127612
  • Adaaam
    Haverjaim 90%-a cigizik, eléggé zavaró hogy miattuk van nekem is sokszor cigiszagom...
    Viszont egy szivar a whisky mellé jól tud esni :)
  • tommygear
    kékszofi
  • Lacee86
    A csoki, pia, sütemény azok élvezeti cikkek, igen.
  • Blum
    Ebéd után elnyomok 1-2 szálat,aztán csók...
    Akkor jólesik! Máskor nem.
  • Calver

a sok habzószájú antidohányosnak, akik most véletlenül sem mutatnak meg itt egy roppantul szórakoztató sztereotípiát: élvezeti cikkről hallottatok már?
  • Calver
    egyéb: kék Kent.

előtte volt Camel -> Lucky Strike -> arany Marlboro "evolúció".
  • Lacee86
    Hát igen, tképpen egy költői kérdés volt. :)
  • byzhouse
    cigi nélkül nem tudsz elég kátrányt,nikotint juttatni a szervezetednek
  • jazzy
    Nagyon kár ilyen szarokkal takarózni, a dohányzás szar és másokat is mérgez, itt a téma lezárva, jöhet a hülye duma, hogy nekem ez neked az etc, a dohányzás faszság itt ez a konklúzió, ergo nem a nem dohányos a hülye, hanem a dohányos, viszlát.
  • Beast Machine
    Vasárnaponként, délután kiülök az erkélyre és pipázok egyet. MacBaren Vanilla Cream, hmmm :)
  • bardocz
    Semmilyet.
  • banok
    Nem dohányzom! Egyáltalán nem!
  • Lacee86
    1 értelmes okot mondj, ami haszna van a dohányzásnak! :) A libamájas bélszín szarvasgombával (gondolom) egy finom étel, amit nem minden nap eszik az ember, megéri lemondani cserébe egy RAM áráról. El lehet jutni bringával is, de lehet h kocsival időt takarítok meg (jó, ezzel lehet vitatkozni), ha sok cuccot kell vinnem, lehetetlen bringával vinni, ha szar idő van, akkor is inkább a kocsit választom, mint sem megfázzak, és szarul vagyok meg költhetek gyógyszerre. Inkább kifizetem a benzin árát, mindezekért cserébe. De a cigivel milyen pozitív dolgot kapok, amiért megéri lemondani másról?
  • byzhouse
  • SötétBarom
    Egy éve leszoktam, mégis kevesebb pénzem van mint 2 éve. -.-
    Amíg toltam: Marlboro gold, kék Lucky Strike, sárga Camel, meg ritkán sárga Gauloises..

Kurvára utálom, amikor valaki okosít, hogy ő mennyivel értelmesebb dologra költené azt a pénzt. Addig nem jut el a primitív agyával, hogy ami neki fontos, azzal lehet, hogy én a seggemet se törölném ki. Ezen a vonalon elinulva el lehet jutni oda, hogy enni egy libamájas bélszínszeletet szarvasgombával mekkora ökörség, hiszen az árából kijön egy csomó RAM. -.- Valaki szerint az autó ökörség, hiszen mérgező, ráadásul lehet járni bringával is.
  • Lacee
    vízipipa, amúgy (nagyon) néha sárga Gauloises.
  • Doomista
  • NEOreg3
    nagyon ritkán szoktam és akkor sem tudok különbséget tenni köztük
  • soo277
    Amúgy 4éve leszoktam!!mennyi lové megmaradt
  • soo277
    Ja meg világít a fejetek éjjel!!
  • Cat 02 #79335
    Van olyan ismerősöm, aki kevesebbet cigizik és megtakarított pénzből eRepublik aranyat vesz (és egész jól megy így neki) :D
  • MR ME
  • kastil
    sok sikert, mi meg majd irigykedünk mint a picsa, jó?

Ja nem, mégsem, inkább csak leszarjuk...
  • joshua
    piros goldengate dohány + columbus hüvely

halál reánk:)
  • MR ME
    mi is utálunk téged ;)
  • Lacee86
    Egyébként van 1 ötletem: csinálok egy perselyt, minden nap beledobok egy 500-ast (mint ha vettem volna 1 doboz cigit), és 1 év elteltével előveszem a tartalmát, és majd jót röhögök, h no lám, akkor én most ebből veszek vmi értelmes dolgot... :)
  • Lacee86
    Hiába, aki naponta mondjuk 1 doboz cigit szív, az ha nem tévedek éves szinten kb. 200 e Ft. Ennyi pénzt kiszórni az ablakon, sőt még saját magát (és másokat...) mérgezi is vele? Érthetetlen...
  • Picar77
  • DJ RX7
    piros bond > piros marbi > arany marbi

általában ezeket. ilyen sorrendben.
  • RS
  • Marci0115

és utálom aki cigizik a közelemben, mert szerintem ha én nem mérgezek mást akkor ez forditva is elvárható ugyérzem
  • Zoli007
    Nem dohányzom! Egyáltalán nem! Útálom a dohányosokat.
  • David2
    vízipipa alkalmanként

jah és nem a dohányzás a szomorú, hanem a függőség
  • MR ME
    kék viceroy vagy bond
  • extramagascsaj
    Szomorú... volt munkahelyemen az ott dolgozók 98%-a dohányzott.
    Én mondjuk változó...van olyan időszak, mikor csak buliban gyújtok rá, van mikor 2-3 hétig eszembe se jut, és nem is kívánom. Volt olyan is mikor napi 1,5 dobozzal elszívtam. :S
    Most meg naponta 1-2 szál, de van mikor napokig nem...de akkor meg buliba behozom,...és elmegy 1 dobozzal...a szesz miatt.

Hamutálas smárolás...nem kóstoltam még a hamutálat,de van benne vmi. Volt mikor én nem dohányoztam, de a hapsim igen...na akkor jöttem rá,h tényleg zavaró, úgyh azóta,ha nem dohányzóval volt dolgom...akkor letettem miatta a cigit. Nem áldozat...ez a legkevesebb, amit a szerelméért megtesz az ember; de most szingli vagyok...és élvezettel füstölök.
  • extramagascsaj
    Nem vagyok márkahű.
    Pall Mall, multi, bond, viceroy, eve, slim játszik,ha van.
    Mentolos vékony előnyben...de ha nincs amit szeretnék...és rá akarok gyújtani...tök mindegy.
    Szivarkát is szoktam néha venni, és a vízipipát sem vetem meg.
  • somdav95
    nemdohányzok, csak néha bulikon,ott is csak marlboro..
  • Lacee86
    Hát gondolom, sztem is szomorú, csak mondom.
  • Dzsini
    Ettől nem lesz kevésbé szomorú.
  • Lacee86
    Ezen miért lepődsz meg? Mész az utcán, körbenézel, minden 2. embernek cigi lóg a szájából...