127612
-
KaBuTo666 #80116 Nokia.
Érintőképernyős.
Teljes mértékben.
(5800 xpressmusic)
-
mondjuk a kijelzője lehetne valamivel nagyobb. néha már nagyítóval kell nézni. -
Nokia, normál, teljes mértékben. (e51) -
2730 pofás kis készülék, faternak olyat vettünk karácsonyra, ha lenne pénzem ennyiért lehet énis beruháznék rá :) -
nokia 6230i, teljesen megvagyok vele elégedve, egyet már elloptak de ilyet vettem utána is, amire kell azt simán tudja, nem nagy, nem bonyolúlt, telefonálni meg sms-t írni lehet vele, nem is kell jobb :) -
Nekem Siemens C75 van (még, de remélhetőleg már csak pár napig, Nokia 2730-at tervezek venni). Normál telefon. Nem a mai formáját meg a mai igényeket veszem alapul, hanem az elmúlt 5 évet, míg kiszolgált (még most jó egyébként), és ez alapján azt mondhatom, h teljesen elégedett vagyok vele. Haverom szintén 5 éve vett Sony Ericssonja már 1,5 éve tönkrement... Az enyémnek eddig semmi baja se volt, csak mostanában kezdett kissé rendetlenkedni (kikapcsolgat, kijelző elszíneződik néha), de még működik tképpen.
Egyébként én is békés karácsonyt kívánok Mindenkinek! -
szar, de órának jó -
Unreal1942 #80109 iPhone3GS, elégedett teljes mértékben. -
Omnia 7
Teljes mértékben. -
DIESEL DOG #80107 Sony Ericsson K800i
3 éve van nálam a készülék, teljesen elégedett vagyok vele, már egy ideje csak SE telefonjaim vannak, és ezután is SE lesz.
Amúgy pedig Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
Vmi régi Nokia. Meg lennék vele elégedve, csak már annyiszor leejtettem, hogy egy csomó helyen letört róla egy darab, meg szigszalaggal kell odaerősíteni a hátlapját, meg tiszta karc az üvege, meg már valami baj van a hanggal is, mert alig lehet érteni amit mondanak bele, de amúgy minden más ok :) -
Kinek mire - tényleg kényelmesebb, ha mondjuk nem kell külön egy kompakt fényképezőgép, valami, amivel az emaileket el lehet olvasni (például munkaügyből), valami, ami zenét játszik/rádiót lehet hallgatni rajta, használható navigációra és térkép/tudakozó helyett (és lehet mondjuk netfüggeni)... akinek ilyen kell, megvan rá a lehetősége. akinek arra kell, hogy telefonáljon meg smst írjon, arra is megvan a lehetőség, és lehet külön fényképezőgépet, netbookot, walkmant, külön navit, térképet, utikönyvet hordani, ha minderre szükség van. Egyik megoldás se jobb, több vagy értelmesebb a másiknál, használható ez is, az is, akinek amelyik tetszik.
Neked telefonálásra kell, akkor olyat veszel, nekem is, én olyat vettem (és van külön fényképezőgépem és zenelejátszóm, a telefon viszont két hetente egyszer lát töltőt). De ettől még jó, hogy van választási lehetőség a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig. -
nocsia normál ja. -
cargame #80103 Sztem egy telefon telefonalasra kell. Ccsak mar odajutottunk, h lassan havat lapatol helyettunk az amit telefonnak nevezunk es akkora h a tenyerunkben sem fer... -
cargame #80102 SE. K810i -
HTC Hero - Érintőképernyős - Teljes mértékben -
Cat 02 #80100 SE w200i, van rajta ingyen fáccsé, mi más kell egy telefonra ? Vagyis, teljes mértékben :% -
nokia n97
érintőképernyős/csúsztathatós
egy szoftverfrissítés nem ártana neki, amúgy tökéletes, nagyon masszív telefon, 80at simán megért.. -
Samsung Galaxy Spica
Érintőképernyős
Teljes mértékben -
Egyéb. HTC
Érintőképernyős.
Teljes mértékben.
HTC HD7 -
E51 -
Sanyi Ericsson K800I nem egy mostani darab de a célnak megfelel -
Nokia 5310. Pocsék rajta a zenelejátszás, és iszonyat sz@r képeket csinál. -
dettó.
bár most januárban fogok újítani 9 év után
(évekig egy nokia 3510i-m volt csak elhagytam az egyik hegyalján tán 2éve...azóta van a kis samsung)
táccsos teló nem kellene, bár valószínüleg nokia c6-ot fogok venni (wifi, qwerty is fő szempont mostmár nálam) -
Van egy LG és egy SE. -
Nokia E52
midig nokiás voltam és rühellem az érintőképernyőt. -
LG Arena KM900
Érintőképernyős
Teljes mértékben. -
Nokia.
Érintőképernyős(5230...lesz, majd 30-án most nincs amúgy)
Teljes mértékben. -
LG, normál, nem rossz - az első nem kinyithatós telefonom, de nincs dual simes kinyitós telefon, ami nem a gagyikínai kategória. 2 hétig elmegy egy töltéssel, lehet vele telefonálni meg sms-t írni, van rajta zseblámpa - ennyi pont elég (egy-két bug van a szoftverben, de elviselhető). -
1 régi flippes samsung -
Grenzjager #80086 Nokia E51
tökéletesen megfelel amikre kell nekem. -
Nokia, kinyithatós, nem rossz, de lehetne jobb is :) (Nokia 6650 Fold) -
Gibor #80084 Nokia
Normál
Teljes mértékben.
3éves N73... De nem is kell nekem jobb telefon, érintőképernyő és okostelefonok nemigen jönnek be mivel nekem a telefon csak telefonálásra kell, és az N73 erre nekem tökéletes... -
Blum #80083 Sony Ericsson.
Normál.
Nem rossz, de lehetne jobb is.
2éves SE C702. Zenehallgatás közben kicsit belassul szerencsétlen,amúgy fasza. -
Sony Ericsson.Csúsztathatós.Teljes mértékben. -
Szavazó roBOT #80081 Előfordult, hogy reggel úgy ébredtél, hogy megbántad az éjszakai kalandod és nem értetted mit keres melletted az a valaki? ==>> Milyen telefonod van? -
Nem fordult elő ilyen, és kétlem, hogy ez a jövőben változna. -
mit kuttogtok
-
Még ha annyira zavaró lenne a megfogalmazás... De hát sztem mindenki számára világos, miről van szó. -
Többször le lett már futva ez a téma pontatlanul megfogalmazott kérdéseknél: értelmezd kedved szerint, válaszolj kedved szerint. Nem reprezentatív a felmérés, hanem beszélgetés kezdeményező, felesleges kötözködni azon, hogy nem tökéletes akár nyelvtani, akár más szempontból.