127612
  • Blum
    Itthon, családdal / rokonokkal.
  • clio1616v
    családdal
  • Picar77
    Itthon, egyedül :(
  • Szavazó roBOT
    Aggályos a nagyvállalatok hétköznapi életünk minden területét behálózó szolgáltatásai? ==>> Hol töltöd a karácsonyt?
  • gabesz012
    Részben igen. Félrevezető tájékoztatás, pofátlan felhasználási feltételek, stb.

Persze azért sokszor a felhasználó is hülye.
  • Calver
    pofátlanság, de nem nagyon zavar, még egy kéz sem kell hozzá h megszámoljam hány helyre vagyok regisztrálva valós adatokkal, de még email címből sem használtam szerintem évek óta eldobhatón kívül mást.
  • milk4
    Nem, hiszen mi rendelkezünk az adatainkkal, rajtunk áll mit osztunk meg.

Persze ez nem 100%-osan igaz.De mindent kilehet kerűlni kamu adatatokkal:D
  • morleone
    szerintem pofátlan egyes cégek/nagyvállalatok félrevezető tájékoztatása.
  • Jimmyke
    Üres szavazat.

Aggályos a hétköznapi emberek hülyesége amiért megadnak mindenféle adatot önszántukból?

Igen.
  • Bruk
    1400 :D
  • Hegi90
    Erről az jut eszembe, mikor az egyik hazai MMO-ból az egyik Adminnak betelt a pohár, és kiszivárogtatott minden a játékosokhoz kapcsolódó adatot (körülbelül 1500 rekord)

Tippeljetek mennyi embernek volt ugyanaz az ingame jelszava, mint amit az emaijéhez használt, amiből beléphettél az iwiw-re, myvipre, fórumokra, stb.
  • Lacee
    szerintem naivitás azt képzelni, hogy ne szerepelnének az adataink valamiféle adatbázisban, akár oldalaktól függetlenül, hiszen "ingyen" információt jelent szinte bárkiről. Más kérdés, hogy ez nem feltétlenül akkora probléma, mint elsőre tűnik... Ez a "tudtomon kívül nem éltek még vissza az adataimmal" duma jópofa, de pont az lenne a lényege a visszaélésnek, hogy a delikvens nem tud róla :D

erről amúgy egy xkcd rész jut eszembe:

• kamilla6666
    Nekem még semmilyen adatommal nem éltek vissza a tudtom nélkül. Tény, hogy sok helyen egy regisztráció alkalmával is megadunk fontos adatokat, de ezzel egyúttal vállaljuk is, hogy később hívjanak, keressenek az ajánlataikkal. Ez azon túl, hogy kellemetlen, le lehet mondani, el lehet küldeni. A valóban fontos adataink a mi birtokunkban vannak (mint pl. bankszámlaszám, taj, tb.. - ahol ezt is meg kell adni, annak érdemes jobban utána nézni).
  • Lyukasbogrács
    Amit már ketten tudnak, az nem titok. (kivéve ha az egyik halott)
  • Willenbrock
    Amúgy nincs gond az E adatokkal szerintem,csak adódhat 1-2 kínos helyzet ha mondjuk véletlen olyasmit is megosztunk amit nem akartunk,vagy ha ellopják a PIN kódot,jelszót valami kémprogival.
  • Willenbrock
    Akkor olyan mint egy rendőrségi nyilvántartó akta,csak az ujjlenyomatok hiányoznak :)
  • tigeroo
  • NEOreg3
    rettegésben élek
  • tigeroo
    nem hiszem hogy aggályos, sokan önként és dalolva adják a kezükbe a (bizalmas) információkat az életünkről...

• Lacee86
    Egy olyan könyv, amiben arcok vannak. :D
  • Molnibalage
    Nem aggályos.
  • byzhouse
    mi az a facebook?...
  • immovable
    Leszarom.
  • SötétBarom
    Nem. Amíg mindenki azt csinál amit akar, addig nem kötelező semmi ilyesmit használni.
  • Lacee86
    Részben igen. Nagyon pofátlanok sokszor, meg mézes-mázas stílusban próbálják átverni a népet. Nagyon résen kell lenni.
  • Sir Quno Jedi
    Az elnyomás mindig is murva kíváncsifáncsi volt. Ez mit sem változott, a cukkenberg gyárök eladott minket 30 ezüstpénzért a kufároknak (már akit).
  • clio1616v
    igen mert sok köcsög van
  • Szavazó roBOT
    Az USA kispolgárjai valóban butábbak az átlagnál? ==>> Aggályos a nagyvállalatok hétköznapi életünk minden területét behálózó szolgáltatásai?
  • clio1616v
    nem kell nekik szabályokat kijátszani megszegni megkerülni, ahhoz hogy élni tudjanak így csak azzal kell foglalkozniuk, hogy hogyan éljenek boldogan

tehát mivel kevesebb problémával találják szembe magukat így a problémamegoldásuk nem fejlődik ki, ez nem azt jelenti, hogy butábbak csak kevésbé tapasztaltak ilyen szempontból...

más szempontból viszont tapasztaltabbak, mert arra tudnak koncentrálni
  • Büdös Bohóc
    van itt vérpolitikás topik is sg-n valahol csak meg kell látni :D
  • efti
    Csak hogy "kisse" ferditsek egy klasszikust:

MINDEN ember hulye, de vannak akik meg hulyebbek
  • N1ggA
    Ezt adom én is!
    POLITIKA AZ SG-n!!!!!
  • Büdös Bohóc
    te viszed a pálmát kisfickó
  • Büdös Bohóc
    " Elég csak a választási eredményeket megnézni..."

És basszus, igaza van IGAZA VAN! XDDD
  • byzhouse
    sg-n
  • solo
    Van pár idióta, de hát hol nincs?
  • Calver
    már leírtam, az "akkor" szócska után keresd
  • Dzsini
    nem ferdítés, nézettség - ugyanúgy Leno is könnyen összeszedi a műsoranyagot (ahogy írtam akár véletlenszerű emberekből, akár megbeszélés alapján - amelyik épp könnyebb), ahogy a TV2, az RTLklub, Tomcat, vagy az Onion News Network - csak ezek közül az utolsó az, amelyik nyíltan vállalja, hogy egy szó sem igaz abból, amit bemutat, és poénból csinálja azt, amit csinál. A többinél meg akármi lehet, de ha a nézettség a cél, akkor én alapvetően szkeptikus vagyok egy leforgatott anyaggal szemben.

Azt nem tagadom, hogy lehet találni hasonló embereket, de kételkedek, hogy neki, ott, úgy, annyi idő alatt ez sikerült - sokkal kevesebb munka van abban, ha haverokkal készül el az ilyesmi. (ahogy az az egészet indító "americans are NOT stupid" videóról (és az ausztrálról, a németről és a britről) ki is derült, hogy azt pontosan így készítették - a többivel már nem foglalkoztam)
  • Molnibalage
    Mert? Miről maradtam le?
  • Calver
    ...és ha képes lettél volna 25 másodpercet belenézni a videóba, esetleg beírni annyit a youtube keresőjébe h Jaywalking, akkor nem írtál volna újból hülyeséget, ráadásul okoskodó stílusban. sőt, már a csendben maradás is jobb opció lett volna. viszont ez így aranyosabb, az kétségtelen.