127612
-
csak az a nő foglalt, amelyiken fekszenek -
nem tartom tiszteletben az Ő kapcsolatát
Én csak dugni akarok, nem a lelkét ápolgatni. :D -
Nem szokott erdekelni ha szolozom. -
Nem tartom tiszteletben az Ő kapcsolatát.
Csak rajta múlik minden. Ha hűséges, akkor úgy sincs esély, mert lepattint egyből. Mondjuk ha ez tisztázódott, akkor nyilván koccolok azonnal. -
Asse érdekel, ha férje van, ezzel neki kell elszámolnia, én független vagyok. Ugyanakkor (többnyire) nem fogok kezdeményezni, csak ha ő adja az első pozitív jelet és keresi a társaságomat, akkor megyek bele a dologba (persze olykor félreérthetőek a jelek). Már ha érdekel éppen az adott lányzó. Erőltetni soha semmit nem szoktam, ha nekem azt mondják nem, én veszem a kabátomat és elsétálok. Nem szeretem, ha valaki kéreti magát. Nem vagyunk már óvódások. -
Csak ha részeg vagyok. -
ha olyan jeleket küld, hogy "elégedetlen" akkor rányomulok. de nem szoktam elszeretni senkit sem -
KaBuTo666 #81271 Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, nem foglalkozom vele - bármennyire is tetszik - és továbblépek. -
Nem szokatm olyanokkal kezdeni, akiknek aktív kapcsolata van. Már, ha nem titkolja el az illető... -
Szavazó roBOT #81269 Van emlékdobozod? ==>> Ha egy lánynak* van barátja, de neked nagyon tetszik a lány*, mit teszel? -
Emlekfalam van,amin fenykepek,regi cuccok,kellemes emlekeket ebreszto targyak vannak.(pl kisdobos nyakkendo :d) -
Az jó, nekem viszont sz¤r a memóriám, hiába nem vagyok lány. -
gabesz012 #81266 Nincs, össze-vissza vannak az ilyen dolgaim. -
Könyvespolcon vannak -
Cipőben Nike Air Storm Pegazus-t hordok, az aktuális modellt mindig, de akár más jobb fajta túrafutócipő is szóba jöhet. Főleg ha Nike. Jah és télen is ezt hordom, meg nyáron is, kocsiban mind1. Alkalmakra meg fekete bőrcipő, pl. RockPort.
Emlékdobozom nincs, nem vagyok lány, az emlékeimet fejben tartom. -
egyáltalán nincsenek. sajnos. -
Fbn Lx #81261 egyébként is túl sokat nosztalgiázok. -
Nyáron egy nagy szekrénykipakolást, szortírozást csináltam. Még ált sulis kisebb ilyen-olyan dobozokat, emlékeket is találtam. Amiket fontosnak gondoltam, azokat összegyűjtöttem és megtartottam. :) -
DIESEL DOG #81259 Nincs, össze-vissza vannak az ilyen dolgaim. (lakásban, szülőknél, stb.)
Van olyan amit kihajítok mert minek tartogassam...
-
Nem foglalkozok ilyenekkel, ami olyan jó volt, arra úgyis emlékszek. -
Nincs, össze-vissza vannak az ilyen dolgaim. (lakásban, szülőknél, stb.) -
nem izgatnak az ilyesmik, nem szeretek a régmúltra emlékezni, legyen az pozitív, vagy negatív dolog -
nincs...
barátok: pár ajándék/kép a polcon
párkapcsolat: szakítás utáni közös képek mennek a gyújtósra, a stuffok...
temetetlenül, mégis túl mélyre elzárva egy sötét veremben a szívemben...öööö...
-
Nincs, össze-vissza vannak az ilyen dolgaim. (lakásban, szülőknél, stb.) -
Épp ma szórtam ki pár emléktárgyat. Vannak dolgok, amiken túl kell lépni :) -
Nincs. -
Blum #81251 Igen. Szeretem egy helyen tudni az ilyen dolgaimat. -
Szavazó roBOT #81250 Télen milyen lábbelit viselsz? ==>> Van emlékdobozod? -
aha -
zokni szandál -
Csizma. -
ez simán cipó -
Igazad van! -
csizma -
Ez ilyen téli cipő féleség. Nem tudom eldönteni, hogy cipő-e vagy bakancs. :) -
Fbn Lx #81242 szellőzik annyira, hogy ne izzadjon bele a lábad, ugyanakkor meleg a bélése. nem megoldhatatlan ez attól, hogy kínában nem sikerül. -
Nem írta, hogy ugyan azt a cipőt hordja. -
cargame #81240 LooL ekkora baromsagot :DD -
Csizmát hordok télen. -
mezitláb járok