127612
-
Szavazó roBOT #79554 Nézed a Valóvilágot? ==>> Szoktál filmeken sírni? -
xxxpaulxxx #79553 De én pedig nem máshol lakok:D -
Van egy rossz hírem, máshol is ez megy. -
xxxpaulxxx #79551 Nem nézem, de amikor nagyimnál vagyok, akkor sajna néha elkapom akarva-akaratlanul, mert ő nézi... de egy primitív szarság az egész... de erre van szüksége a magyar embernek úgy néz ki
-
DIESEL DOG #79550 Nem nézem, csak annyit tudok, amit az ismerősök meséltek/mutattak...
A legtöbbet erről az Alekoszról hallok vagy ahogy egyik cimborám hivja, "alkeszkosz"...
De őszintén szólva nagy ivben lefosom a VV4-et, meg úgy igazából az RTL klubot is. -
de most ki a hibás? aki terjeszti ezt a fost vagy aki vevő is ezekre...?
tudod, prostitúció sem lenne ha nem lenne igény rá... -
6. -
Na, menjen? xD -
Megvan a holnapi kérdés?
Mitől hánysz jobban?
- TV2?
- RTL?
- Egyformán.
- Vona
- Összes
- Clio
- Clio + összes
- A kérés feltevőjétől?
:) -
Vona tényleg alapvetően elég fura egy ember, de azért van némi ráció amit abban mond, csak sajnos turbómagyarkodva és majdénmegmutatommegváltomavilágot stílusban üvöltve adja elő.
A kereskedelmi adók lényegben = 80% fos bulvár, szar, hulladék. A fennmardó rész az esti híradó reklám és n+1-szer vagy n+1 év késéssel leadott film vagy ócska szinkronos sorozat teszi ki.
2 éve nincs tuner kártyám. Azóta kb. 3 filmet néztem meg az HBO és pár Natgeo filmet. Azok előtt is csak véletlen ragadtam ott. A híradót néha fél füllel hallom, ha a fatre nyitva hagyja az ajtót. Nem nagyon van szüksége ezekre.
Lényegében ezek hiányoznak, de csak néha. -
clio1616v #79544 ha nyitott szemmel jársz ez megy mindenhol...
azok a pasik kellenek akik bunkók és parasztok
és azok a nők akik kurvák minden helyzetben
nem is értem mit vártok, ők nem azért mentek oda be, hogy megmutassák milyen rendes emberek
ők a mai elvárások szerint kurvák és bunkók... ez az érték manapság akártetszik akár nem -
Hát igen én, én is, de soxor a kereskedelmi csatornák műsoraitól jobban. -
clio1616v #79542 hányok az ilyen hungarista majmoktól -
Bár rühellem a Jobbikot, de mondjuk ebben van vmi... -
Koppixer #79540 osztom a véleményt:
link -
Azért kellemes csalódás nekem a szavazás állása, rosszabbra számítottam. Jó, persze, ez nem vetíthető ki országos szintre, de vmi képet mégiscsak ad. -
Bizonyára 129 szavazatból kapott eredmény kivetíthető az egész országra. -
Gibor #79537 Nem nézem egyáltalán. (egy nevet se tudnék mondani a bent lakók közül!)
Egyáltalán nem érdekel a megrendezett megjátszott műsör... -
clio1616v #79536 meg nincs a szobályukban tv és álandóan a gép előtt ülnek :D -
clio1616v #79535 a sok nyomi azt írja be amiről azt hiszi nem ciki... -
Nem nezem es nem is erdekel -
Fbn Lx #79533 Á! Pó barátom! megismersz még?
A rizsföldeken mi van? -
nemtudom, de én ritkán nézek tv-t, akkor viszont mikor nézem, discovery, vagy comedy central :) -
Lehet a csalóvilágosoknak nem jut idejük a szavazó topikra vagy egyáltalán nem járnak ide. :D -
hallod tvműsort 3 hete nem láttam, szülőknél is csak M1 + TV2 van
stipi stopi én vagyok tong pó -
Fbn Lx #79529 már csak az a kérdés, hogyha mindenki ennyire elítéli a média fertő, szifiliszes szarát, akkor mitől van milliós nézettsége
a végén még kiderül, hogy az SG a megvilágosult tibeti szerzetesek gyűjtöhelye -
valóban érdekes, hogy milyen faszságokon tudnak vitatkozni :) -
Rendkívül érdekes lehet... -.- -
they see me trollin' -
clio1616v #79525 mondjuk az kimaradt a lehetőségek közül és nagyon nem elhanyagolható, hogy:
"Igen nézem, sőt annyira hülye vagyok, hogy még szavazni is fogok." -
egy fél részt láttam tv-be, amúgy néha benézek vv topikba, és amiket oda betesznek videót, azt megnézem, abba vagy d*gnak, vagy balhéznak :)
Mondjuk nincs sok vidi... -
Nem nezek ilyesmit,lovesem sincs arrol hogy kik ezek az emberek. -
Nem nézem, csak annyit tudok, amit az ismerősök meséltek/mutattak.
Sajnos elkerülhetetlen, az iskolában mindennapos téma. No meg nagymamámmal élek, az ő agyát már teljesen átmosta az rtl és a tv2, plusz egyéb csatornákon az ilyen betelefonálós politikai műsorok. Édesanyám agyát is átöblítették már eléggé. Én ellenállok mindezek ellenére. -
nem nézem egyáltalán...már akkor kiborultam, amikor a reklámot láttam hogy lesz. -
néha odakapcsolok, ha megy, pszichológusszemmel érdekes lehet, na meg lehet rajta röhögni itt-ott :D -
Wright111 #79519 nem nézem, semmit értelmét nem látom agymosó hülyeség ez is mint a többi.... -
Blum #79518 Néha/gyakran belenézek, úgy kíváncsiságképpen... -
Néha/gyakran belenézek, úgy kíváncsiságképpen... -
annyit tudok, hogy kik vannak bent, amúgy le sem szarom -
annyit látta belőle, hogy egy köcsög felborít egy másik köcsögöt székkel együtt és köcsögösködnek utána egy sort. ezt is tecsövön.