127612
-
régen láttam ilyen vasalógépet amire rákellett rakni az inget és meleg levegővel szárította meg alulról, így nem gyűrődött...na az komoly volt :P -
azt várom, mikor írja be valaki, hogy ő sosem vasal, mindig új ruhában jár -
amúgy anyagtől függ ja. van olyan póló is ami gyűrött lesz
én amúgy úgy szoktam hogy 1 göncömet az ajtóra rakom (egy törülköző alatta, kiterítve) ha úgy szárad meg akkor annyira nem gyűrődik. -
nem láttam benne fantáziát, számomra tök egyértelmű volt, hogy a ruhákat vasalni kell! (kivéve a zoknit, meg amit az anyaga természeténél fogva nem lehet) de látom, hogy egyesek már ezt se teszik. úgyhogy ez a kérdés legyen bevezető, a "Vasalt ruhákban jársz?" kérdéshez :)
*engem nem engednek vasalni itthon, még elrontanám a vasalót, vagy a ruhát :D de ha nagyon fontos megcsinálom -
extramagascsaj #79630 Nem nagyon vasalunk. Egy-két ing van ami igényli a vasalást..a többi ruha,ha normálisan van kiteregetve, összehajtva...nem. Ha lehet anyámra sózom azt a kis vasalást is, mert én nem vasalok vmi szépen. :S -
Szerintem egyértelmű, egyértelműen nem az, amire ő gondolt :)
De ha már így van, válaszolok arra is: Csak akkor van nálunk vasalás, amikor nagyon szükséges, télen nem vasalok pólót még ha gyűrött se, úgysem veszem le a pulóvert stb. -
nem kicsit kétértelmű a kérdés. -
clio1616v #79627 Csak és kizárólag olyan ruhákat hordok, amik nem gyűrődnek. -
clio1616v #79626 :D -
Pólót nem szoktuk vasalni. Azok maguktól is simák. -
Arra lettem volna kíváncsi, h úgy egyáltalán kivasaljátok-e a ruháitokat használat előtt. Mert pl. egy pulóver alá felvett pólót sztem qvára semmi értelme vasalgatni, szóval nekem agyamra megy ha vki mindig vasalgat mindent, de lehet én vok csak igénytelen... Szóval erre lettem volna kíváncsi. :/ -
Ááááá, én tökre nem erre voltam kíváncsi a mai kérdéssel kapcsolatban. :((( -
DIESEL DOG #79622 Ha nagyon fontos megcsinálom saját magam, de többnyire elvégzik helyettem...
Egyébként már párszor leirtam hogy meglehetősen házias fajta ember vagyok, ergo szeretem ha rend és tisztaság van körülöttem. :) -
dettó.
pedig szeretem az ingeket :D
ha kicsit gyűrödt akkor vmi bőrmellényt v. pulcsit veszek fel rá -
Nem vasalok, ez az egyetlen házimunka amit nem csinálok, próbáltam, hát nem az én műfajom. Bár csak 1-2 ingem van amit vasalni kell, nem túl gyakran hordom őket. -
sportos zakóhoz az egész normálisan néz ki, pár szaktárs egyetemen hordta így - színházba oké, oda ez már bőven elegáns, de számomra van, ahol már kevés lenne :) -
Zakókhoz van fekete illetve fehér enyhén magas nyakú, testhez simuló direkt zakóhoz való hosszú ujjú poló. Színházba is így járok. Igaz erős testalkat nem árt hozzá. Hál'isten ez nem gond. :) -
kellemetlen lesz vizsgaidőszakban / állásinterjún / elegáns összejövetelen :) -
Öltöny estén zakó alatt mi van? Póló? A nyakkendőt hogyan viseled? -
nekem is van olyan ingem, amit nem kell vasalni - olyan anyag, hogy rendesen kilógatva és összehajtva teljesen hordható állapotba kerül, a vászonnadrágom sem néz ki szörnyen, ha normálisan van szárítva és nincs vasalva.
Az öltöny mellé hordott ingnél viszont nincs kérdés :)
Van ismerős, aki a zoknikat és alsónadrágokat is vasal(tat)ja, az már számomra túlzás, ha valaki például a pólókat úgy szereti, lelke rajta, vasaljon :) -
Soha. -
Nem hordasz inget? -
Üres. Nincs olyan cuccom amit vasalni kellene. -
Ha nagyon fontos megcsinálom saját magam, de többnyire elvégzik helyettem.
mikor mekdonáccba dógoztam kellett minden reggel vasalni, de am muter elvégzi helyettem -
Egyszer próbáltam vasalni, de anyám leállított. Pedig azért illene már 28 évesen vasalni... :) -
Szavazó roBOT #79609 Szoktál filmeken sírni? ==>> Te vasalod a ruháidat? -
http://www.youtube.com/watch?v=b-48mgf0lPE
Aki látta az egész részt, az érti. :) -
Az Eszmeralda végét megkönnyeztem :'(
lehettem 8 éves xD -
Kiskoromban néztük az Oroszlánkirályt és amikor a főszereplő kis oroszlán apja meghalt, mert a bivalyok elgázolták azt megkönnyeztem de amúgy nem volt más ilyen. -
Nagyon ritkán, és az se romantikus film. -
nemszoktam, átérzem a film hangulatát, stb, de nem jön ki rajtam :) -
meghalt? -
gabesz012 #79602 Megesett már. De inkább csak dráma alatt. -
ákos meghal? szpojleres köcsög -
csak az Ákosén -
magdi anyus halálakor meg te sírtál fogadok :C -
hazugság ;_; -
meg a Narutón -
Csak romantikus / dráma filmeken.
valamint
Egy romantikus rész. (szerelem kibontakozása). és Egy dramatikus rész. (halál, temetés, zene)..
Utolsó 2 közül a romantikust választottam de ugyanúgy sírok a dramatikusokon is.Nekem sincs kőből a szívem :) -