127612
-
Széfben. -
dolgozok, de mégse lesz több :D -
Pénztárcában.
Meg mindenféle embereknek oda adom, hogy rakják a kasszába és vigyázznak rá -.- -
először legyen hova mennie dolgozni ^^ -
Ferenc4 #80993 iskola után elmész dolgozni,akkor majd lesz több is -
Fiókban, de alig van valamennyi. Bankba csak fél millió fölött raknám be, de annyi sose lesz szerintem. -
DIESEL DOG #80991 Pénztárcában, meg bankkártyán...
Nokiás doboz lehetőségen jót nevettem... :DDDDD -
Nem tom, én bármilyet is vettem, nekem abba mindig benedvesedett a keményvaluta-e... Murva idegesítő ám. -
Bankszámlán természetesen, de hát nem ekkora összegről van szó, csak max. néhány 10 ezer Ft-ról. -
Cat 02 #80988 Fiók,bank,pénztárca -
Fiókban, de hamar elmegy :> -
Bankban.
Kézpénzem az marikára vagy cigire megy. -
zoknis fiókban :) legjobb hely -
clio1616v #80984 akkor értelemszerűen hova tennéd -.- -
rábízom egy hajléktalanra és amikor szükségem lenne a pénzre, visszakérem tőle -
be
-
befuccsolt a családi vállalkozás?:D -
nincs pénzem -
Fiókban. Pontosabban szekrényben, a whisky mellett. :DDD
Aztán majd nemsokára elviszem a bankba-e, hogy tudjam használni az appstore-t
-
strand tubi a nyakban -
Aprót perselyben, 300 euróig könyvben a többit bankban. -
Hümmm, akkor kéne a szórakozóhelyekről és a tömegről is pár (nomeg a nemnaponbarnultakról és késelésekről). Asszem ez most aktuális jó westbalkáni szokás szerint. -
KaBuTo666 #80975 Üres szavazááááááás.
-
Semmi gond. -
extramagascsaj #80973 Nem igazán gyűjtöttem még így. Ill. nem volt hosszan tartó folyamat a gyűjtés. Általában kisebb összegeket raktam össze: 20-100.000 forintot konkrét célra. Félre tenni még nem kezdtem el, pedig kellene, csak most nem tudok.
Egyébként pénztárcában csak amennyi éppen kell annál egy kicsivel többet tartok, a többi pénzt vagy a bankban vagy itthon egy arra alkalmas dobozban pl. -
Nem OTP-snek kell lenni. Ennyi. Mai napig megdöbbenek azon, hogy a legfosabb banknál van az ügyfelek többsége, mert az a kényelmes.
Nem a reklám helye, de az nem egy banknál 3 milliós zsé lekötetlenülkamatozik kb. annyit, hogy bruttó 290-es fizetésnél szinte 13-dik havi fizetése van az embernek. Az online utalás ingyenes, stb. -
sok lesz még, ígérem. -
Gondolom arra gondolt, hogy ha van bent egy átlagos összeged, abból általában csak lehúznak sokszáz forintot különböző jogcímeken minden hónapban -
Unreal1942 #80969 Ilyesmi nekem is szokott lenni. Aztán később újra tudok szavazni. -
Ki törte már fel az accom ? Belépek és le van szavazva hogy bankban... -
Miért? Nekem eszembe nem jutna otthon milliókat tartani. Rohadtul nem biztonságos. Ha kirabolnak egy bankot attól még nem tűnik el a számládon levő pénz. Ma több bank lekötetlen zsére ad infláció feletti kamatot. Az otthoni pénzed csak veszít értékéből. -
clio1616v #80966 ott van még az adózás, fizetőparkolás és a járulékfizetés intézménye -
Bankban. -
Én otthon tartom a pénzem, a Bank nyugodtan elmehet ahova gondolom, csak akkor használom, ha nagyon muszáj. De annyi biztos, hogy a legundorítóbb intézmény amit valaha kitaláltak az a Bank. -
clio1616v #80963 a szétgurultnál jó is... mert szét, de ha kigurul akkor már nem... -
clio1616v #80962 ha viszont bankjegyre gondol akkor az nem az ő tulajdona hanem az államé... -
Ez jó szerintem így is úgy is - viszont a válaszoknál a "Bankba", "Széfbe", "Fiókba", stb. elég furán nézne ki - a gyűjtés helyének szerintem jó az irány/cél és a helyhatározós megfogalmazás is. Talán a kérdés megfogalmazása lehetett volna "hol tárolod a gyűjtött pénzed?" és akkor már teljesen jók a helyhatározós válaszok.
"Régen tévére gyűjtöttem, de takarításkor mindig szétgurult a szobában. Azóta hűtőre gyűjtök." -
napi érdekes információ: a kérdéskészítőben te állítod be a válaszokat és azok megadási módját is :) aki a kérdést feltette 1 választ vár, így (tegnapi módra) a legjellemzőbbet adod meg.
tehát goto 80945 :) -
Sorry, nem szándékoztam kötekedni. Tudom, hátfő reggel van és ez rossz hatással van az emberek idegeire. -
Az a másik. Bár lehetne úgy értelmezni, hogy pl. EURÓBAN, avagy sékelben, esetleg kagylóban...