127612
-
extramagascsaj #79474 Egyéb: én vagyok a kohéziós erő, ami összetartja a társaságot :) -
Fbn Lx #79473 a buddhista kung fu mester -
A mókamester. -
A mókamester. -
"A mókamester.
A különc.
Van hogy azt sem tudom,hogy a társaság miről beszél mert elkalandozok.De, van amikor pedig szófosásom van és mindenkit megnevettetek." -
Jack-of-all-trades. :D
Mindegyikből egy kicsi kivéve talán ezt: "Az izom.". :) -
A mókamester.
A különc.
Van hogy azt sem tudom,hogy a társaság miről beszél mert elkalandozok.De, van amikor pedig szófosásom van és mindenkit megnevettetek. -
da boss, de egyébként mókamester is XD minden hülyeséget én találok ki :D -
Sztem az nem olyan jó, mert tképpen nem tartozol sehova. Meg ezek csak felületes kapcsolatok. De most ebbe a témába ne menjünk bele. :) -
Ok! :o)
Amúgy van egy halom haverom, csak nincs kialakult társaság. -
Akkor különc vagy. -
A különc.- talán ez illik rám legjobban, de kimondott baráti társaság sincs csak kismillió haver és mindig ide vagy oda csapódok. -
Végül is, az is jó. :) -
gabesz012 #79461 Én én vagyok. Egyébként meg mindegyikből kicsi/az átlagos. -
Szabadság barátom, szabadság =) -
mennyi mókamester van itt. -
Na ne, maradt a kutya? :O -
Asse nincs már. :DDD -
Barátaim kérdezzétek. -
hogy mindig emlékszel a régi kérdésekre....
itz medzsik! -
Mi van, rövid pórázon tart az asszony? :O :D -
#44014 -
Egyéb:
Nincs baráti társaságom. :D -
cargame #79451 Mokamester az biztos :D Fonok is :P de ezt nem nagyon szeretem csak a tarsasag mar igy konyvelte el :P Epp ezert kulonc is vagyok... -
az állat. -
fel tudom venni akármelyik szerepet de leginkább a különc illik rám. -
a mókamester....
paintball csapatot rólam akarták elnevezni (+még 1 hülye jelzővel
)
-
Állítólag én vok a legokosabb, de ezt nemtom megítélni. Meg a zenész, mert gitározok kemény 2,5 hónapja. xD De amúgy ez hülye kérdés, ennyire nem lehet bekategorizálni. -
erről a barátaimat kéne megkérdezni....
am talán a mókamester, a különc, a lúzer.... -
A különc. -
Talán a mókamester. De tényleg. :) -
Blum #79443 A mókamester. -
Szavazó roBOT #79442 Milyen márkájú cigarettát szívsz? ==>> Te ki vagy a baráti társaságodban? -
nekem az egyetemi szaktársaim között kb. 40 főből 10-12 dohányzott - mindkettő rendkívül kicsi minta, még az itteni 157 is elenyészően apró, hogy bármilyen következtetést lehessen levonni belőle, még akár az SG-sekre (közel 330ezer regisztrált, és a mintavétel semmiképpen nem reprezentatív) -
56.9% 87 Nem dohányzom! Egyáltalán nem! azért furcsa nálunk félosztály cigizik(16 fő) utcán is rengeteg dohányos...,de SG-n 56,9% Nem :O -
ilyen kevesen szívnak csak dunhillt? Legjobb cigi :D -
Komolyan kezdem azt hinni, hogy van velem valami baj. Sosem értik meg az emberek a mondanivalóm az interneten.
Odafigyelésről volt szó, tiltásról nem. Érted. Beszélgetünk két üveg borsodi társaságában, aztán hirtelen tüsszentenem kell. Elfordulok és az arcod helyett a tenyerembe vagy a zsebkendőbe nyomom az anyagot. :)
#79436 Nem nyafogás, csupán elvárás. Bár ha csak viccelődően kötekedsz, akkor szólj, nem fárasztom magam. Gonosz emberről sem volt szó. :) -
Fbn Lx #79437 így van! én meg tudod kinek nyomnék üvegbúrát a fejére? mindenkinek aki gecci, értted?
sok gyökér he, valaki valamit nem úgy csinál ahogy szeretném, zutty az üvegbúra! ennyi!
jameg: a szárított dohánylevél elégetése nincs egy környezetkárosítási szinten egy... bármivel is, ami károsítja a környezetet. a vegyszerekkel kezelt, vegyszerek hozzáadásával gyártott hulladékok elégetése szennyezi a levegőt igazából, a gyárkéményen meg a kipufogógázon kívül. ennyi erővel nagy ősgeci környezetszenynező alak a természet, amikor erdőtüzeket csinál ám! -
Fbn Lx #79436 az egészből annyit emelnék ki, hogy: EZ NEM NYAFOGÁS.
DE, AZ :D
akkor a vita alapján megállapíthatjuk, hogy aki az orrod alá fingik, füstöl, büfög és egyéb büdös dolgot csinál, az egy gonosz ember :D
na megvolt mára a tanulságunk is -
Fbn Lx #79435 ha felrakod a támlámra a lábad akkor nem azon fogok meglepődni, hogy fürödsz e vagy sem :
egyébként meg tiltsuk be a nem,fürdést, vagy csak otthon lehessen nefürödni, mert ez már bűncselekmény a jóízlés ellen :D
egyébként is mindennek a tiltás a megoldása, amilyen probléma a földgolyón felmerül.