127612
-
Trollkodsz nem vitás. -
Lehet, h picikét fura 1-2 dolog benne, de sztem szőrszálhasogatás, amiről beszélsz, mert mindenki érti, miről van szó. Úgy feketébb-fehérebb lett volna valóban, hogy: "Volt-e már egy éjszakás kalandod? Igen/nem" "Megbántad-e? Nem/kicsit/igen " -
Te is buktál volna keményen szövegértelmezésen ahogy látom. Szóval előfordult veled, hogy ... és akkor itt jött, hogy csaj melletted volt és nem értetted mit keres ott meg megbántad.
Erre egy válasz: Történt már ilyen ÉS nem bántam meg.
A történt már ilyen szerintem egy az egyben igenlő válasz az egész kérdésre, de ha esetleg DE szerepelne ott ÉS helyett akkor esetleg még elnézhetnénk emellett (ok formális logikát nézve a DE és az ÉS ugyanazt jelenti de emberi gondolkodásban nem) -
Gondolom a kérdőjelet észrevetted a mondat végén.? -
mit keres melletted az rss valaki?
-
most akkor álljunk meg már egy pillanatra. A címben az áll:
... megbántad az éjszakai kalandot és nem érted mit keres...
erre ezt válaszolják itt a kemény gyermekek: Történt már ilyen és nem bántam meg. Sőt, élveztem!
A kérdést feltevőnek grat + a helyesíráshoz is meg a válaszolóknak is :DDD -
Történt már ilyen, és nem bántam meg. Sőt élveztem!
a régi szép idők... -
Tortent mar ilyen,es elveztem. -
Nem, mert nem megyek bele ilyen kalandokba. -
Blum #80067 +1 -
clio1616v #80066 sose iszok alkoholt olyan társaságban, ahol előfordulhatna ilyesmi -
Történt már, de tudtam, hogy ki ő (és miért van/volt ott) .
-
Fbn Lx #80064 már több ribit is így kúrtál meg, de minden alkalommal megbántad, mert kereszténynek neveltek? -
igen? a schizoid éned ninsc melletted olyankor? -
lehet tippelni -
makekx #80061 Én is élveztem! Jó volt! Finom volt! -
na ez meg a másik...
mondjuk nekem jó mert ahogy elkezdek inni, akkor semmi sem történik velem ugyan olyan vagyok, csak már alig látok + állok a lábamon, meg elkap az álmosság (vagy a fotel?
)
szóval ha egészen betegre iszom magam (jön a fox) csak aludni van kedvem és másnap kicsit szar, de mindenre emlékszem. -
:-| -
Történt mér ilyen. Nem bántam meg. Első csaj akivel voltam arra is alig emlékszem olyan részeg voltam. :D -
Sosem veszítem el az önkontrollomat, nem vagyok egysejtű! -
nem mert még nem volt ilyen
egyszer hazakísértem buli után 1 lányt de csak aludtunk
-
egyéb - nem, mert még nem történt meg :D -
Nem, mert nem megyek bele ilyen kalandokba. -
Nem, nem történt még olyan, hogy nem értettem. Soha nem bántam meg egy ilyet sem. -
Szavazó roBOT #80052 Hol töltöd a karácsonyt? ==>> Előfordult, hogy reggel úgy ébredtél, hogy megbántad az éjszakai kalandod és nem értetted mit keres melletted az a valaki? -
Fbn Lx #80051 úgy fogalmaztad meg, mint egy igazi buddhista -
az itthon csaladdal es a meglatogatjuk a rokonokat kevereke: Meglatogatom a csaladot :) -
Házibuliba megyek barátokhoz, részegen egy árokparton..
Már 3.éve lesz ez a kis hagyomány. :) -
Itthon, családdal / rokonokkal. -
Ismerem, köszönöm. :) -
Az a valláska akkor épp 3-400 éves volt, és épp aktívan terjeszkedett - hozzá kell tenni sikeresen, hiszen ma már kevesen ünneplik Mithrász szülinapját vagy ülnek Szaturnáliát. -
DIESEL DOG #80045 Itthon, családdal / rokonokkal...
Ez minden évben így szokott lenni. :) -
a téli napfordulót. ja, hogy eredetileg azt ünnepelték ilyenkor, majd egy kis kétezer éves valláska gondolt egyet és lenyúlta? hmmm-hmmm... -
xxxpaulxxx #80043 Itthon... családdal... de nem igen lesz ez jó idén se:/ -
gabesz012 #80042 Itthon, családdal. -
Na idefigyuzzá:
A kocsmában van fűtés, kaja, pia, világosság és sok-sok barátságos, szeretethiánnyal küzdő, elázott fazon.
Ellenben a jászolba még a zelektromosművek sem kötötte be a villanyórát vaszki, mégis kibírta a kis BébiDZSízsz! :D -
te mit fogsz csinálni? családdal kézenfogva karácsonyi dalokat énekelsz a karácsonyfa körül hajnalig? -
Igen? Karácsonyozni? :D Hát bazmeg kész :DD -
Figyejjémán, én otthon fogok Two Worlds 2-zni, szal. nem én kocsmázok. De jó hely az ünneplésre. -
Egy rendkívül önző és kirekesztő érzés.