127612
  • Dzsini
    Ez így ebben a formában nem igaz - ugyanúgy hatályos mindenhol, viszont július 1 előtt nem szabnak ki büntetést az új törvényrendszer alapján, és utólag sem az akkori törvénysértésekért.

216. paragrafus (4) bekezdése:
    "(4) Az Smtv. 14-20 . § megsértése miatt lekérhető médiaszolgáltatás médiaszolgáltatójával vagy sajtótermék kiadójával szemben, valamint e törvény Második Részének I . Fejezetében foglalt előírások megsértése miatt a lekérhető médiaszolgáltatás médiaszolgáltatójával szemben az e törvény szerinti hatósági eljárás csak 2011 . július 1 . után, ezen időpontot követően elkövetett jogsértés miatt indítható."
    Kivétel ez alól a vallási és hitbéli meggyőződés súlyos megsértése, a tévében a "karikák" elhelyezése, és a rendkívüli honvédelmi helyzetek alatti időszak, ahol január 1-től aktívak, és a híradások arányos felépítésével, és a műsorkvótákkal kapcsolatos rendelkezések, ahol április 1 a határidő.
  • Tsol
    Internetre erlvileg júli. 1.-től terjed ki.
  • Koppixer
    Remélem, hogy igen... XD
  • jhetedikj
    Egyéb

A gumiszobát bezárják, a többi marad. A régi moderátorokat elküldi Szibériába kényszermunkára és új cenzorokat jelölnek ki helyettük akik a parlamentnek fognak jelenteni.
  • kifli
    én remélem nem fogja az sg-t befolyásolni, bár a törvény ilyen oldalakra vonatkozó részét nem nagyon ismerem...
  • tigeroo
    nemcsak a tv médium.
  • BIZ0906
    Én nem remélem hanem kijelentem, hogy húzzon a törvény innen a pi**ába :) meg az egész bagázs és minden marad a régiben legalábbis itt. Kész ennyi!
  • Lacee86
    Hehe. :) De most szted mit befolyásolna? Nem tudom pontosan, mi a tartalma, de ugyanolyan komolytalan lehet, mint az egész magyar politika. Amúgy is, a statáriumot qvára nem itt kéne kezdeni. Lássuk csak: Való Világ, kibeszélő showk, Győzike stb. ?? FAIL
  • tommygear
    "Remélem hogy nem."
  • morleone
    Olyan válasz miért nincs hogy simán nem? Úgy szeretnék szavazni, hogy közbe ne kelljen állást foglalnom.
  • morleone
    egyéb - de csak azért:
    Olyan válasz miért nincs hogy simán [b]nem[/]? Úgy szeretnék szavazni, hogy közbe ne kelljen állást foglalnom.
  • byzhouse
    van médiatörvény? :O
  • Blum
    Nem.
  • tommygear
    ha a gumiszobát nézzük IGEN
  • RS
    "Egyéb (leírom kommentben)."

Nem hinném...
  • piros mogyi
    ezen a kérdésen hangosan felröhögtem.
  • clio1616v
    huha
  • tigeroo
    ja, jövőre amúgyis világvége
  • Lacee86
    Üres. Miért befolyásolná??
  • Jimmyke
    The Party Face óta nem szerepelt az SG a sajtóban, szóval nem hiszem, hogy felfigyelne rá valaki.
  • Calver
    Ausztrália megpróbálta, összerakott egy "vázlatot" internetcenzúráról, URL listával. aztán jött a wikileaks, szivárogtatott egy kis, "csöppnyi" felháborodás, majd egy kis DDoS a miniszterelnök és a médiahatóság oldalán.
    ők gyorsan meggondolták.
  • Cat 02 #80736
    Holnap legyen felsőoktatási törvényes szavazás pls ...
  • Calver
    egyéb: cenzúrázni az internetet, ejj de édesek... vajon a kitalálója ült valaha számítógép előtt?
  • Dzsini
    még egy kör olvasnivaló
  • tigeroo
    hmmm elolvastam.

