127612
-
enyémen is olyan van, de semmit nem ér, mert a hidegben megkeményedik a gumi, latyakot faszán veri, de ebben a derelye szerű valamiben nehéz menni :S tükörjégen kell vigyázni (főleg ha hó is van rajta), azon a jóisten sem véd meg két keréken :D -
Nekem most olyan fasza gumi van a bringámon: tök vastag meg jó nagy bordái vannak, csúszós havas úton is lehet vele tépni. :) Persze azért óvatos vagyok, nem szeretnék semmi sérülést összeszedni. -
De biciklivel elseggeltem, de semmi sérülés. Inkább nevetséges volt, ahogy elindult az első kerék balra, azt összeszedtem, de mivel haladtam előre közben, így a hátsó kerék is megtette ugyan ezt, és csináltam egy motogp-s elcsúszást kb:D Nem hittem volna, hogy a nyíl egyenes aszfalton fogok hóban elesni először, miután gellérthegyi szánkópályán még egyszer sem sikerült:D -
gabesz012 #79872 Egy-két csúszás, de semmi komoly.
1-2 hete egy gyönyörű segges Normafa mellett (jégbordán friss porhó), vicces volt, de azért szar volt. :) -
Nem. -
Szerencsére még nem. (lekopogom)
Eddig még nem sok híja volt.
Tavaly edzésből hazafele menet a csatornakifolyásnál befeküdtem a csatorna alá. Ráadásul zsebre volt dugva a kezem és alig tudtam kihúzni. Csak fetrengtem mint egy fóka. :) -
extramagascsaj #79869 Egy-két csúszás, de semmi komoly. Letérdeltem egy pillanatra és lement a plezúr,de ennyi. Tavaly rosszabb volt... ugyanilyen idő miatt csúszós lett a csizmám talpa, és beérve az irodaházba, ahol meg olyan szép sima volt a felület zakóztam hatalmasat...zúzódás...1 hét fekvés. :S
Pénteken bnőm csúszott el...össze is kellett varrni az állát. :(:(:( -
mindjárt megyünk bringával csúszkálni, lesz esés rendesen (: -
Szerencsére még nem. (lekopogom) -
tegnap voltunk kint csúszkálni. taknyoltam párszor. -
Szerencsére még nem. (lekopogom) -
Biciklivel csúszkáltam párat, de el nem estem. FUCK YEA! -
Elestem és bizony fájt, sérülést is szenvedtem. :(
Kocsit összetörtem a csúszós úton lehömbölögtem vele a 4 méter mély árokba... igaz ez még nagyon a tél eleje volt november végén. Ahhoz képest, hogy be se voltam kötve csak a vállam húzódott meg. -
nem -
Blum #79861 Egy-két csúszás, de semmi komoly. -
Egy-két csúszás, de semmi komoly.
vicces volt, de nemkívánom még 1x. -
DIESEL DOG #79859 Szerencsére még nem. (lekopogom)
Igyekszem vigyázni magamra... -
tegnap voltam vadhajtani párszor beszakadt alattam a kombány + traktornyom felett a jég, de semmi komoly -
fail? -
Szavazó roBOT #79856 [center][b][szin=red]A mai zeneipar megállja a helyét a régebbi idők el -
nem lehet összehasonlítani. -
Az jelenkori ismertebbek közül leginkább John Williams ér valamit. -
#79824 -
-
Bon Jovi, REO Speedwagon, Pet Benatar, Iron Maiden, Michael Jackson, TOTO stb. soroljam még? -
Mer aztán a 80as évek tele volt értékes arcokkal.. RickRollin' ??? -
Nekem semmi bajom ilyen Lady Gagával, meg David Guettával, elhallgatgatom őket. De ezek nem értékes, nem időtálló zenék, amolyan zenei elkurvulás. :D -
Lady Gaga jó. x[ -
"nincsenek a kornak vezető szellemei" -> De vannak. Úgy hívják őket, h Tokio Hotel, SP, Justin Bieber... stb. 
