127612
  • extramagascsaj
    Egyéb: én vagyok a kohéziós erő, ami összetartja a társaságot :)
  • Fbn Lx
    a buddhista kung fu mester
  • Scottt
    A mókamester.
  • DJKonya
    A mókamester.
  • HappyHunter
    "A mókamester.
    A különc.

Van hogy azt sem tudom,hogy a társaság miről beszél mert elkalandozok.De, van amikor pedig szófosásom van és mindenkit megnevettetek."
  • Simaji
    Jack-of-all-trades. :D
    Mindegyikből egy kicsi kivéve talán ezt: "Az izom.". :)
  • milk4
    A mókamester.
    A különc.

Van hogy azt sem tudom,hogy a társaság miről beszél mert elkalandozok.De, van amikor pedig szófosásom van és mindenkit megnevettetek.
  • Pepsi Twist
    da boss, de egyébként mókamester is XD minden hülyeséget én találok ki :D
  • Lacee86
    Sztem az nem olyan jó, mert tképpen nem tartozol sehova. Meg ezek csak felületes kapcsolatok. De most ebbe a témába ne menjünk bele. :)
  • SötétBarom
    Ok! :o)

Amúgy van egy halom haverom, csak nincs kialakult társaság.
  • Lyukasbogrács
    Akkor különc vagy.
  • jhetedikj
    A különc.- talán ez illik rám legjobban, de kimondott baráti társaság sincs csak kismillió haver és mindig ide vagy oda csapódok.
  • Lacee86
    Végül is, az is jó. :)
  • gabesz012
    Én én vagyok. Egyébként meg mindegyikből kicsi/az átlagos.
  • SötétBarom
    Szabadság barátom, szabadság =)
  • Gurren
    mennyi mókamester van itt.
  • Lacee86
    Na ne, maradt a kutya? :O
  • SötétBarom
    Asse nincs már. :DDD
  • bardocz
    Barátaim kérdezzétek.
  • tigeroo
    hogy mindig emlékszel a régi kérdésekre....

itz medzsik!
  • Lacee86
    Mi van, rövid pórázon tart az asszony? :O :D
  • NEOreg3
  • SötétBarom
    Egyéb:

Nincs baráti társaságom. :D
  • cargame
    Mokamester az biztos :D Fonok is :P de ezt nem nagyon szeretem csak a tarsasag mar igy konyvelte el :P Epp ezert kulonc is vagyok...
  • OrioN the S
    az állat.
  • ruffirant
    fel tudom venni akármelyik szerepet de leginkább a különc illik rám.
  • tigeroo
    a mókamester....

paintball csapatot rólam akarták elnevezni (+még 1 hülye jelzővel)
  • Lacee86
    Állítólag én vok a legokosabb, de ezt nemtom megítélni. Meg a zenész, mert gitározok kemény 2,5 hónapja. xD De amúgy ez hülye kérdés, ennyire nem lehet bekategorizálni.
  • MR ME
    erről a barátaimat kéne megkérdezni....
    am talán a mókamester, a különc, a lúzer....
  • kastil
    A különc.
  • Molnibalage
    Talán a mókamester. De tényleg. :)
  • Blum
    A mókamester.
  • Szavazó roBOT
    Milyen márkájú cigarettát szívsz? ==>> Te ki vagy a baráti társaságodban?
  • Dzsini
    nekem az egyetemi szaktársaim között kb. 40 főből 10-12 dohányzott - mindkettő rendkívül kicsi minta, még az itteni 157 is elenyészően apró, hogy bármilyen következtetést lehessen levonni belőle, még akár az SG-sekre (közel 330ezer regisztrált, és a mintavétel semmiképpen nem reprezentatív)
  • byzhouse
    56.9% 87 Nem dohányzom! Egyáltalán nem! azért furcsa nálunk félosztály cigizik(16 fő) utcán is rengeteg dohányos...,de SG-n 56,9% Nem :O
  • kifli
    ilyen kevesen szívnak csak dunhillt? Legjobb cigi :D
  • Bruk
    Komolyan kezdem azt hinni, hogy van velem valami baj. Sosem értik meg az emberek a mondanivalóm az interneten.
    Odafigyelésről volt szó, tiltásról nem. Érted. Beszélgetünk két üveg borsodi társaságában, aztán hirtelen tüsszentenem kell. Elfordulok és az arcod helyett a tenyerembe vagy a zsebkendőbe nyomom az anyagot. :)

#79436 Nem nyafogás, csupán elvárás. Bár ha csak viccelődően kötekedsz, akkor szólj, nem fárasztom magam. Gonosz emberről sem volt szó. :)
  • Fbn Lx
    így van! én meg tudod kinek nyomnék üvegbúrát a fejére? mindenkinek aki gecci, értted?
    sok gyökér he, valaki valamit nem úgy csinál ahogy szeretném, zutty az üvegbúra! ennyi!

jameg: a szárított dohánylevél elégetése nincs egy környezetkárosítási szinten egy... bármivel is, ami károsítja a környezetet. a vegyszerekkel kezelt, vegyszerek hozzáadásával gyártott hulladékok elégetése szennyezi a levegőt igazából, a gyárkéményen meg a kipufogógázon kívül. ennyi erővel nagy ősgeci környezetszenynező alak a természet, amikor erdőtüzeket csinál ám!
  • Fbn Lx
    az egészből annyit emelnék ki, hogy: EZ NEM NYAFOGÁS.
    DE, AZ :D
    akkor a vita alapján megállapíthatjuk, hogy aki az orrod alá fingik, füstöl, büfög és egyéb büdös dolgot csinál, az egy gonosz ember :D
    na megvolt mára a tanulságunk is
  • Fbn Lx
    ha felrakod a támlámra a lábad akkor nem azon fogok meglepődni, hogy fürödsz e vagy sem :
    egyébként meg tiltsuk be a nem,fürdést, vagy csak otthon lehessen nefürödni, mert ez már bűncselekmény a jóízlés ellen :D
    egyébként is mindennek a tiltás a megoldása, amilyen probléma a földgolyón felmerül.