127612
-
Fbn Lx #79594 az avatarnak a végét megkönnyeztem!
olyan katartikus élmény volt látni, ahogy a szarházi embereket szétbassza a természet ereje. -
Nesztek 
-
cargame #79592 Pl. Jegkorszak 1. et is :D -
cargame #79591 Allatos filmeken szoktam elkonnyezni :)) -
Koppixer #79590 Soha.
Forgatókönyvíró, rendező, operatőr, vágó, hangmérnök, a színészek és még több száz ember pénzért végzett munkájának eredményén minek sírjak?! :) -
Érdekes h sokan említitek a háborús filmeket. Én nem nagyon szeretem őket, amiket láttam, őszintén szólva azok sem késztettek ilyesmire. Úgy látszik, nem tudtam átélni őket igazán, a hozzám közelebb álló téma jobban meg tud hatni. -
Határeset. Éppen nem könnyezek de majdnem.
Főleg dokumentumfilmeknél, amelyekben a régi Magyarországról van szó. -
Háborús filmekből több is volt amit megkönnyeztem.. -
Igen elofordul,de csak ha nem latja mas :) -
Blum #79585 Én egyszerűen nem tudok sírni egy filmen. Hiába tudom,hogy igaz történet alapján,vagy tényleg azt mondom magamban,hogy- "igen,ezt szépen megcsinálták" de még egyszer sem fordult elő ilyen. Talán annó jó régen amikor először láttam a Bambit (talán 5-6éves lehettem..) -
Nos volt 1-2 film amin azért... -
Rendszerint nagyon érzékeny emberek vannak az ilyenek közt, akik ezt állítják magukról. :) -
Rundstedt17 #79582 lol azért tényleg vicces ez a sok "kőből van a szívem" kiváncsi lennék én erre :D.... -
Volt már olyan amit megkönnyeztem.
pl.: A jövő kezdetét - Nagyon megindító film és hihetetlenül jó a sztorija. -
értem én, csak aki arra nyom és beis vágja -
amikor meghalt anyám testvére utána rá 1-2évre megnéztem valami lovas mesét,amiben meghalt/eltűnt valaki akkor bekönnyeztem :| ez úgy 4-6éve volt,pedig 1 érzéketlen ember vagyok(sokak szerint)
nagyon átéreztem az egészet. -
Nem érzed át a iróniát a kérdésekben itt-ott? Nem kell mindent véresen komolyan venni. (Én írtam a kérdést.) -
"a film csak film"
áj bírom ezt a dumát...a mese meg csak mese mi?
-ja igen most jut eszembe kiskoromban az oroszlánkirály közben is sírtam-
pont hogy egy filmnek vagy színházi darabnak/egyéb műnek a katarzis a lényege, meg arra törekszik hogy hasson az emberekre...
hogy azonosulj a protagonistával/antagonistával, a helyzettel stb...
szal elhiszem h nem vagytok sírósok de ez hülye "érv" -
Soha. Kőből van a szívem, különben is, a film csak film. -
Rundstedt17 #79575 jah a japánok tudnak :D -
ezen sikerült -
+1 -
Blum #79572 Soha. Kőből van a szívem, különben is, a film csak film. -
nem...
eddig egyedül tán a band of brothers legvégén könnyeztem meg
-
Soha. Kőből van a szívem, különben is, a film csak film.
:-| -
nem -
nem szoktam sírni, de pl a Halálsoron végén majdnem sikerült. -
http://www.youtube.com/watch?v=UAeDLKNPvGs -
-
Ezt pl. megkönnyeztem, a téma meg a zene így együtt, nagyon ütött nálam. Aki látta a filmet, tudja miről beszélek. -
Nem szoktam sírni filmeken, max néha kicsit könnyezni, de annak többféle oka lehet: eleve a történet megható, vagy az alatta levő zene, vagy nagyon ritkán ha esetleg vmi rossz emlék jut eszembe az adott jelenetről/filmről. Az ilyen csöpögős nyálas szarok amúgy nem hatnak meg, ami mögött vmi komolyabb tartalom van, az előfordul (persze nem jelenti azt, h nem lehet a téma mondjuk szerelmi, de nem ez a nyálzenére lassított felvételben egymás felé futnak dolog... :D ). -
max könnyezni nagyon ritkán, azt is akkor, ha kurvaszomorú zene van a jelenet alatt -
extramagascsaj #79562 Bocs,de a mostani válaszlehetőségek közül nem tudtam választani...úgyh üres. :S -
Jimmyke #79561 Manly tears were shed.
-
Rundstedt17 #79560 x2 -
De nem sírni szoktam,hanem könnyezek:D Sírni "nem tudok" semmin :Dű
[sry a dupláért] -
Háborús filmeken.
Egy dramatikus rész. (halál, temetés, zene).
Leginkább akkor amikor mutatják/mondják,hogy ki hogy és mikor esett el és a legjobb barátja mesél arról,hogy milyen ember volt és milyen élményeik voltak. -
Csak a Black Dicks in Blonde Chicks Gang Bang filmeken. Azoktól mindig meghatódom. -
Toy Story 3 utolsó 20 percét végigkönnyeztem -
clio1616v #79555 hát van amelyiken nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... főleg a mostani filmek végét szokták elbaszni