127612
-
jól éreztem magam, KO volt, de nem volt annyira azért vészes -
ezt csináltam -
szolid ünneplés volt - jól indult, de a társaság egyik tagja frankón elrontotta a bulit. -
hát sajnos K.O voltam, nem igazán bírtam a részegedj okosan-t XD
de azért nagyon jól éreztem magam^^ -
jo vot
szolid házibuli reggel 6ig :) -
Blum #80271 Totál K.O
Unokatesómmal irgalmatlanul beba**tunk...:D -
DIESEL DOG #80270 Majdnem totál K.O... :D -
Jól éreztem magam, nem ütöttem ki magam túlságosan.
Bár a barátnőmmel volt egy kisebb vitánk,de megbeszéltük még aznap este:)
A csávót aki a barátnőmre hajt meg nem vertem meg,mert kiütötte magát és egész este hányt meg sírt(igen,SÍRT
) :D
-
Idén nem mentem és nem ünnepeltem. Mit ünnepeljek? Nekem nem jelent sokat az újév azon felül, hogy újra dolgozni kell hétfőtől... -
extramagascsaj #80267 Hihetetlen, hogy olyan válaszlehetőség sosincs, ami rám illene. :D
Legyen akkor ez: Jól éreztem magam, nem ütöttem ki magam túlságosan. -
Szolid ünneplés volt. Igazából Szilveszter éjszaka el'szott volt, itthon aludtam, tegnap elmentem viszont tűzijátékra és koncertre. Elég jó volt -
Nem is mentem sehová/nem ünnepeltem.
átaludtam az egészet, az ilyen bulizást meg k.o.-t meghagyom másoknak
egy kis off
Tízéves rekord dőlt meg a toxikológián -
Jól éreztem magam, nem ütöttem ki magam túlságosan. -
Szavazó roBOT #80263 Mit tennél ha egy barátodról kiderülne, hogy csak kihasználja a nőket? ==>> Hogy sikerült a Szilveszter? -
xD -
Aki úgy érzi, hogy a következő felestől lehet, hogy hányni fog, az a biztonság kedvéért igyon kettőt, és akkor tuti a hatás! ;) -
Most menjen inni mindenki! :) Majd lesz elég szavazás jövőre is. :) -
Van, de nem sok... majd jövőre BUÉK! (: -
Miért nincs mostanában szavazás? -
leszarnám. És egyébként van ilyen haverom. -
gabesz012 #80256 Egyéb. Nem tartanám szép dolognak, de nem tudom, hogy kezelném a szitut, lehet először eldumálnék vele erről a dologról. Persze, ha olyan csajokat hülyít, akik előtte másokat hülyítettek, még kifejezetten biztatnám is. -
...a rendes lányt megdugja az első héten és otthagyja?
a férfiaknak jobban fáj a kangörcs mint egy csorba a büszkeségén, hordunk mi össze fűt-fát a célért...ha a nő olyan hülye hogy beveszi akkor meg is érdemli!
mondjuk a nők között is van szép számmal olyan aki több vasat tart a tűzben, embere válogatja... -
hagyjad már...
mondj példát rá! csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát! -
Koppixer #80253 Ha kurvákkal teszi ezt, akkor oké, még bátorítanám is, de ha normális, egyszerű nőkkel teszi ezt, akkor beszélnék a fejével. -
-
Engem ez hol érdekel. Bárminő módon is kezelné a nőket, biztos talál hozzá megfelelő partnert magának idővel köztük, mivel nőből is épp annyi agyhalott van, mint férfiból. Ha meg jól megvannak, semmi közöm hozzá. Az más kérdés, ha fizikailag erőszakoskodik a nőjével és én is tanúja vagyok, ilyesmit nem tűrök el, hacsak a nő nem maga kéri, mert pl. mazo a szentem, esetleg ha a nő maga kezdi, avagy durván kiprovokálja (sajnos vannak olyan nők, akiket tényleg csak pofozni lehet ájulásig, csak azt nem értem, hogy minek kezd ilyennel egy épeszű férfi).
Magam nem tudok erőszakoskodni a nőkkel (sem), ez nem része a neveltetésemnek. Inkább kitérek, verje agyon más. -
Seggből szájba. 
-
nem tudom melyik a riasztóbb, ha ezt kitaláltad, vagy ha tényleg igy nyomnád.DDDDDDDDDDD
-
F1re #80248 Egyéb (kommentben kifejtem).
Ilyen csicska válaszokat se láttam még :D
Természetesen leszarnám hiszen a barátom,ki a fa.t érdekel ?! megesik az ilyen. -
Cat 02 #80247 Egyéb: új kérdést raknék be -
irigyelném -
Robi?! -
Leszünk barátok? -
Egyéb.
Megmondanám neki kúrjuk partiba a ribancot. Mehetne a seggből szájba meg ami épp eszünkbe jut. A legvégén rávernénk az arcára, bebasznék a csajnak egyet, majd az enyhén petyhüdt farkammal csapkodnám a véres törött orrát. -
Van ilyen barátom. Nem örülök neki, hogy ezt csinálja, de ez van. -
Egyéb
Valahogy leszarnám :D azt csinál amit akar xD -
Hát én rettegnék attól a gondolattól, h egy nő miatt teljesen elszakadok a barátaimtól, bármennyire is szeretném azt a nőt. Amúgy meg ha az a nő is szeret engem, akkor nem várja ezt el... -
Az a helyzet, hogy a nővel fogja leélni az életét és nem a barátaival...ettől függetlenül alkalomadtán ráérhetne, hogy sörözzön egyet a barátjával.
A kérdésre: Ritkítanám a találkozásokat vele, kerülném...számomra az az igaz barát aki ugyanúgy gondolkodik mint én. -
Hát az nagyon nagyon szélsőséges, sztem így jobb a kérdés. -
Az eredeti kérdésben benne volt az is, - illetve az volt a fő vonal -, hogy (nyilvánosan) megveri, megalázza..., az nem baj, hogy bővítve lett a lista, csak ezeket hiba volt kihagyni.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy akkor mekkora lenne a barátság.
Na mindegy.