127612
-
Hát mert neked sokkal értelmesebb neved van... -
Az pedig tényleg nem ártana, ha az embereknek kicsit nagyobb környezettudatuk lenne. Nagyon sokan még a wc-re is kocsival mennek (tudom, rohanó világ meg fontos emberek stb. stb.), még ha nem sietnek sehová, akkor sem bírnak ki egy kis sétát sem. De ez már más téma. :) -
na igen, ez a dolog, hogy bűzlik a bagótól, nos kb úgy kezelik, mintha meg kéne sértődni azon, hogy ezt bárki is szóvá teszi, pedig kb pont ugyanaz a tészta, mint egy jó nagy fingás vagy egy nagy büdös hónalj -
Tudod elég elég rossz, amikor a tömött buszon/villamoson mellém kerül egy dohányos, akinek olyannyira erős bagó szaga van, hogy nem kapok levegőt. És ez nem nyafogás. Ha én úgy döntenék, hogy nem fürdök soha és a villamoson cipő nélkül a széked támlájára tenném a lábam, nem tudom mit szólnál. Vagy te ülnél, én pedig melletted állnék, aztán gondolnék egyet és az orrod alá finganék. :)
Remélem érted. Az egész az egymásra odafigyelésről szól. Nem érdekel ha dohányzik, de ha elmegy mellettem ne pont a képembe fújja a füstöt, vagy mielőtt felszáll a buszra kapjon be egy rágót és ne azt a büdöset szuszogja mások orra alá. -
Megnyugodtam -
Strandon nem, de a balcsin muszáj :DDD -
gondolkodásmód? a strandmedencében ugyan te full sterilként mész be aztán ezzel a látásmóddal lubickolsz a belehugyozós embertársaiddal is :D
jameg most az előző postomban a capslock miatt ne arra gondolj már hogy felbaszom az agyam:) előtte leírtam hogyan reagálom le, élvezet nézni a konfjúzing arcokat... -
igen, csak tudod érdekes hogy ezek az emberek nagyrésze meg sírni fog a jegesmedvék meg a gonosz környezetszennyező emberek ellen. mikor még arra sem képesek hogy a lokális életterükön ne károsítsák az ott élő emberek életét.
mondom, azzal semmi bajom ha ritkán cigizik/füvezik/szivarozik...
de aki már napi szinten nincs olyan óra hogy ne pippantson és füstöljön...
mindegyik fejére 1 üvegbúrát nyomnék és probléma megoldva :) -
Fbn Lx #79426 ez a kizáró/tiltó gondolkodásmód meg vezet valamire. valami rosszra. nem a dohányzás ellenzése, hanem a kizáró, tiltó jellegű ellenzés az, ami nagyon negatív gondolkodáshoz vezet, ez a fajta gondolkodásmód lehetetleníti el a természetes, szabad életet minden és mindenki számára. -
Fbn Lx #79425 az energiával, amit belefektetsz az agyad felbaszásába, a vérnyomásod felemelésébe, az adrenalintermelésbe, a saját sejtjeidet ölő, méreganyagot termelő ellenségeskedésbe / lebaszásba utálatba jobban rongálod magad mint pár lélegzetvételnyi szénmonoxiddal. csak nem veszed tudomásul, hogy te felelsz igazából magadért. a megbékélés egészségesebb emberré tesz mint a külső "ártalomcsökkentés"
a békésen sodródó emberek akkor is tovább élnek mint az idegesen egészségeskedők. -
Jólmegmondtad: azér. -
nem erről szól.
vannak olyan emberek, akik beletörődnek a dolgokba, namármost más HÜLYESÉGE MIATT NEKEM KURVÁRA NE LEGYEN MÁR SEMMILYEN FORMÁBAN KÁROM/HÁTRÁNYOM.
nem vagyok szeretetszolgálat, meg szűz mária. pöfékeljen, de ne az én orrom alá. -
Valakinek dolgozni is kell -.- -
Fbn Lx #79421 na csá mentem, én voltam megmondó nemcigiző jenő, a menő. -
a cigisek jobb emberek. -
Fbn Lx #79419 sugárzik belőletek a gyűlölet, az ellenségeskedés és a harag.
mi ez a sok jajhozzámértél jajzavarsz jajbüdösleszek kurvulás? plázahímek vagytok é.
számomra is kifejezetten kellemetlen a cigiszag, büdösnek tartom, de ne menjünk már el ilyet elvetemült szarházi irányba, hogy tilcsukbe, csakotthon, jajjaj mindenki tüdőrákos lesz én meg még büdös is és az asszony nem szop le otthon.
