127612
-
+1 meg 1-2szer ránézek -
Nem láttam még egy részt sem csak pár videót és képeket. Szégyen ez a műsor, annyit tudok róla... ja meg tv-m sincs amin nézzem. :D -
Cat 02 #79512 Háttérzajnak szokott menni, jókat lehet rajta szakadni :D -
Nem nézem egyáltalán.
Van egy bizonyos szint aminél már nincs lejjebb , nos ez az a szint. -
Nem nézem egyáltalán.
Itt belgiumban szerencsémre nincs RTL Klub(UPC directért meg a halál fog fizetni 4500Ft-t,ráadásúl akkor vehetnék második antennát)
Rtlmost.hu-n meg Fábry és a Showder-t nézem. -
clio1616v #79509 igen -
Nem nézem, szeretnék egyáltalán nem is tudni róla semmit, még a létezéséről sem, de elég nehéz kikerülni sajnos. -
hát nézni még egy részt sem sikerült szándékosan, nem is terveztem, ellenben sajnos hall lát dolgokat az ember még ha szándékos elkerülés is a célom... :S
Nem értem mi benne a jó, és ki az aki szavaz egyáltalán? Az olyan ember vagy rokon vagy beteg... -
Ő, igen, valóban. :) A bezárt emberek majmok, akik meg nézik, azok meg a birkák.
Egyébként a bentlakókat szépen elküldeném vmi közhasznú munkára (havat lapátolni, parkot gondozni), ha ennyire nem tudnak mit kezdeni az életükkel, legalább tegyenek vmi hasznosat.
-
extramagascsaj #79505 Ilyenkor vetődik fel a kérdés,h ki is van bezárva és ki is a majom? :D
Mert ugye ők bent vannak...és csak kapnak dolgokat... a sok idióta meg csak nézi az általuk hülyének vélt embereket...és költ rájuk...számomra ez nagyobb butaság. -
Hát jah, ez kb. olyan mint egy állatkert: be vannak zárva ezek a majmok, a sok balfasz meg lesi őket. Ráadásul még küldözgetik is a qva sms-eket, szánalmas... -
Egyáltalán nem nézem, nem tudok 1 nevet sem. Qván nem is érdekel. Bőven elég volt az ilyen műsorokból, anno még vmennyire néztem, sajnos. :/ -
Nem nézem, csak annyit tudok, amit az ismerősök meséltek/mutattak.
Melóban kénytelen vagyok hallgatni néha azokat akik erről pofáznak. Szerintem tragédia, a TV és sok minden más legalja. *köp* -
Nem nézem, egyáltalán nem érdekel. -
Igen, még egy részt se hagytam ki! -
Nem nézem, szerintem elég fos...
de ha barátnőméknél vagyok ő néha odakapcsol és jókat nevetünk rajta mekkora gyíkság az egész XD
-
extramagascsaj #79498 dettó
inkább keresek magamnak normális filmeket/sorozatokat...és megnézem azt...vagy olvasok -
kezed el ne fáradjon abba a googlezésbe
-
Nem nézem egyáltalán. (egy nevet se tudnék mondani a bent lakók közül!)
grat azoknak, akik nézik C: -
most megkérdezném h az ki, de kurvára nem érdekel :( -
te vagy alekosz
-
miért te nem hiszed el h ilyen a való élet?
-
nem.... ez a kamu valóságshow pedig a média szarszaga szerintem -
nem nézem egyáltalán, nem is fogom, tv-t se nézek többek között az ilyen fantasztikusan magasszintű műsorok miatt, szomorú h mekkora "rajongótábora" van az ilyen műsoroknak, dehát bírkából mindig is sok volt az országban... -
Nem nézem egyáltalán. (egy nevet se tudnék mondani a bent lakók közül!) -
extramagascsaj #79489 Nem nézem, csak annyit tudok, amit az ismerősök meséltek/mutattak. -
Még TV-t se nagyon... -
Kívülről szoktam látni az épületet, ahol bent vannak - itt lakok nem messze tőle. Hogy bent kik vannak, arról nem tudok semmit.
Mókás volt, hogy 4-5 éve felhúzták azt a kupolás izét, aztán ott állt üresen idén nyárig, mikor elkezdtek dolgozni benne. -
Néha/gyakran belenézek, úgy kíváncsiságképpen... -
Néha/gyakran belenézek, úgy kíváncsiságképpen... -
Szavazó roBOT #79484 Te ki vagy a baráti társaságodban? ==>> Nézed a Valóvilágot? -
Én vagyok a a karácsonyi mókameister:D -
xxxpaulxxx #79482 jah:D -
clio1616v #79481 én A szerencsés vagyok -
cargame #79480 Latom nincs ez sg-n izom :D -
Az átlag, az egyik sem, és a mittudomén közt vacillálok. -
Szóval te vagy a bika? -
xxxpaulxxx #79477 A különc (nagyon, mert a haverok ilyen cicafiúk, én meg a magányos kopaszra nyírt, körszakállas, "rocker" vagyok:D) -
Üres. vótmá -
Maga vagyok a megtestesült baráti társaság.