127612
-
Sajnos élő fenyő nem nagyon szereti a lakást, mert túl meleg neki. DE megoldható persze. -
Milyen szép is nézni a szobában egy növény lassú haldoklását, ahogy kiszáll belőle az élet (hullanak a tűlevelek). Ez az igazi szeretet ünnepe. :D -
nem veszek semmilyen fenyőt, de nem azért, mert nem szeretem a nagy felhajtást, hanem szimplán pénzkidobás. Ha lenne hely a lakásban, vennék élő fenyőt és azt díszíteném. -
Mama, mama ünnepeljük meg a szeretet ünnepét! Jól van kisfiam és hogyan kezdjünk hozzá?! Menjünk ki az erdőbe, hozom is a baltát és ÖLJÜNK MEG EGY SZÉP, EGÉSZSÉGES, SOKÉVE BÉKÉSEN NÖVŐ FENYŐT, fákkkkjeeee! Ez az ünnep is jól kezdődik, Jézuska büszke lenne ránk, ha néz odafentről... -
Rundstedt17 #79751 az állatokért már nem vagyok oda de növény ügyben támogatlak :D -
vágottvirág = vágott fenyő = gyilkosság
Annyi engedmény van, hogy vannak virágfajták aminek a virágát levágva a növény nem hal meg, sőt akár jobban nő stb. így nem minősül gyilkosságnak a folyamat.
A bútorokat ne keverjük ide, az használati eszköz és nem puszta nyers primitív esztétikumot szolgál. ÁMBÁR bútorokat is lehet készíteni sok mindenféle anyagból. Ha képesek vagyunk lélegző műbör ülőgarnitúrát venni valódi bőrgarnitúra helyett (én képes voltam rá), ha képesek vagyunk műszőrmét és műbőrt hordani valódi helyett (én képes vagyok rá), akkor képesek vagyunk famentes bútorokat is használni. -
abban persze egyetértek, hogy a kérdésfeltevés nem sikerült túl jól. -
hasonlóképpen a vágottvirághoz, a fából készült bútorokhoz, és bármilyen olyan dologhoz, ami szegény élő fából készül a millió éve halott helyett :)
Ezeket a fákat ilyen célból ültetik, nevelik, és pl. Magyarországon több település is abból él, hogy a közelében olyan erdőket nevel, amiből bútor/karácsonyfa lesz. -
Rundstedt17 #79747 így igaz -
Hülye teszt. Azt kellett vón írni, hogy VÁGOTT fenyőt, ÉLŐ fenyőt (cserepes, vagy kertben/terepen élő), MŰfenyőt és így tovább.
Aki a vágott fenyőt szereti, annak rossz hírem van: GYILKOS, avagy gyilkosokat támogat orgazdaként. Aludjon ezzel a tudattal... -
Egyiket sem, már sok éve megvettük a műfenyőt, idén nem veszünk másikat. -
DIESEL DOG #79744 Nálunk már évek óta műfenyő van... -
Unreal1942 #79743 Idáig igaz volt. Idén viszont beruháztam egy komoly műfenyőbe.
Le van tudva örökre a karácsonyfa gond. És tényleg szép. Mondjuk meg is kérik az árát. -
Igazi szokott lenni. -
Műfenyőt. -
igazit -
Szavazó roBOT #79739 Milyen borotvát használsz? ==>> Karácsonyra műfenyőt vagy igazit vesztek? -
xxxpaulxxx #79737 Jajj hogy én hogy utálom a villanyborotvát... hát az iszonyatos:S
De még a hajvágót is... eleinte azzal nyirbáltam a hajam, aztán rájöttem, hogy borotvával azt is sokkal könnyebb^^ Gyorsabban megborotválom a fejem, mint az arcom:D
Mondjuk most remélem karácsonyra kapok valakitől szakállvágót, mert kéne a körszakállamhoz:D -
Rendes pengés. -
F1re #79735 0ással nyírok mindent kb -
A legújabb amerikai megoldást ismeritek?
