127612
-
néha. a 17es buszon pipa vagyok mert sok a cigány, jó csajok jönnek akkor gyenge mosoly, meg amúgy is jókedvem van általában -
KaBuTo666 #81397 megyek és kész, de amúgy alapon elég gyilkos egy nézésem van :D -
megyek és kész. -
"Keményen" közelekdem az utcán. Egy évben egyszer. :D Amúgy személygépjármű. -
Én úgy vagyok vele, hogy a legtöbb ember még olyan, mint az ártatlan kisgyermekek, akik őszintén rámosolyognak/rácsodálkoznak mindenkire, hiszen még nincsenek rossz tapasztalatik semmivel és senkivel. Na majd ha párszor keményen pofánvágja(rúgja) őket az élet, megtanulnak egészségesen tartani a többi embertársuktól és rájönnek, hogy többségüknek kizárólag az az életcélja, hogy torkonszarja őket. Mindjárt más lesz a hozzáállásuk, bár lehet, addigra már nekik késő... :D
Én TUDOM, hogy 10 emberből 8-9-cel problémás lenne a "találkozásunk", így messzire elkerülöm mind a 10-et. Proactive Defense System. -
ez:
-
Egen és igyexem fegyvert is tartani magamnál, vagy a közelemben, esetleg még kutyákat is. -
Gondolom otthon esténként magadat ostorozod -
Üres. Leszarom az embereket. Büdösek, rondák, buták, önzők és agresszívak. -
Ez igen érdekes mit ne mondjak :) -
extramagascsaj #81388 szociális fóbia+paranoia együtt ...szép kombó -
Semleges, de azt tudom, hogy télen nem mosolygok, inkább nyáron. -
Paranoid?! Te még nem ismersz engem, akkor tudnád mi az a paranoid! :D
Mellesleg, ha nem vagy paranoiás, attól még nem biztos, hogy nem üldöznek. -
Egy kis mizantróp hajlamot vélek felfedezni, enyhe paranoid gondolatokkal :) -
Jah és koldusokat, kéregetőket, térítőket, mindenféle kamu felmérést végzőket nem komázom, ezeknek sem állok meg soha. -
Nem sétálok utcán. Mindig kocsi zárt parkolóból zárt parkolóba, vagy ház kapuig. Ha mégis, akkor figyelem az embereket annyira, hogy el tudjam őket messzire kerülni idejében. Ne tudjanak közrefogni, meglökni, ne jöjjenek szorosan mögöttem, vagy mellettem, ne tudjanak megállítani stb. Sosem nézek a szemükbe és elhúzódom tőlük amennyire lehet.
Nem szeretem ha rámkenik a betegségeiket, szagolnom kell őket, vagy csak szimplán lelejmolnának, meglopnának, erőszakoskodnának, avagy csak belémkötnének, ismerkedni akarnának. Nagy a személyes zónám, azon belül nem tűrök meg idegeneket. Semmilyen körülmények között! Tömeget kerülöm bármi áron, inkább nem megyek arra/oda, vagy elvetem azonnal a célt, maiért oda tartottam volna és újratervezés. -
extramagascsaj #81382 Egyéb: Hangulat kérdése...a szimpi emberekre mosolygok...a többi mellett meg snassz elmegyek; de ha elgondolkodom, akkor nem mosolygok senkire. -
Semleges / nem tudom / nem érdekel. -
Earth Angel #81380 Dettó! :) -
Semleges / nem tudom / nem érdekel. -
Hangulattól függ. Sokszor ér már fülig a szám. :) -
kb. így -
-
Szavazó roBOT #81375 Szerinted meg kellene változtatani az SG-re való regisztrálási rendszert? ==>> Utcán sétálva ... -
Ne árulkodj carbon.
-
egyéb : egy szónak is száz a vége, a hasonszőrűek, még így az idióták forgatagában is megtalálják egymást. Akit valami érdekel az is megtalálja, akkor meg mi a gond? Aki kultúrára stb.-re vágyik menjen múzeumba, sokkal több kultúrális program van mint az sg-n. Ennyi. -
DIESEL DOG #81372 "Plusz tulajdonképpen miért ne lehetne egy felhasználónak több neve, amit több területen használ? Annyi a szabály, hogy ha valamelyikkel kitiltásra kerül, akkor a másikat ne használja ez idő alatt."
Ez mind szép és jó, csak evvel élnek vissza jó egynéhányan... (tisztelet a kivételnek) -
De arra a legbutább szegmensre szüksége van a társadalomnak. Mégis melyik tanult ember fog aszfaltozni, hogy meghaljon rákban tutira? -
egyéb: valami alapszintű IQ teszt, ami kiszűri a teljesen életképtelen egyedek egy részét (sajnos "intelligens" ember is lehet rohadtul ostoba, lásd #81303), valamint ügyesen elrejtett kérdésekkel kiszimatolja az illető ETS/GTS/és egyéb hasonló "szimulátorok" iránti vonzódását - és ha pozitív választ kap, küldi Bongót és a dél-afrikai zsoldoshadseregét*, hogy "intézzék el" a problémát.
remek rendszer lenne, amely nem csak az SG-t tenné értelmesebb fórummá, de a magyar nép átlagos intelligenciáját is növelné.**
*ha nincs zsoldoshadseregetek, nos, szerezzetek - hogy létezhet napjainkban egy weboldal pár állig felfegyverzett dél-afrikai segítsége nélkül?
**igaz tenné egy a legbutább szegmens... "csökkentésével" -
Egyéb: hsz-ben kifejtem!
Mégis miben kellene változtatni? -
Gibor #81368 Maradjon így!
Tulajdonképpen nem is emlékszem hogy van, 2004 be regeltem be, azóta nem gyártottam alreget. -
Maradjon így! -
Mi az hogy regisztrálási rendszer? -
héhé nincs alregem amit használnék. szóval nem bántani!
-
Ha nem lenne ellenállás, akkor magunknak kéne megteremtenünk azt, hogy üldözhessük. Nem sokkal 1xűbb, ha hagyjuk a természetes ellenálló elemeket felszínre bukkanni és megerősödni, hogy aztán elsöprő erővel csaphassunk le rájuk, mikor már elbízták magukat és összegyűjtik a kétkedőket, habozókat, ingatagokat, hitevesztetteket, akik potenciális veszélyt jelentenének különben a rendszerre?! -
különben is Rendszer Hangjaként neked kellene az ilyen módszereket kitalálnod :D -
Szerintem már így is elég szemtelen, nem kéne még rásegíteni neki! -
Nem elveszne, csak a retinádhoz kapcsolt azonosító alá tartozna mindegyik, így 25 büntetőpont után (minden regisztráción összeadva) a minden monitorba titokban elhelyezett lézerágyú kiégetné a szemed azonosításkor :) -
szép is lenne,ha elveszne az alreg hadseregem. -
meg ezzel csak a legális júzereket szopatjuk