127612
  • somdav95
    Évi kétszer, karácsony-húsvét, nem általánosítok, csak feszültséget kelt szimplán az emberekbe, ennyi az egész (: Mint az egésznek a "terhe", ne mondd már h nem volt még olyan nálatok h fater elment nálatok régen 24-én valahova, csak azért hogy ne kelljen otthon lennie, vagy anyád nem küldte még el " menj már innen, főznöm kell, nincs időm rád" stílusba, ez nem a szeretet, ez szimplán "kötelező", a szeretet látszata meg francnak se hiányzik...
  • tigeroo
    vesszetek össze ezen is bazdmeg
  • stationx
    alapvető biokémia folyamat mely segít létrehozni s fenntartani személyes kapcsolatokat így növelve a túlélés esélyét
  • Lyukasbogrács
    Mert mindenki másban látja a szeretetet, és nehéz általánosítani :]
  • kastil
    próbáltam, de nem tudom. ráadásul nem is vagyok az a fajta, akit olyan nagyon érdekelnének ezek a kérdések
  • Gurren
    az utálat ellentéte.
  • Lacee86
    Semmivel sem tudom jobban a választ, mint bárki más, sőt nem is lehet ezt igazából megválaszolni, csak kíváncsi vagyok ki hogyan fogalmazná meg.
  • Lyukasbogrács
    végtelen válaszlehetőség lenne :D
    amúgy valaki próbálkozhat megírni a kérdést
  • Lacee86
    Ok, ez végül is igaz. Következő kérdés: mi a szeretet?
  • kastil
    a szeretet ünnepe. pöcsös
  • immovable
    Szeretet ünnepe? Ahhoz nem kell a mese.
  • Lacee86
    Nem tudom, hogy te hol voltál, ha voltál valaha templomban, vagy h ezt a tapasztalatot honnan szedted össze, h így általánosítasz.
    Egyébként meg, aki abszolút nem hívő, az mit ünnepel karácsonykor? Csak úgy kérdezem...
  • Lyukasbogrács
    nálunk már pár éve nincs fa. mint gyerekek felnőttünk, a szaloncukrot meg meg tudjuk enni zacskóból is :D
    ajándékozásra meg megfelel akármilyen alkalom, nem kell ahhoz ünnepnek lenni.
  • somdav95
    minek? hallgatni ahogy az öregnéni jajgat mise alatt a vizes lábárol, a rossz, fájós hátárol, a bácsika krákog, vagy azt hogy mikor kiszeretném fújni az orrom akkor elkezd káromkodni hogy fogjam már be a pofámat, mérnem tudok csendbe maradni ÉN büdös kölyke? (:
    ez egy álszent dolog az egész, az emberekbe csak feszültség van,ajánlom olvasd el Dr.Csernus-A Férfi című könyvet, nagy igazságok vannak benne attól h maga a faszi kicsit fura szerzet (:
    az egyház meg csak pénzről szól nincs valahogy kedvem ilyenekhez..
  • Megtörhetetlen
    EZ érdekes kérdés de szerintem elég egyértelmű hogy rokonokkal, lehetőleg otthon, rosszabb esetben más rokonoknál, és szomorú esetben máshol :S
  • kastil
    Hát szerintem a karácsony már rég csak anyagiaskodásról szól. a Tél meg...nézzünk ki az ablakon =/. Okádék.

Én személy szerint már a fában is csak a nyügöt látom..nem aludhatok amig akarok, fel KELL disziteni, és ami a legszarabb; jó pofát kell vágni, különben tudjuk mi van..
    Szar, számomra felesleges, ha rajtam mulna, nem tartanánk karácsonyt, csak majd ha lesz gyerekem és még kicsi...
  • milk4
    Itthon, családdal / rokonokkal.

23-24 barátnővel
    24-25 családdal+ismerőssel
  • tigeroo
    mamámék még jártak régen. amúgymeg aki nem vallásos annak minek? tartsd ezt is tiszteletben...

mondjuk azt is bírom aki full ateistában nyomja, aztán hadovál a szeretet ünnepéről meg így-úgy pompás templomi esküvője legyen :D

nem erről szól már ez az egész...
    őszintén mi nem is ajándékozunk, fa van (de sztem azse lesz pár év múlva apuéknál), ha valaki vágyik valamire úgyis megkapja évközben, azért felesleges 1 napot "beiktatni" hogy ajándékozzunk szerintem.... mint a valentin nap... okot kell adni a dolgoknak? miért nem jöhet csak úgy, szívből minden?

bár ez tök jó üzlet, a zsiciknek a karácsony nem ünnep, ők akkoris melóznak és döngetik a kasszát míg mi spejzolunk karácsonyra...

szeretem nagyonis a telet, meg az ünnepeket, de már kiskoromban sem fogtam fel ezt az őrületet amit diktálnak a plebs felé
  • Büdös Bohóc
    elég szomorú, hogy ezt az ünnepet ivással töltöd pediglen
  • immovable
    Szerintem meg vidám dolog.
  • Sir Quno Jedi
    Ne fárasszá má!
  • Lacee86
    Szomorú dolog, hogy egy (éjféli) misét senki sem említ. :( Pedig nem kell ahhoz mittoménmilyen vallásosnak lenni, ezt mindenki döntse el saját maga. De vhogy sztem hozzátartozik a karácsonyi hangulathoz, olyankor azok közül is sokan elmennek, akik máskor nem járnak templomba.
  • Sir Quno Jedi
    Kocsma pediglen jó!
  • Hegi90
    Nem értem. Nálunk is ateista az egész rokonság, még is összeülünk, dumálunk, társasozunk, el vagyunk egész nap. Ha meg a kocsmában akarod érezni a karácsonyi hangulatot, ahhoz meg külön gratulálnék :D
  • Sir Quno Jedi
    Én meg Two Worlds 2-t.
  • NEOreg3
    itthon fogok multiplayer fps-t játszani
  • extramagascsaj
    Itthon családdal/rokonokkal. Elmegyek meglátogatni mamákat, meg tesómék jönnek hozzánk. Apukám nincs belföldön. Anyám lehet megy majd a pasijához vmelyik nap...na ezen a napon leszek a barátaimmal. :)
  • szjuca
    Itthon, + dolgozni is fogok 26-án. :-/
  • Evoluti0N
    Otthon szinte a karácsony is olyan nap, mint az összes többi. Főleg, h ateista az egész család. Már néhány éve szokásunk a haverokkal, h elmegyünk a kedvenc szórakozóhelyünkre, lazulunk, beszélgetünk, mézás pálinkázunk és élvezzük a karácsonyi hangulatot :)
  • Lyukasbogrács
    Egyet tudok: nem itthon.
  • RS
    Itthon, családdal / rokonokkal.
  • MR ME
    idén románúl fognak
  • tigeroo
    a szcientológus rénszarvasnál nyomtam ki
  • tigeroo
    ...jóvanna nem "azért" csak tavaly már a híradósok is is boldog hanukával köszöntek el :D
  • Dzsini
    ez talán mindenkinek megfelel :)
  • morleone
    otthon, családdal, esetleg este át mamámékhoz.
  • byzhouse
    SG-n :D ám Itthon, családdal / rokonokkal.
  • Sir Quno Jedi
    Örüjjé:
  • tigeroo
    családdal...

hanuka miért nincs?

rásszizmus!
  • MR ME
    itthon, családdal/rokonokkal
    meg majd haverokkal is...