127612
  • banok
    pfúj kirekesztő
  • Büdös Bohóc
    A dohányosok is emberek, csak nem olyan sokáig.
  • HöfEE
    Nem dohányzok. De nem igazán érdekel, hogy mások igen addig amíg ezt nem úgy teszik hogy zavaró legyen. Van egy társaság/csapat akikkel eljárok rendszeresen airsoftozni, na köztük én nem dohányzom egyedül a másik 13 ember igen. Ez ellen nem tudok nagyon mit csinálni szivom én is a füstöt nem vonulhatok el külön. Viszont azt nem tudom egyáltalán megérteni, van pár ilyen ismerősöm, akik nem dohányoztak, de bekerültek egy dohányzó társaságba és ők is elkezdték. De ők maguk mondják, hogy csak azért mert mindenki más is azt teszi. Ennyire birka emberek vannak? Ha más is ezt csinálja akkor én is, akkor is ha eddig nem kellett? érthetetlen..
  • tommygear
  • jazzy
    Mert ez aztán kurvanagy ellenérv volt.
  • Büdös Bohóc
    miért pont a gruppenszex jutott az eszedbe 10000000 más dolog közül? :D
  • Jimmyke
    Nem dohányzom, csak évente 1 győzelem szivar Independence Day nézés alatt haverokkal. :D
  • tigeroo
    meg az biztos hogy aki dohányzik attól az ingyenes betegellátást is megvonám. fasznak mérgezi magát aztán meg beül gyógyulni...

amúgy nálam az egész vita kb. a "cigók nyomják a zenét mobilról az utcán" szintjén van.... kurvára nem érdekel mit csinál, csak ne nyilvánosan meg az orrom előtt....
  • tigeroo
    imádok rászólni a környezetemben lévő emberekre hogy "légyszi tedd le azt a szart én kurvára biztos hogy nem fogom szívni vagy takarodj innen" :))))

IGÉNYTELEN + UNDORÍTÓ és kész. ja és még egészségtelen is (dehát, a mai világban mi nem az?)

a kiemelt szavakat pedig akárkinek a szemébe mondom, ha megkérdezi hogy rágyújthat-e

és amúgy is cigi előtt úgy illene hogy midnen nem dohányzót megkérdezni hogy nem-e zavarja e a füst. ez olyan, minthogy a vonaton is megkérdezed előbb hogy szabad-e az a hely és csak utána "mérgezed" a jelenléteddel a másik embert.

de ha valaki szereti ha úgy bűzlik mint egy gyárkémény a bőrén, segglyukán keresztül is akkor hajrá.

(és ezt úgy mondom, hogy nagyritkán budsmokerek vagyunk, de azt máshogy nemlehet sajnos...)
  • Rettenthető
    Nem dohányzom. És azt is utálom, amikor mások dohányoznak a környezetemben, anélkül, hogy megkérdeznék, hogy zavar-e (ha nem a pofámba fújja, akkor felőlem egyszerre 30 dobozzal is elszívhat percenként, és minden testnyílásába dughat egyet raklappal, leszarom). Vagy aki nem képes azt a redvás cigicsikket a szemetesbe dobni, hanem elszórja az utcán, meg kiszórja a kocsiból, meg a fa tudja hova.
    Amit meg kimondottan rühellek még, az az, amikor valaki sütemény készítés közben is dohányzik, és azon a kiba**ott rohadt kátrányon kívül más nem is érződik ki a süteményből.
  • milk4
    Én vagyok itt az egyetlen aki L&M-et szív?:D
    Amúgy Piros,Kék L&M-et szívok vagy pedig tekerek magamnak kék Drum dohányt filter nélkül(<-kib@szott jó:D)
  • SötétBarom
    Nem volt szó a paraszt dohányosokról. Ha érvekre van szükséged, őket ne keverd bele, htx.
  • Casillas
    Nem dohányzom! Egyáltalán nem!

csakabuzik cigiznek
  • Blum
    :DDD
  • Hegi90
    ti vagytok

• jazzy
    Hozzátenném még, hogy nekem is volt egy időszak amikor dohányoztam, szóval tapasztalatom megvan róla. A véleményem akkor is az volt, hogy idióta vagyok és a mai napig hülyének tartom azt, aki védi a dohányost. Nekem kismillió ismerősöm van aki dohányzik, le akar szokni, csak egyszerűen akaratgyenge. Viszont ők is állítják, hogy hülyék, de képtelenek letenni. Ezt meg tudom érteni. Viszont minek őket védeni, amikor ők maguk is hülyének tartják magukat?
  • jazzy
    Ez egy nagyon szar duma, hogy az én dolgom. Sajnos kurvára nem a te dolgod, mert amíg az én pofámba is füstölsz, addig az én dolgom is. Persze, te nem olyan vagy, senki nem olyan, fura módon mégis ha elmegyek valahova cigiszagúan jövök haza, ha beállok a buszra várakozni és esik az eső, mindig valamelyik paraszt rágyújt a tömeg közepén, az étteremben (hálisten már sok helyen nem lehet) mindig rágyújt valaki, stb stb sorolhatnám. Én megértem, hogy élvezed, engem rohadtul nem is zavarna, ha mindenki csak otthon szívhatná. De amíg az én pofámba is fújják, addig igen, van hozzá közöm.
  • Lacee86
    Ok, mikor menjek? :D