A spéci szert az arcodra kened. Kis idő múlva a szer hatására befelé nő a
a szakállad. Innentől egyszerű a dolog, lerágod és kész.
-
xD Jaj, ez a pamacs borzasztó amúgy. Teli lehet baktérmiummal, meg olyan büdös is... Nekem sosem volt, de szegény nagyfateromnak igen, onnan tudom. -
:)) -
Én úgy szoktam, h először szálirányban, utána finoman száliránnyal ellentétesen, kivéve az államat, azon szeretem ha van egy pici borosta, mert jobban kihangsúlyozza (nincs annyira markáns állam, mint szeretném :) ).
Hát máskor rendes Gilette habot használok, de tavaly kaptam vmi olcsó vackot, most azt használom (nem pazarolunk xD), hát ez nem vmi jó, alig puhítja fel a bőrt. De mondjuk azelőtt is volt ilyen bőrirritációs problémám, lehet h már életlen volt a borotva.
-
Blum #79730 Na igen,az is fontos. -
érzékenyebb a bőröd, és vagy nem puhítod meg eléggé előzetesen (melegvíz + jó minőségű borotvahab/zselé - nem véletlenül kezdik a borbélyok is azzal, hogy a forró nedves törülközőt ráterítik az arcodra pár percre), vagy nem jó a borotva és tépi a szőrt vágás helyett. -
Blum #79728 Nem száliránnyal ellentétesen kell húzni,hanem simán azzal párhuzamosan. Én úgy szoktam,hogy elsőnek átmegyek rajta sima eldobható borotvával (Lidl-s szutyok,célnak megfelel). És ezt húzom szálirányosan. De így ugye marad egy kis borosta ezért ez után átmegyek rajta villanyborotvával és kész. Meg utána persze arcszesz.
Amikor simán úgy nyomtam,hogy száliránnyal ellentétesen,akkor másnapra kipattogtam tőle. Most meg semmi bajom nincs. :) -
nekem a sima borotva csinálta ugyanezt, de a villanyborotva is valamennyire. Utálok borotválkozni...
Karácsonyra kértem azt a gilette fusion white-ot, hátha attól jobb lesz -
Nekem néha a sima borotvától is olyan, de nemtom igazából miért van. -
jócucc! -
nekem a villanyborotva szétbassza az arcom... tiszta pörsenéses leszek utána (főleg áll alatt) -
Érdekes, h a borotva is benn van a Top 10-es karácsonyi ajándék listán. :D -
Így karácsonyra lehet meglepem majd magam egy gillette fusion power borotvával... -
Á, én megveszek egy 6 db-os csomagot akciósan 1000 Ft-ért, nekem az fél évig kitart. :D De amúgy majd egy villanyborotvára nekem is fáj a fogam, mert amúgy kényelmes lehet, meg azzal lehet borostát hagyni. -
Nekem van öt borotvám egy pohárba belerakva, random veszem ki őket mindig, és olyan jól tartják magukat, hogy még hónapokig jó lehet:D Mondjuk túl sokat nem használom, max heti 2x -
+1 -
Mert szerintem nem éri meg rá költeni havi mondjuk 1000 Ft-ot (csak tippelek, pontosan nem tudom) éves szinten meg 12000-et amikor a simát megveszed egyszer mondjuk 15-ért és több évig semmi gond nincs vele.
Arról nem is beszélve, hogy mennyivel hamarabb megvan a gépi borotvával meg nem kell a borotva habbal sem szórakozni. Én nem azért mondtam, aki szereti vagy jónak látja persze nem akarom én őket bántani, csak szerintem, nekem értelmetlen. :) -
Eldobható borotvát; Wilkinson Sword; pontosabban ezt a fajtát. -
gilette fusion, eddig ez a legkényelmesebb, és ennek az eredménye a legjobb :) -
sry még nem nőtt ki. ja, de: Eldobható borotvát. általában gilette-t.