127612
-
Ez így ebben a formában nem igaz - ugyanúgy hatályos mindenhol, viszont július 1 előtt nem szabnak ki büntetést az új törvényrendszer alapján, és utólag sem az akkori törvénysértésekért.
216. paragrafus (4) bekezdése:
"(4) Az Smtv. 14-20 . § megsértése miatt lekérhető médiaszolgáltatás médiaszolgáltatójával vagy sajtótermék kiadójával szemben, valamint e törvény Második Részének I . Fejezetében foglalt előírások megsértése miatt a lekérhető médiaszolgáltatás médiaszolgáltatójával szemben az e törvény szerinti hatósági eljárás csak 2011 . július 1 . után, ezen időpontot követően elkövetett jogsértés miatt indítható."
Kivétel ez alól a vallási és hitbéli meggyőződés súlyos megsértése, a tévében a "karikák" elhelyezése, és a rendkívüli honvédelmi helyzetek alatti időszak, ahol január 1-től aktívak, és a híradások arányos felépítésével, és a műsorkvótákkal kapcsolatos rendelkezések, ahol április 1 a határidő. -
Tsol #80756 Internetre erlvileg júli. 1.-től terjed ki. -
Koppixer #80755 Remélem, hogy igen... XD -
Egyéb
A gumiszobát bezárják, a többi marad. A régi moderátorokat elküldi Szibériába kényszermunkára és új cenzorokat jelölnek ki helyettük akik a parlamentnek fognak jelenteni. -
én remélem nem fogja az sg-t befolyásolni, bár a törvény ilyen oldalakra vonatkozó részét nem nagyon ismerem... -
nemcsak a tv médium. -
BIZ0906 #80751 Én nem remélem hanem kijelentem, hogy húzzon a törvény innen a pi**ába :) meg az egész bagázs és minden marad a régiben legalábbis itt. Kész ennyi! -
Hehe. :) De most szted mit befolyásolna? Nem tudom pontosan, mi a tartalma, de ugyanolyan komolytalan lehet, mint az egész magyar politika. Amúgy is, a statáriumot qvára nem itt kéne kezdeni. Lássuk csak: Való Világ, kibeszélő showk, Győzike stb. ?? FAIL -
"Remélem hogy nem." -
Olyan válasz miért nincs hogy simán nem? Úgy szeretnék szavazni, hogy közbe ne kelljen állást foglalnom. -
egyéb - de csak azért:
Olyan válasz miért nincs hogy simán [b]nem[/]? Úgy szeretnék szavazni, hogy közbe ne kelljen állást foglalnom. -
van médiatörvény? :O -
Blum #80745 Nem. -
ha a gumiszobát nézzük IGEN 
-
"Egyéb (leírom kommentben)."
Nem hinném... -
ezen a kérdésen hangosan felröhögtem. -
clio1616v #80741 huha -
ja, jövőre amúgyis világvége
-
Üres. Miért befolyásolná?? -
Jimmyke #80738 The Party Face óta nem szerepelt az SG a sajtóban, szóval nem hiszem, hogy felfigyelne rá valaki. -
Ausztrália megpróbálta, összerakott egy "vázlatot" internetcenzúráról, URL listával. aztán jött a wikileaks, szivárogtatott egy kis, "csöppnyi" felháborodás, majd egy kis DDoS a miniszterelnök és a médiahatóság oldalán.
ők gyorsan meggondolták. -
Cat 02 #80736 Holnap legyen felsőoktatási törvényes szavazás pls ... -
egyéb: cenzúrázni az internetet, ejj de édesek... vajon a kitalálója ült valaha számítógép előtt?
-
még egy kör olvasnivaló -
hmmm elolvastam.
hát érdekes, nyugaton is így működnek már a dolgok? (ha igen akkor gondolom inkább fű alatt, nem ennyire nyíltan mint a birka magyaroknál csinálnák most)
úgylátom a totális kontroll hol önkéntesen (facebook stb.), hol szép lassan ránkerőltetve, de lassan tényleg eljön. -
már dörzsöltem a fórumos csodalámpát:))) köszi -
Ez ekkor elb@szott egy szavazás?!?!? Nyilván hatással lesz az SG-re is a dolog, mint minden médiumra, de ez nem jelenti feltétlen a véget vaze?!?! Ügyesnek kell lenni, megtalálni a kiskapukat, nem hagyni támadási felületet stb. Nyilván lesznek szzigorítások. Ha mégsem megy(mehet) így, akkor nem csak az SG húzhatja le a rolót sajnos...
Ha az sg megszűnik emiatt, vagy túlkorlátozzák, akkor valszeg. én is lemondok a fórumozásról mert nincs értelme tovább. Ha túl veszélyes játék lesz bármiben véleményedet vállalni, akkor villámgyorsan ki kell magadat vonni az intrenetről és read-only user-ré válni. Evvan. Én nem akarok börtönbe kerülni (pláne nem Guanatanamóra), mint Assange. -
nem fogja, és mellesleg leszarom -
"A törvény elvileg kiterjed szinte minden olyan tartalomra, ami magyarul van, írják akár Németországban, vagy legyen a szerver Portugáliában. Más kérdés, hogy hiába írták bele a magyar törvényekbe, ettől ezt az érintett államok még nem ismerik majd el. A törvény ráadásul most már arra is lehetőséget ad, hogy a szolgáltatás közvetítőjét, tehát mondjuk a UPC-t vagy T-Online-t felszólítsák egy internetes oldal blokkolására. Így a gépeden hiába pötyögöd be az irtsukkiazosszespirezt.hu-t, az nem jön be. Persze ez is könnyen kikerülhető technikailag. Egy anonim proxyszerveren ezeket a blokkolt oldalakat ezentúl is meg lehet nézni. Itt látszik, hogy bármennyire is szeretnék, egy határon túl lehetetlen korlátozni a médiát, különösen az interneten." -
index szájbarágó a médiatörvényről -
Szerintem erre van egy egyszerű megoldás. Kin kell vinni külföldre a szervert és máris nem vonatkozik az oldalra a törvény... -
Remélem igen.
Ez a fórum maga a fertő, ami sérti a szent keresztyén plebejus pógári értékeket. Remélem a kedves vezető főcenzor asszonya szála(s)i análmária rendet tesz majd s átalakítja az új-kisdoboz neopopulista értékek alapján. Kötelező déli mise poszt. Reggeli imádság, 10 spam parancsolat, etc.
A zemberek nevében, éljen a király! -
nemtom hogy micsinál ez a médiavarázslat. -
DIESEL DOG #80724 Nagyon remélem hogy nem... -
"Ön szerint manipulatív a kérdés? Ugye nem? - kérjük adja le szavazatát!"
Ha nem tetszik a kérdés, küldj be jobbat, az hamarabb kikerül :) -
Egyéb.
leszarom, ha marad akkor továbbra is ide jövök trollkodni, ha nem lesz megyek máshova -
Unreal1942 #80721 És olyan válasz lehetőség miért nincs, hogy egyszerűen nem lesz rá hatással?
Ne akarjuk már egy egyszerű szavazással is az emberek szájába adni, hogy micsoda drámai dolog ez a média törvény...
Ki a f@szom írta ezt a kérdést a Bolgár Gyuri?
Szánalmas! -
Egyéb: biztos, hogy nem. -
Egyébre szavaztam mivel: Biztos, hogy nem. -
Nem.