Jaj fizessenek kétszeres tébét mert ők szándékosan beleszarnak a demokráciánkba és elszívják az adóforintjaimat, amit én a kapitalizmus jobbá tételére szántam, és sokkal okosabban költeném el! meg hát én egészséges is vagyok az irodai munkámmal meg a gép előtt döglésemmel, én nem gyilkolom magam ilyen butaságokkal, heti háromszor csikungozok és kétszer tájcszok, és oxigénen kívül mást nem szívok, a kipufogógáz ellenségeként csak bicajjal járok, mert az nem szennyezi a környezetet, szóval én egy király környezettudatos kis faszagyerek vagyok, én aztán megmondom nektek, hogy mi mindent tiltsunk be! cigányok, görbeorrúak haza, buzik haza buziföldre! -
Pedig már vártam az érveket :( -
Nem :) De a pályánkon amúgy is van kijelölt dohányzóhely szóval ez nem probléma. Én nem a játékok alatt iszom ennek a levét meg hanem a gyűléseinken vagy egyéb összejövetelekkor.(pl. Évzáró vacsora) -
UNIX timestamp-et használnak azonosítószámként az adatbázisukban, így ha egy másodpercen belül (maximum 999ms eltéréssel) külditek a kommentet, akkor azonos kulcs alá kerülnek. -
Tudomén:D -
ó volt olyan egy topikban ték előtt a nagy harcban, hogy 4 ugyanolyan hszű lett, meg utána is 2-3 ugyanolyan (csak másik). -
Hoppá. Ez hogyan lehet? Hiba a Mátrixban? :) -
te meg akkor gondolom büdös vagy. ráadásul egy bohóc. -
omg, nem neki ment csak ugyanaz a hozzászólásszám :D -
Nem tudom mennyire sikerült levenni, de nem dohányzom :DSAD?: -
Jah, milyen hülye név már a Molnibalage :ASD -
neved is elárulja, hogy mekkora értelmes ember vagy, aki hülye haljon meg -
erről van szó :) -
Dolgozza ki aki akarja. -
/facepalm
Ha két nő szopna, te akkor is azon agyalnál bazdmeg, hogy nehogy elkapj valami pöcsviszketést.
Hülyegyerek. -
Nem. Vannak "életérzés" dolgok. Mint például céltalanul gurulni kocsival a nyári éjszakában 20-al, símogatni a kellemes hűvös levegőt, és cypress hillel masszíroztatni közben a hátad. Vagy egy csónakban sörözni egy tó közepén. Érted. Életérzés.
De azt elsimerem, hogy anno a napi 20 szálból maximum 5 szólt erről, a maradék volt a szokás része. -
életérzés LOOL inkább halálérzés bazz, élvezd a rákodat :ASSD:A:ASASD:AD -
ez az "életérzés" dolog szinonimája a "keressünk értelmet a balfasz szokásainknak". mint a narkósoknál :)
tudom, tudom, a kurva anyámat, nem kell válaszolni rá :)
szerk: hozzáteszem, hogy 6 évig pallmall-t szívtam. de már akkor is falra másztam a "valamiben meg kell halni" és társaitól :D -
VS -
szeretem a szivart -
xxxpaulxxx #79400 Nem dohányzok... néha nagyon jól esik mondjuk (pl bulizáskor), de mostanában már inkább akkor is megállom, mert minek... -
dehogynem
(amúgy sztem jobb példát lehetne mondani erre, ha már szex a téma :ASD)
-
Nem dohányzom! Egyáltalán nem! -
De ugye airsoft közben nem az erdőben cigiznek? -
extramagascsaj #79396 mert ebben a 2 dologban halál biztos,h nem lennék benne :D