127612
-
Haverjaim 90%-a cigizik, eléggé zavaró hogy miattuk van nekem is sokszor cigiszagom...
Viszont egy szivar a whisky mellé jól tud esni :) -
kékszofi -
A csoki, pia, sütemény azok élvezeti cikkek, igen. -
Blum #79352 Ebéd után elnyomok 1-2 szálat,aztán csók...
Akkor jólesik! Máskor nem. -

a sok habzószájú antidohányosnak, akik most véletlenül sem mutatnak meg itt egy roppantul szórakoztató sztereotípiát: élvezeti cikkről hallottatok már? -
egyéb: kék Kent.
előtte volt Camel -> Lucky Strike -> arany Marlboro "evolúció". -
Hát igen, tképpen egy költői kérdés volt. :) -
cigi nélkül nem tudsz elég kátrányt,nikotint juttatni a szervezetednek -
Nagyon kár ilyen szarokkal takarózni, a dohányzás szar és másokat is mérgez, itt a téma lezárva, jöhet a hülye duma, hogy nekem ez neked az etc, a dohányzás faszság itt ez a konklúzió, ergo nem a nem dohányos a hülye, hanem a dohányos, viszlát. -
Vasárnaponként, délután kiülök az erkélyre és pipázok egyet. MacBaren Vanilla Cream, hmmm :) -
Semmilyet. -
Nem dohányzom! Egyáltalán nem! -
1 értelmes okot mondj, ami haszna van a dohányzásnak! :) A libamájas bélszín szarvasgombával (gondolom) egy finom étel, amit nem minden nap eszik az ember, megéri lemondani cserébe egy RAM áráról. El lehet jutni bringával is, de lehet h kocsival időt takarítok meg (jó, ezzel lehet vitatkozni), ha sok cuccot kell vinnem, lehetetlen bringával vinni, ha szar idő van, akkor is inkább a kocsit választom, mint sem megfázzak, és szarul vagyok meg költhetek gyógyszerre. Inkább kifizetem a benzin árát, mindezekért cserébe. De a cigivel milyen pozitív dolgot kapok, amiért megéri lemondani másról? -
Egy éve leszoktam, mégis kevesebb pénzem van mint 2 éve. -.-
Amíg toltam: Marlboro gold, kék Lucky Strike, sárga Camel, meg ritkán sárga Gauloises..
Kurvára utálom, amikor valaki okosít, hogy ő mennyivel értelmesebb dologra költené azt a pénzt. Addig nem jut el a primitív agyával, hogy ami neki fontos, azzal lehet, hogy én a seggemet se törölném ki. Ezen a vonalon elinulva el lehet jutni oda, hogy enni egy libamájas bélszínszeletet szarvasgombával mekkora ökörség, hiszen az árából kijön egy csomó RAM. -.- Valaki szerint az autó ökörség, hiszen mérgező, ráadásul lehet járni bringával is. -
vízipipa, amúgy (nagyon) néha sárga Gauloises. -
nagyon ritkán szoktam és akkor sem tudok különbséget tenni köztük -
Amúgy 4éve leszoktam!!mennyi lové megmaradt 
-
Ja meg világít a fejetek éjjel!!
-
Cat 02 #79335 Van olyan ismerősöm, aki kevesebbet cigizik és megtakarított pénzből eRepublik aranyat vesz (és egész jól megy így neki) :D -
-
sok sikert, mi meg majd irigykedünk mint a picsa, jó?
Ja nem, mégsem, inkább csak leszarjuk... -
piros goldengate dohány + columbus hüvely
halál reánk:) -
mi is utálunk téged ;) -
Egyébként van 1 ötletem: csinálok egy perselyt, minden nap beledobok egy 500-ast (mint ha vettem volna 1 doboz cigit), és 1 év elteltével előveszem a tartalmát, és majd jót röhögök, h no lám, akkor én most ebből veszek vmi értelmes dolgot... :) -
Hiába, aki naponta mondjuk 1 doboz cigit szív, az ha nem tévedek éves szinten kb. 200 e Ft. Ennyi pénzt kiszórni az ablakon, sőt még saját magát (és másokat...) mérgezi is vele? Érthetetlen... -
piros bond > piros marbi > arany marbi
általában ezeket. ilyen sorrendben. -
Nem dohányzom! Egyáltalán nem!
és utálom aki cigizik a közelemben, mert szerintem ha én nem mérgezek mást akkor ez forditva is elvárható ugyérzem -
Nem dohányzom! Egyáltalán nem! Útálom a dohányosokat. -
vízipipa alkalmanként
jah és nem a dohányzás a szomorú, hanem a függőség -
kék viceroy vagy bond -
extramagascsaj #79321 Szomorú... volt munkahelyemen az ott dolgozók 98%-a dohányzott.
Én mondjuk változó...van olyan időszak, mikor csak buliban gyújtok rá, van mikor 2-3 hétig eszembe se jut, és nem is kívánom. Volt olyan is mikor napi 1,5 dobozzal elszívtam. :S
Most meg naponta 1-2 szál, de van mikor napokig nem...de akkor meg buliba behozom,...és elmegy 1 dobozzal...a szesz miatt.
Hamutálas smárolás...nem kóstoltam még a hamutálat,de van benne vmi. Volt mikor én nem dohányoztam, de a hapsim igen...na akkor jöttem rá,h tényleg zavaró, úgyh azóta,ha nem dohányzóval volt dolgom...akkor letettem miatta a cigit. Nem áldozat...ez a legkevesebb, amit a szerelméért megtesz az ember; de most szingli vagyok...és élvezettel füstölök.
-
extramagascsaj #79320 Nem vagyok márkahű.
Pall Mall, multi, bond, viceroy, eve, slim játszik,ha van.
Mentolos vékony előnyben...de ha nincs amit szeretnék...és rá akarok gyújtani...tök mindegy.
Szivarkát is szoktam néha venni, és a vízipipát sem vetem meg. -
nemdohányzok, csak néha bulikon,ott is csak marlboro.. -
Hát gondolom, sztem is szomorú, csak mondom. -
Ettől nem lesz kevésbé szomorú. -
Ezen miért lepődsz meg? Mész az utcán, körbenézel, minden 2. embernek cigi lóg a szájából...