127612
  • HappyHunter
    Széfben.
  • jhetedikj
    dolgozok, de mégse lesz több :D
  • OrioN the S
    Pénztárcában.

Meg mindenféle embereknek oda adom, hogy rakják a kasszába és vigyázznak rá -.-
  • Marci0115
    először legyen hova mennie dolgozni ^^
  • Ferenc4
    iskola után elmész dolgozni,akkor majd lesz több is
  • jhetedikj
    Fiókban, de alig van valamennyi. Bankba csak fél millió fölött raknám be, de annyi sose lesz szerintem.
  • DIESEL DOG #80991
    Pénztárcában, meg bankkártyán...

Nokiás doboz lehetőségen jót nevettem... :DDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem tom, én bármilyet is vettem, nekem abba mindig benedvesedett a keményvaluta-e... Murva idegesítő ám.
  • Lacee86
    Bankszámlán természetesen, de hát nem ekkora összegről van szó, csak max. néhány 10 ezer Ft-ról.
  • Cat 02 #80988
    Fiók,bank,pénztárca
  • szabii98
    Fiókban, de hamar elmegy :>
  • milk4
    Bankban.

Kézpénzem az marikára vagy cigire megy.
  • byzhouse
    zoknis fiókban :) legjobb hely
  • clio1616v
    akkor értelemszerűen hova tennéd -.-
  • NEOreg3
    rábízom egy hajléktalanra és amikor szükségem lenne a pénzre, visszakérem tőle
  • MR ME
    be
  • tigeroo
    befuccsolt a családi vállalkozás?:D
  • MR ME
    nincs pénzem
  • SötétBarom
    Fiókban. Pontosabban szekrényben, a whisky mellett. :DDD
    Aztán majd nemsokára elviszem a bankba-e, hogy tudjam használni az appstore-t
  • tigeroo
    strand tubi a nyakban
  • Zoli007
    Aprót perselyben, 300 euróig könyvben a többit bankban.
  • Sir Quno Jedi
    Hümmm, akkor kéne a szórakozóhelyekről és a tömegről is pár (nomeg a nemnaponbarnultakról és késelésekről). Asszem ez most aktuális jó westbalkáni szokás szerint.
  • KaBuTo666
    Üres szavazááááááás.
  • daeemoon
    Semmi gond.
  • extramagascsaj
    Nem igazán gyűjtöttem még így. Ill. nem volt hosszan tartó folyamat a gyűjtés. Általában kisebb összegeket raktam össze: 20-100.000 forintot konkrét célra. Félre tenni még nem kezdtem el, pedig kellene, csak most nem tudok.
    Egyébként pénztárcában csak amennyi éppen kell annál egy kicsivel többet tartok, a többi pénzt vagy a bankban vagy itthon egy arra alkalmas dobozban pl.
  • Molnibalage
    Nem OTP-snek kell lenni. Ennyi. Mai napig megdöbbenek azon, hogy a legfosabb banknál van az ügyfelek többsége, mert az a kényelmes.

Nem a reklám helye, de az nem egy banknál 3 milliós zsé lekötetlenülkamatozik kb. annyit, hogy bruttó 290-es fizetésnél szinte 13-dik havi fizetése van az embernek. Az online utalás ingyenes, stb.
  • Lyukasbogrács
    sok lesz még, ígérem.
  • 89
    Gondolom arra gondolt, hogy ha van bent egy átlagos összeged, abból általában csak lehúznak sokszáz forintot különböző jogcímeken minden hónapban
  • Unreal1942
    Ilyesmi nekem is szokott lenni. Aztán később újra tudok szavazni.
  • Metalmilitiakid
    Ki törte már fel az accom ? Belépek és le van szavazva hogy bankban...
  • Molnibalage
    Miért? Nekem eszembe nem jutna otthon milliókat tartani. Rohadtul nem biztonságos. Ha kirabolnak egy bankot attól még nem tűnik el a számládon levő pénz. Ma több bank lekötetlen zsére ad infláció feletti kamatot. Az otthoni pénzed csak veszít értékéből.
  • clio1616v
    ott van még az adózás, fizetőparkolás és a járulékfizetés intézménye
  • immovable
    Bankban.
  • HöfEE
    Én otthon tartom a pénzem, a Bank nyugodtan elmehet ahova gondolom, csak akkor használom, ha nagyon muszáj. De annyi biztos, hogy a legundorítóbb intézmény amit valaha kitaláltak az a Bank.
  • clio1616v
    a szétgurultnál jó is... mert szét, de ha kigurul akkor már nem...
  • clio1616v
    ha viszont bankjegyre gondol akkor az nem az ő tulajdona hanem az államé...
  • Dzsini
    Ez jó szerintem így is úgy is - viszont a válaszoknál a "Bankba", "Széfbe", "Fiókba", stb. elég furán nézne ki - a gyűjtés helyének szerintem jó az irány/cél és a helyhatározós megfogalmazás is. Talán a kérdés megfogalmazása lehetett volna "hol tárolod a gyűjtött pénzed?" és akkor már teljesen jók a helyhatározós válaszok.

"Régen tévére gyűjtöttem, de takarításkor mindig szétgurult a szobában. Azóta hűtőre gyűjtök."
  • Dzsini
    napi érdekes információ: a kérdéskészítőben te állítod be a válaszokat és azok megadási módját is :) aki a kérdést feltette 1 választ vár, így (tegnapi módra) a legjellemzőbbet adod meg.

tehát goto 80945 :)
  • Sir Quno Jedi
    Sorry, nem szándékoztam kötekedni. Tudom, hátfő reggel van és ez rossz hatással van az emberek idegeire.
  • Sir Quno Jedi
    Az a másik. Bár lehetne úgy értelmezni, hogy pl. EURÓBAN, avagy sékelben, esetleg kagylóban...