127612
  • gercse
    nem téves logika, egy szimpla kérdés akkor:

ha az általad "igaznak" vélt oldalon éppen gyűjtöd az információidat, és belebotlasz egy másik oldalra mutató linkre, akkor megnyitod, vagy sem?

8nem ide tartozik, de: az eligazodás egyébként tájékozódást, képességet jelent valahol vmiben boldogulni)
  • Metalmilitiakid
    "sztem ha nem nagyon szótő meg... ban értelmezed, akkor rájössz, hogy azt jelenti, hogy meg tudod találni rajta amit keresel szótár használata nélkül" tehát alapvetőleg annak, hogy te itt az igazság tartalomról meg ilyesmikről beszélsz, semmi köze kérdéshez amiről szavazni kell, végül is igazad volt nem kérdés, de erről lenne szó
  • clio1616v
    mi volt a kérdés?
  • Metalmilitiakid
    azért ugye azzal tisztában vagy, hogy kérdés azon részére válaszoltál csak aminek semmi értelme, viszont ami a vitát alapozza arra nem
  • byzhouse
    Jól, bár néha nem értek meg ezt-azt.
  • clio1616v
    mörömi ha neked valamelyik hozzászólásom nem világos azt ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy süket ember olvassa, amit egy zeneszerző írt az egyik zeneművéről...

rendes tőled, hogy elolvasod, de nem kell csodálkoznod, ha nem érted miről van szó
  • clio1616v
    mindenki más is szerintem, már ha valakinek közülünk nem angol honlapellenőr és/vagy tartalomigazságkivizsgáló a foglalkozása
  • clio1616v
    téves logika... gondold át mégegyszer nem állok neki elmagyarázni, szerintem egyértelmű voltam
  • tigeroo
    ezzel énis így vagyok!
  • RS
  • Rundstedt17

A szaknyelvek okoznak gondot.
  • immovable
    Mentálhigiénés sérülések már nem az én asztalom. :)
  • SötétBarom
    Teljesen. Mint egy magyaron.
  • MR ME
    sztem kezelés/gyógyszerhiány okozza ezeket az anomáliákat
  • Gurren
    úgy, hogy van hozzá tehetsége.
  • MR ME
    :DDDDDDDDDDD

sztem igazad van
  • Lacee86
    Jah tudom, de h ezeket hogyan találja ki?! Ehhez már tehetség kell. :/
  • immovable
    Dehogynem. Nézd meg bármelyik kommentjét. Nettó ugyanekkora baromság mind. :)
  • Lacee86
    Ekkora baromságokat még kitalálni is nehéz, már ne haragudj...
  • gercse
    ja, tehát, ha egy oldalon, amit látogatsz, van egy link, amiről nem tudsz semmit, azt meg sem nyitod, mivel nem tudod, hogy igaz-e...
  • tigeroo
    jól, de amikor pl. műszaki angol van a szövegben az nehezebben megy.

vagy pl. a spartacus sorozat, ott "régies" a szóhasználat és nekem oda is jól esik a magyar felirat mint mankó
  • Lyukasbogrács
    igen
  • Lacee86
    Jól, bár néha nem értek meg ezt-azt. Túl gyakran mondjuk nem látogatok angol nyelvű oldalakat.
  • clio1616v
    vagy túl apróak a betűk...
  • clio1616v
    nem tudsz olvasni?
  • Lyukasbogrács
    Észre se veszem, hogy angol nyelvű oldalon járok.
  • clio1616v
    én szoktam kockáztatni és tényként kezelek olyan állításokat aminek a forrása korábban igaznak bizonyult a tapasztalataim alapján
  • Metalmilitiakid
    sztem ha nem nagyon szótő meg... ban értelmezed, akkor rájöszz, hogy azt jelenti, hogy meg tudod találni rajta amit keresel szótár használata nélkül, nem azt hogy mi igaz vagy mi nem, ez hülyeség, én alapból semmit nem fogadok el, még emberi szájból sem igaznak
  • Molnibalage
    Na, így nem talál semmi értelmeset az ember...
  • clio1616v
    csak olyan linkeket nyitok meg aminek a forrása megbízható, olyan ismerősömtől kapom vagy olyan már általam ismert oldalról jutok el aminek a korábbi tapasztalataim alapján hihetek

de legtöbbször csak szórakozásból megnyitott oldalak igazságtartalmát nem is nézem, mert nem érdekel, így eligazodni sem akarok rajta
  • Molnibalage
    És miből döntöd el, hogy igaz a tartalom vagy sem még megnyitás előtt...?
  • clio1616v
    Vigyázz te immó... gercse a tanácsod nélkül is vigyázni fog, de miért lenne ő troll?
  • clio1616v
    az eligazodás azt jelenti, hogy el tudod dönteni mi igaz mi nem... én az eligazodást már ott elvégzem, hogy megnyitok-e egy oldalt vagy nem

az igaznak vélt tartalmú oldat ha megnyitom az ott talált infókat igaznak hiszem el feltétel nélkül, különben meg se nyitom a linket
  • gercse
    tudom, bár nem trollnak nevezném
  • immovable
    Vigyázz troll.
  • gercse
    de, ha nem tudsz eligazodni, akkor nem tudsz infót sem gyűjteni
  • immovable
  • clio1616v
    nem azért nyitok meg oldalakat, hogy eligazodjak rajtuk, hanem információt gyűjtök és vagy adatokat töltök le
  • clio1616v
    a sex, mint angol szó egyértelmű gondolom, az animal szót pedig az angolórákon az elsők között tanítják meg
  • Zoli007