127612
-
Ennyi. :D Ma vettem le a szárítóról a pénteken kimosott pólóim.
-
hát igen, akinek nincs helye/lehetősége teregetni, az kénytelen vasalni :) ha tud lógni legalább egy éjszakát egy jól szellőző helyen, akkor az öltönyhöz való ingen kívül szinte nincs is vasalnivaló. -
Megfelelő ideig tartó lógás csodákra képes :DD -
pamut pólók rohadtul gyűrődnek. :| -
Nem. De nem is gyűröttek, pedig vannak köztük 500 forintos darabok is. Kimosom, kiteregetem, teljesen simák. -
A munkaruhába. -
Nem igazán, de ha más nincs. :D -
Blum #79667 "Ha nagyon fontos megcsinálom saját magam, de többnyire elvégzik helyettem." -
gondolom nekem nemér megmondani xd -
Na, hova kell tenni a vasalást elsősorban a vasbeton szerkezetekbe, okosok? :D -
na itt a kert -
Drótkoszorú a vasalás témája. -
anyagtól is függ...
nekem van olyan pamut(!) pólóm ami gyűrődik elég szépen. -
jó neked, nálam is 1-2 farmerral el lehetne lenni vasalás nélkül, de a TE kedvedért mutathatok én is párat... -
Nem szoktam vasalni-ritkán járok ingben a pólókat meg nem vasalom.Ha száradás közben jól ki van lógatva elég sima lesz. -
Be van akasztva a szekrénybe a fogasra, előveszem, és érdekes, nem gyűrött, pedig nincs vasalva...
-
A vasalás lényege, hogy az anyagok számos egymás mellett futó, egymással gyengén összekapcsolódó, hosszú molekula szövedékéből épülnek fel. Hő hatására ezek a kötések felbomlanak, a rostok kiegyenesednek, majd a szövet hőmérsékletének csökkenésével, kihűlésével, immáron az új rostelrendeződésnek megfelelően, más helyen alakulnak ki a molekulák közötti kapcsolatok, így a gyűrött anyag szálai kisimulnak. link
azért kell vasalni, hogy ne cicagatyákban járkáljatok két mosás után, meg ne úgy nézzetek ki, mintha a frontról jöttetek volna -
farmert minek vasalni he -
Csak a te kedvedért lefotózom a vasalatlan farmert. Egy kurva ránc nincs rajta... -
nézd már meg egyszer, hogy milyen tróger gyűrött szar farmert veszel elő esetleg a szekrényből, aztán rájösz -
Jójó, de most egy farmeren pl. mit kell vasalni? Meg egy zoknin meg alsógatyán? xD -
A piké az oké, ha nincs idő vasalni, akkor kiugrik magától, de a gyűrött póló nemmenő. -
vasalás != élérevasalás -
Azért egy élére vasalt farmer érdekesen nézne ki. xD Amúgy nekem volt 1x, h a szekrényben ahogy össze volt hajtva a farmerem, vhogy benne maradt az él, és úgy mentem el benne, elég hülyén nézett ki. :)
Amúgy félreértés ne essék, én nem vagyok antivasalós, csak sztem azt kell vasalni, amit szükséges, a többit minek. Ez a fertőtlenítés dolog hülyeség, egy normál immunrendszerű embernek miért ne volna elég, ha rendesen meleg vízben, mosóporral, öblítővel ki van mosva a ruhája? -
Nálunk mindent szokás vasalni. Zokni,alsógatya,póló,pulcsi,farmer,trikó stb. -
Csak a kedvedért visszaolvastam, egy helyen se említed, hogy az ingeket vasalnád, 1x válaszolsz immónak, hogy "nincsenek ingjeid?" ami meg valahogy elkerülte a figyelmemet itt 100 hsz között, ha nem baj. -
Te bohóc, értő olvasás megy? Ahogy írtam az inget vasalni szoktuk, a pólót nem. A farmert szintén nem kell, mert nem gyűrött. Vászon nadrágom nincs, csak röidben. Az kell vasalni.
-
jajj de ügyesek vagytok, menjetek majd vasalatlan ingben meg nadrágban majd államvizsgára/állásinterjúra is -
Nem. Eddig egy emberrel találkotam, aki polót vasal. Egy csajnak adtam polót kölcsön, mikor nyáron hirtelen hűvös lett. Vissszhazota mosollyal az orcáján, hogy jó volt, nem fázott, kimosta és vasalta. Mirt én? Vasaltaaaaad? ?:) -
pólókat sem vasalod? Csak mert azok pl elégé randák mikor kiszedem a gépből :D
De nadrágot is szoktam vasalni, mert az is csúnya gyűrve. -
Életemben nem vasaltam még. Mondjuk nincs is olyan ruhám, amit vasalni kéne :D -
Próbáltam (már), de nem ment, úgyhogy másra marad(t) a vasalás.
A vasaló talpára odaégettem a textilt:D -
Hja, régen alsóneműt meg pelenkát vasaltak e célból. Nekem is mesélte ős. Még ő is csinálta. -
Ha nagyon fontos megcsinálom saját magam, de többnyire elvégzik helyettem. anyám mindig kivasalja a ruháimat,mert gyűrött ruhában igénytelenek járnak.
én meg nem szoktam vasalni,mert f*sok,hogy megégetem a ruhát :D -
Szerintem a tartás és a szépség miatt vasalnak inkább (anyagszálak kiegyenesítése) - hogy egy nadrágnak legyen éle, egy ing mellrésze ne olyan legyen, mint egy terepasztal...
A mosás szerintem bőven eleget fertőtlenít, de lehet, hogy van ilyen cél is mögötte. -
kamilla6666 #79639 Szerintem elvben a fertőtlenítés miatt vasalják a fehérneműt, de ennek azért nincs sok értelme szerintem, mert a legtöbb ruha 40 fokon vasalható, ott meg hol fertőtlenít??
Én szinte alig vasalok.. inget-blúzt kb, ünnepekkor terítőt, de én jobban szeretem a csupasz asztalt. Azt nem rántja le a gyerek ;) -
Valaki még a zoknit meg alsógatyát is kivasalja. xD Megmondom őszintén, h ami nem ing, meg blúz, meg mondjuk szövetnadrág/szoknya, azokon kívüli ruhát mi a fenének kell vasalgatni? 
Na jó mind1, annyira nem érdekes téma, csak picit tényleg érdekelt volna az eredeti kérdésre a válasz, ill az eredmény. -
ennyi igénytelen embert, komolyan... -
valamelyik párhuzamos dimenzióban biztos, hogy én, de ebben nem -
anyám szokta, de amúgy én nem szoktam vasalni a ruháimat, nekem bőven elég ha tiszta és jó illata van, nem izgat hogy ki van e vasalva vagy sem. :D