127612
  • MR ME
    jól éreztem magam, KO volt, de nem volt annyira azért vészes
  • NEOreg3

ezt csináltam
  • Lacee
    szolid ünneplés volt - jól indult, de a társaság egyik tagja frankón elrontotta a bulit.
  • Bulykin
    hát sajnos K.O voltam, nem igazán bírtam a részegedj okosan-t XD
    de azért nagyon jól éreztem magam^^
  • tigeroo
    jo vot

szolid házibuli reggel 6ig :)
  • Blum
    Totál K.O

Unokatesómmal irgalmatlanul beba**tunk...:D
  • DIESEL DOG #80270
    Majdnem totál K.O... :D
  • milk4
    Jól éreztem magam, nem ütöttem ki magam túlságosan.

Bár a barátnőmmel volt egy kisebb vitánk,de megbeszéltük még aznap este:)
    A csávót aki a barátnőmre hajt meg nem vertem meg,mert kiütötte magát és egész este hányt meg sírt(igen,SÍRT) :D
  • Molnibalage
    Idén nem mentem és nem ünnepeltem. Mit ünnepeljek? Nekem nem jelent sokat az újév azon felül, hogy újra dolgozni kell hétfőtől...
  • extramagascsaj
    Hihetetlen, hogy olyan válaszlehetőség sosincs, ami rám illene. :D
    Legyen akkor ez: Jól éreztem magam, nem ütöttem ki magam túlságosan.
  • daeemoon
    Szolid ünneplés volt. Igazából Szilveszter éjszaka el'szott volt, itthon aludtam, tegnap elmentem viszont tűzijátékra és koncertre. Elég jó volt
  • Marci0115
    Nem is mentem sehová/nem ünnepeltem.

átaludtam az egészet, az ilyen bulizást meg k.o.-t meghagyom másoknak

egy kis off

Tízéves rekord dőlt meg a toxikológián
  • szabii98
    Jól éreztem magam, nem ütöttem ki magam túlságosan.
  • Szavazó roBOT
    Mit tennél ha egy barátodról kiderülne, hogy csak kihasználja a nőket? ==>> Hogy sikerült a Szilveszter?
  • Lacee86
    xD
  • N1ggA
    Aki úgy érzi, hogy a következő felestől lehet, hogy hányni fog, az a biztonság kedvéért igyon kettőt, és akkor tuti a hatás! ;)
  • Lacee86
    Most menjen inni mindenki! :) Majd lesz elég szavazás jövőre is. :)
  • jhetedikj
    Van, de nem sok... majd jövőre BUÉK! (:
  • Zoli007
    Miért nincs mostanában szavazás?
  • banok
    leszarnám. És egyébként van ilyen haverom.
  • gabesz012
    Egyéb. Nem tartanám szép dolognak, de nem tudom, hogy kezelném a szitut, lehet először eldumálnék vele erről a dologról. Persze, ha olyan csajokat hülyít, akik előtte másokat hülyítettek, még kifejezetten biztatnám is.
  • tigeroo
    ...a rendes lányt megdugja az első héten és otthagyja?
    a férfiaknak jobban fáj a kangörcs mint egy csorba a büszkeségén, hordunk mi össze fűt-fát a célért...ha a nő olyan hülye hogy beveszi akkor meg is érdemli!

mondjuk a nők között is van szép számmal olyan aki több vasat tart a tűzben, embere válogatja...
  • tigeroo
    hagyjad már...

mondj példát rá! csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát!
  • Koppixer
    Ha kurvákkal teszi ezt, akkor oké, még bátorítanám is, de ha normális, egyszerű nőkkel teszi ezt, akkor beszélnék a fejével.
  • immovable
  • Sir Quno Jedi
    Engem ez hol érdekel. Bárminő módon is kezelné a nőket, biztos talál hozzá megfelelő partnert magának idővel köztük, mivel nőből is épp annyi agyhalott van, mint férfiból. Ha meg jól megvannak, semmi közöm hozzá. Az más kérdés, ha fizikailag erőszakoskodik a nőjével és én is tanúja vagyok, ilyesmit nem tűrök el, hacsak a nő nem maga kéri, mert pl. mazo a szentem, esetleg ha a nő maga kezdi, avagy durván kiprovokálja (sajnos vannak olyan nők, akiket tényleg csak pofozni lehet ájulásig, csak azt nem értem, hogy minek kezd ilyennel egy épeszű férfi).

Magam nem tudok erőszakoskodni a nőkkel (sem), ez nem része a neveltetésemnek. Inkább kitérek, verje agyon más.
  • 0Fritz0
    Seggből szájba.

• predator1982
    nem tudom melyik a riasztóbb, ha ezt kitaláltad, vagy ha tényleg igy nyomnád.DDDDDDDDDDD
  • F1re
    Egyéb (kommentben kifejtem).
    Ilyen csicska válaszokat se láttam még :D
    Természetesen leszarnám hiszen a barátom,ki a fa.t érdekel ?! megesik az ilyen.
  • Cat 02 #80247
    Egyéb: új kérdést raknék be
  • Szabi84
    irigyelném
  • Casillas
    Robi?!
  • SötétBarom
    Leszünk barátok?
  • immovable
    Egyéb.

Megmondanám neki kúrjuk partiba a ribancot. Mehetne a seggből szájba meg ami épp eszünkbe jut. A legvégén rávernénk az arcára, bebasznék a csajnak egyet, majd az enyhén petyhüdt farkammal csapkodnám a véres törött orrát.
  • N1ggA
    Van ilyen barátom. Nem örülök neki, hogy ezt csinálja, de ez van.
  • Pepsi Twist
    Egyéb

Valahogy leszarnám :D azt csinál amit akar xD
  • Lacee86
    Hát én rettegnék attól a gondolattól, h egy nő miatt teljesen elszakadok a barátaimtól, bármennyire is szeretném azt a nőt. Amúgy meg ha az a nő is szeret engem, akkor nem várja ezt el...
  • 89
    Az a helyzet, hogy a nővel fogja leélni az életét és nem a barátaival...ettől függetlenül alkalomadtán ráérhetne, hogy sörözzön egyet a barátjával.

A kérdésre: Ritkítanám a találkozásokat vele, kerülném...számomra az az igaz barát aki ugyanúgy gondolkodik mint én.
  • Lacee86
    Hát az nagyon nagyon szélsőséges, sztem így jobb a kérdés.
  • Rettenthető
    Az eredeti kérdésben benne volt az is, - illetve az volt a fő vonal -, hogy (nyilvánosan) megveri, megalázza..., az nem baj, hogy bővítve lett a lista, csak ezeket hiba volt kihagyni.
    Arra lettem volna kíváncsi, hogy akkor mekkora lenne a barátság.
    Na mindegy.