#79375 Nekem van egy gimis csaj ismerősöm, aki szereti, sőt az a kedvence. :)
  • Fbn Lx
    bungee jumpingolni én se szeretnék, de remélem gruppen szexelni azért fogok!
  • extramagascsaj
    Most sem olyannal beszélsz. :D:D:D
    enegiaitallal, vagy colával :P
  • SötétBarom
    Azt hiszem még életemben nem beszéltem olyan nővel aki szerette volna a whiskeyt tisztán.. ^^
  • extramagascsaj
    Én megértem, hogy ez számodra zavaró. Van mikor engem is zavar,ha nagyon füst szagú leszek...de hogy megpróbáld te is megérteni...
    whiskey-szex-cigi...próbáld ki...és utána beszéljünk róla :D
  • SötétBarom
    Egyszer még jól jöhet
  • Lacee86
    És abban mi az élvezet, h halál büdös leszel? Jó, mind1, én ezt tényleg nem fogom megérteni.
  • extramagascsaj
    Remek ajánlat...megjegyzem
  • kastil
    Jó hát felőlem mehet csak magunk közt, kettesben is. Elotte lezavarhatunk egy 20 perces vacsit is ha főzöl, nekem m1.
  • extramagascsaj
    Nem fog megtörténni, de azért köszi. :D
  • szabii98
    Nem dohányzom! Egyáltalán nem!
  • kastil
    ha utobbit mégis bevállalnád, pm me
  • SötétBarom
  • Zoli007
    Kezet foghatsz OrioNnal
  • NEOreg3
  • extramagascsaj
    Teljesen egyet értek.
    Mindenki döntse el maga, hogy mit akar és mit nem. Pl. én szívesen rágyújtok, mert élvezem, finom. Viszont nem fogok soha pl. bunjee jumpingolni vagy gruppenszexelni. Ettől még más csinálja...engem nem érdekel, míg békén hagy vele.
    Lásd én se pöfékelek direktbe mások orra alá.
  • SötétBarom
    Nehogy már te mond meg nekem, hogy mi a szar... Kinek érzed magad? Igen is kibaszott nagy élvezet eltolni egy remek cigarettát mondjuk egy kitűnő ebéd után. Vagy a stégen ülve egy pohár bor mellé. Egy életérzés, bár egy nemdohányzó az életben nem fogja megérteni, hogy miért finom. De nyilván az összes dohányos teljesen hülye, és azért cigiznek, mert NAGYON ROSSZ.

Amióta leszoktam, sokszor hiányzik, és szívesen rágyújtanék néha, de NEKEM nem éri meg az egészségügyi kockázatot. Valaki meg azt mondja, hogy neki megéri. Kurvára meg kéne próbálni elfogadni, hogy nem mindenki gondolkozik úgy, mint mások.
  • extramagascsaj
    Arról nem hallottál még,h legális drog? Ezek közé tartozik a cigi ÉS a tea,csoki, kávé.
    Egyébiránt ez mind élvezeti cikk, hiszen nem a létfenntartás érdekében fogyasztod őket. -.- Nem olyan hétköznapi szükségleteket kielégítő árucikkek, amik nélkül nem tudnál élni, vagy ne tartozna hozzá a fogyasztásuk a nagy többség komfort zónájához.
    Egyébiránt ez kultúra kérdése is szvsz.
  • tenkenorman
    Kék sophiane, Kék Pall Mall, fehér Benzon and Hedges. Néha arany marboro mert szeretem az ízét :)
  • Marci0115
    +1
  • Lacee86
    Az élvezeti cikk akkor az, amikor én saját magam élvezem. Az, h csokit eszek, megiszom egy pohár bort stb. csak saját magam fogyasztom az adott terméket, senki más. Az, h vki cigizik, a környezetének nem élvezet, de kénytelenek elviselni. És itt nem feltétlen a cigizés konkrét pillanatára kell gondolni, hanem arra, h egy ilyen embernek fura szaga van, büdös a szája, hát árad belőle, nem kell ragozni azt hiszem... Kiábrándító, pláne egy nőtől. :/
  • solo
    Most így, hogy elkezdtem pénzt gyűjteni így szürke west-et szívok.
    540, és jobb mint a bond és a hoszonló árban lévő szutykok.Semmi kartonpapír íz.
  • Fbn Lx
    én is utálom a cigifüstöt. nagyon utálom. épp ezért ha annyi pénzem lenne, mindig dohány nélkül szívnám :s
    na de az érvelésed azért nem jó, mert a ciginek is van pozitív oldala: akinek ízlik, annak jó érzés szívni. ugyanúgy, mint a kajával. nekünk nem ízlik, nem jó, kész.
    csak azt nem szeretem ha mellettem cigiznek, fullaszt az a szar.