja szerkeszteni a VIP-es tag az üzenetét.
  • Ability
    Ez az új beírómező jobb vagy rosszabb? Pár glitch még előfordulhat benne, de a csicsán túl hasznos funkciókkal is bír, mint például magától növeli a méretét ha már nem férne ki egyben a szöveg. Plusz szerintem kicsit azért ergonómikusabb is.
  • Jimmyke
    A dinoszaurusz csontokat az Úr rakta oda, hogy próbára tegye a hitünket!
  • Dzsini
    Az Univerzum, a teremtéséről alkotott elméletek szerint, már ha teremtették egyáltalán és nem egyszerűen csak (nem hivatalosan) elkezdődött, körülbelül tíz-húszmilliárd éves lehet. Ezt alapul véve a Föld életkorát négy és félmilliárd évre taksálják.
    Ezek az adatok pontatlanok.

Középkori zsidó tudósok a Teremtés időpontját i.e. 3760-ra teszik, az ortodox teológusok pedig egészen i.e. 5508-ig is elmennek.
    Ezek az adatok is pontatlanok.

James Usher érsek (1580–1656) 1654-ben megjelent Annales Veteris et Novi Testamenti c. művében azt taglalja, hogy az Ég és a Föld i.e. 4004-ben teremtetett. Egyik segédje továbbvitte a számításokat, és diadalittasan kijelentette, hogy a Föld egy vasárnapi napon jött létre i.e. 4004. október 21-én, pontosan reggel kilenc órakor, mert Isten szerette kora reggel elvégezni a munkát, amikor még friss volt.
    Ez a számítás is téved.

Körülbelül negyed órával.

Az egész fosszilis dinoszaurusz balhé csak egy nagy vicc, ami a paleontológusoknak még nem esett le.

(Terry Pratchett, Neil Gaiman: Elveszett próféciák)
  • tenkenorman
    jah látom elgépeltem. amúgy sem tom pontosan mennyi. még akkor marha fiatal voltam.
  • z99999
    mire akarsz kijukadni?
  • tenkenorman
    gondoljatok már bele. a föld 4.6 milliárd éves. (4.700.000.000) és itt mégis van 10 évente minimum egy világvége elmélet...
  • immovable
    Remélem csak szép nimfó puncik és én maradok. :D
  • Ability
    Ha valaki lemarad a topikban, vagy csak visszakeresne valami, akkor hasznos infó lehet hogy mikor milyen kérdés volt éppen.
  • gabesz012
    Igen. Azt hiszem, hogy most történni fog valami katasztrófa. (nem feltétlenül világvége). Már történt, milyen emberek vannak a reflektorfényben, milyen morál uralkodik, stb...
  • Lacee86
    Kiszel Tündi, Fekete Pákó, Győzike, Kelemen Anna, VV Anikó és a többi hasonlóan inteligens és művészi vénákkal megáldott celeb összefog, világuralomra tör, de ezzel 2012-re pont hogy a világ vesztét okozzák.