hát érdekes, nyugaton is így működnek már a dolgok? (ha igen akkor gondolom inkább fű alatt, nem ennyire nyíltan mint a birka magyaroknál csinálnák most)

úgylátom a totális kontroll hol önkéntesen (facebook stb.), hol szép lassan ránkerőltetve, de lassan tényleg eljön.
  • tigeroo
    már dörzsöltem a fórumos csodalámpát:))) köszi
  • Sir Quno Jedi
    Ez ekkor elb@szott egy szavazás?!?!? Nyilván hatással lesz az SG-re is a dolog, mint minden médiumra, de ez nem jelenti feltétlen a véget vaze?!?! Ügyesnek kell lenni, megtalálni a kiskapukat, nem hagyni támadási felületet stb. Nyilván lesznek szzigorítások. Ha mégsem megy(mehet) így, akkor nem csak az SG húzhatja le a rolót sajnos...

Ha az sg megszűnik emiatt, vagy túlkorlátozzák, akkor valszeg. én is lemondok a fórumozásról mert nincs értelme tovább. Ha túl veszélyes játék lesz bármiben véleményedet vállalni, akkor villámgyorsan ki kell magadat vonni az intrenetről és read-only user-ré válni. Evvan. Én nem akarok börtönbe kerülni (pláne nem Guanatanamóra), mint Assange.
  • NEOreg3
    nem fogja, és mellesleg leszarom
  • Dzsini
    "A törvény elvileg kiterjed szinte minden olyan tartalomra, ami magyarul van, írják akár Németországban, vagy legyen a szerver Portugáliában. Más kérdés, hogy hiába írták bele a magyar törvényekbe, ettől ezt az érintett államok még nem ismerik majd el. A törvény ráadásul most már arra is lehetőséget ad, hogy a szolgáltatás közvetítőjét, tehát mondjuk a UPC-t vagy T-Online-t felszólítsák egy internetes oldal blokkolására. Így a gépeden hiába pötyögöd be az irtsukkiazosszespirezt.hu-t, az nem jön be. Persze ez is könnyen kikerülhető technikailag. Egy anonim proxyszerveren ezeket a blokkolt oldalakat ezentúl is meg lehet nézni. Itt látszik, hogy bármennyire is szeretnék, egy határon túl lehetetlen korlátozni a médiát, különösen az interneten."
  • Dzsini
    index szájbarágó a médiatörvényről
  • Simaji
    Szerintem erre van egy egyszerű megoldás. Kin kell vinni külföldre a szervert és máris nem vonatkozik az oldalra a törvény...
  • immovable
    Remélem igen.

Ez a fórum maga a fertő, ami sérti a szent keresztyén plebejus pógári értékeket. Remélem a kedves vezető főcenzor asszonya szála(s)i análmária rendet tesz majd s átalakítja az új-kisdoboz neopopulista értékek alapján. Kötelező déli mise poszt. Reggeli imádság, 10 spam parancsolat, etc.

A zemberek nevében, éljen a király!
  • tigeroo
    nemtom hogy micsinál ez a médiavarázslat.
  • DIESEL DOG #80724
    Nagyon remélem hogy nem...
  • Dzsini
    "Ön szerint manipulatív a kérdés? Ugye nem? - kérjük adja le szavazatát!"

Ha nem tetszik a kérdés, küldj be jobbat, az hamarabb kikerül :)
  • Marci0115
    Egyéb.

leszarom, ha marad akkor továbbra is ide jövök trollkodni, ha nem lesz megyek máshova
  • Unreal1942
    És olyan válasz lehetőség miért nincs, hogy egyszerűen nem lesz rá hatással?
    Ne akarjuk már egy egyszerű szavazással is az emberek szájába adni, hogy micsoda drámai dolog ez a média törvény...
    Ki a f@szom írta ezt a kérdést a Bolgár Gyuri?
    Szánalmas!
  • Dzsini
    Egyéb: biztos, hogy nem.
  • HöfEE
    Egyébre szavaztam mivel: Biztos, hogy nem.
  • Molnibalage
    Nem.