-
kurt cobain + tupac óta nincs egy sem.
michael jackson is elment :( -
Fbn Lx #79845 minden korszaknak vannak prófétái és idiótái
De hová tűnt Bruce Lee és Bob Marley utódja
Ebben a sokrétű stíluskavalkádban nincsenek a kornak vezető szellemei, nem hagyják őket felemelkedni
vagy a próféták szerepét átvették az igénytelenség démonai mára (lédigaga és dévidgetta meg a faszomtudja a nép ideáljának szorgos gondozói) -
Fbn Lx #79844 előadójaival = előadóival -
Az egyik kulcsszó a zenében sztem az időtállóság. Demjén, Cserháti tényleg jó példák, de persze lehetne még sokat felsorolni. A lényeg, h ők nem éppen ma kezdték a pályát, mégis -még ha nem is alaposan-, de mindenki ismeri őket és a leghíresebb dalaikat, a mai napig játsszák, a mai napig éneklik. És ez így lesz még sokáig sztem, mert az ő zenéjük "időtálló", igazi érték. Régen tényleg kevesebb stílus, kevesebb előadó volt, mégis több értékes zene született, mint manapság.
Egyébként ez a Mester kezdeményezése, h a zene mindenkié, hadd legyenek a magyar előadók világszínvonalon: ebben annyi de annyi naivitás van. Persze, hogy jó lenne, de az, hogy angol nyelvű számokat készítenek az előadók, édes kevés ehhez. Túl pici ország vagyunk mi ehhez, az az igazság. Pedig talán ez tudná kiemelni az igazán nagyszerű magyar előadókat az itthoni szar tucatzene közegéből, hogy több ország megismerhesse őket, és talán emelné picit Magyarország nem vmi acélos renoméját. -
tudom. én hallgattam is mikor még underground volt, meg raggázott... pixa által ismertem meg
(meg fluort is hallgattam ezelőtt már 3évvel is. a partyarc óta inkább már nem követem a munkásságát) -
SP konkrétan előbb volt mint bíber. =) -
pedig abban az időben is voltak zenekarok :)..
nem a konkurenciáról szól ez, akkor még meglehetett simán élni a zenéből mindenkinek végülis... szóval emögé nem kell semmi mást "belelátni", ők voltak a legjobbak szinte és kész. generációk életét határozták meg az ő zenéik.
jó mondjuk pl. az omega meg a hungária meg ugye "a nyugatot" majmolta, és őkis befutottak
ugyen ez megy manapság is... SP meg biber is csak ember, énis ezt csinálnám, addig kell ütni a vasat míg tejel -
"hol lesz mégegy olyan előadónk mint cserháti zsuzsa vagy demjén ferenc?"
Az a baj, hogy amikor ők voltak a toppon, nem volt hatalmas konkurencia számukra. Ezalatt azt értem, hogy nem volt annyiféle stílus mint most. -
fejlődtünk?
mainstream:
kétlem... a mostani popzenék (lásd flo rida, bep mostani slágere; time of my life vagy miafaszom) mind mind a régi 80as évek slágereiből táplálkozik
jó mondjuk ebben a műfajban már nehéz újat mutatni.
szóval összegezve szegényes...de eszik a fost az emberek.
underground:
vannak olyan fusion funk-elektro-metál műfajok amik kurvára bejönnék, és üde színfoltok (pl. subscribe, enter shikari), és viszonylag új stílusirányzatot képviselnek
megmég a hiphop ami szerintem kurvasokat fejlődött (holiday rap LOL) mostmár vannak rendesen megírt alapok sok helyen, nemcsak 1ütemes sampler bevágva dob alá, egyre több egyedi mc stb.)
és magyarországon sem az az animal cannibals/ganxsta/dopeman féle kamu "mondókás" repperek vannak már.. gondolok itt mondjuk a lentebb említett punnanyra például
de az underground zene az mindigis az úttörőkről szólt. utána kitaposták az utat a "többieknek". ha viszont az ismertséget is nézzük akkor szerintem a régebbi idők zenéje jobb volt. például, hol lesz mégegy olyan előadónk mint cserháti zsuzsa vagy demjén ferenc? -
Nem, régen volt mögötte szellemiség is, manapság mindenkiből lehet sztár.
Részben igaz mondjuk ez is, de ha általánosságban akarunk beszélni, akkor ez a véleményem -
Rádiófüggő is. Rádió1-en pl 8 számot játszanak egész nap, azt is az igénytelenebbik fajtából. És hugom ezt hallgatja 
Amúgy ami régen jó volt, az jó ma is. Metallica, Motörhead, Slayer, Pantera, ha ma adnák ki az első albumukat, akkor is helytállna. És biztos vannak más műfajokból is ilyenek, csak azokat nem ismerem:)