127612
-
Egyéb - vegyileg kimutathatatlan hatóanyag tartalma van (ha jól sikerül a higítás, akkor egy adagban 0-1 molekula), viszont legalább a placebo hatás miatt van, hogy jól működik, és ez talán fontosabb azoknak, akik ezt választják.
(az pedig, hogy valamilyen hatást a jelenlegi orvos-vegyésztudomány nem tud megindokolni a saját felszerelésével, az nem jelenti azt, hogy az a hatás nem létezhet - védekeztek a vírusok ellen már olyan korban is, amikor még azt se tudták, hogy léteznek) -
Szavazó roBOT #81917 Szoktál a szüleidtől pénzt kérni? ==>> Mi a véleményed a homeopátiás szerekről? -
Nem szoktam, mert van saját keresetem. & Nem szoktam, mert már nem a szüleimnél lakok. -
Gibor #81915 Nem szoktam, mert van saját keresetem.
Igazából hazugság mert nagy ritkán előfordul. -
Egyéb: Soha nem kérek a szüleimtől, akkor se kértem amikor még tanultam és most sem, hogy dolgozok. -
Nem szoktam, mert van saját keresetem.
De azt az öregem adja, szal elég paradox
-
Nagyon ritkán, indokolt esetben -
Egyéb, leírom kommentbe.
Szoktam kérni aprót, mert nekik mindig van, nekem meg sosincs és az automatákba még mindig nem tudom belenyomni a papírt.
-
Nem szoktam, mert van saját keresetem.
Ők szoktak tőlem. -
Magyar szemmel sokat keresek, de még ez sem elég szerintem a lakásvásárláshoz. Értelmét se látom egyelőre. Az albérlethet bőven elég. -
Fbn Lx #81908 leggyakrabban az nem vesz fel hitelt aki annyit keres mint te, és egyedül él, min te -
Tsol #81907 Szüllőtől kérek néha ha nekem nincs így télen, de csak a legfontosabbra (bérlet, osztálypénz stb.). -
Egyéb, leírom kommentbe.
Nagyon ritkán,ha szoktam is akkor vagy sulira vagy barátnőre költöm. -
clio1616v #81905 csak nagyon ritkán kérek bárkitől bármit...
akitől kérnék elvárom, hogy kérés nélkül adjon...
ezért nagyon ritka az, hogy ha nincs alkalma odafigyelni az igényeimre akkor jelzem neki kéréssel -
adnak maguktól :D de tudják,hogy vigyázok a pénzre ezért, ha kérnék akkor adnának -
de akkor valami egyedit, h ne majmoljuk le a többit. oszt a rabszolgákat akár be is falazhatnánk oda. megmondjuk, h belül lenne egy kis meszelés oszt had szójjon :D -
Nekem is van saját keresetem tehát nem....
Régen meg természetesen, szerintem mindannyian, hisz honnan máshonnan szerezne a gyerek pénzt ha kell neki??? -
Pont fordítva, igyexem mindenben segíteni a szülőket, illetve most már csak édesanyámat. -
Piramis jó ötlet eyik barátomnak régen is ez volt az ideája, hogy északon is kell egy-két piramis (murva jól néz ki havasan), mer dúlna az idegenfrorgalom és hát csak kő kell hozzá és rabszolgák (mindkettő akad errefelé)!!! -
KaBuTo666 #81899 Nem szoktam, mert van saját keresetem.
Csak a bérletemet fizetik. -
Nagyon ritkán, amit kapok rokonoktól, abból elvagyok általában. -
eddig is kb. csak bérletre kértem, de mióta hitelbe vertem magam, már arra se. elég nekik fizetni utánam a villanyszámlát :´( -
Blum #81896 Szoktam, mert még nincs saját keresetem.
Nagyon ritkán kérek,mert általában mindig van annyi pénzem,hogyha kell valami apróság,akkor megveszem. (Rokonoktól Születésnapra,ünnepekre kapott pénzből,néha tippmixen nyerek kisebb-nagyobb összegeket).
Szórakozóhelyekre talán ha évente 2-3 alkalommal betévedek,amúgy meg házibuli,oda meg viszek valami piát,azt cső. :D -
szoktam kérni, meg adnak is, bár ebben a félévben kaptam ösztöndíjat -
adnak maguktól is -
Egyéb: Nem szoktam, de kapok -
Sosem kértem pénzt, semmire. 9. éve lakom koleszban, szóval mindig mikor utazom el adnak valamennyit. -
Nem szoktam, mert nem a szüleimmel lakom és van saját keresetem. -
Már nem, mert 2,5 éve dolgozom. Egyetem alatt sem kértem. Nagyon nagyon ritkán vettek ezt-azt, de akkor is dolgoztam és mindent magamnak vettem. Még kajára sem kértem. -
Nincs saját keresetem, de pénzt kérni nagyon ritkán szoktam, bőven elég hogy még eltartanak. -
Egyéb: nagyon ritkán... utálok pénzt kérni, de van olyan, hogy nem akarok pénzt felváltani és később oda adom neki vagy csak simán kölcsönkérek és hónap elején annyival többet adok. -
Szavazó roBOT #81887 Pofátlannak tartod a politikusok milliós fizetéseit? ==>> Szoktál a szüleidtől pénzt kérni? -
Ettől a "bankoknak kiszolgáltatott" dumától hányok. Az van nekik kiszolgáltatva, aki hitelt vesz fel. Nem kötelelző... -
Fbn Lx #81885 Fele? Több, mint a dolgozó emberek fele. És ez nincs így jól. Mi sem vagyunk elégedett ezen az államnak és bankoknak kiszolgáltatott szinten, hát még az afrikaiak, akik éhbérért bányásznak. Úgy gondolod, hogy ez a rendszer a mi jólétünket szolgálja? El vagyunk látva fogyó eszközökkel, de nekem speciel nem ez az álmaim netovábbja, nem igazán így képzelem el a "jólétet". -
Igen, keressen annyit, mint egy átlagember.
Vagy legalább ne ilyen pofátlanul nagy összeget miközben vigyorogva hozza az olyan törvényeket amik ritkán hasznosak mások számára. -
ja és kezdjünk hozzá egy szép piramis építéséhez
hiszen ez, Bölcs Vezetőnknek, kijár -
én keveselem
szerintem havi 10 milliót kéne kapniuk
örökös miniszterelnökünk meg nem kell fizetést adni, ami kell neki, az állam vegye meg neki, mindegy mennyibe kerül -
Nem, nem erdemli meg mindenki hogy jol eljen. Csak az eljen jol aki megdolgozik erte. A jelen allapottal az a baj, hogy a berkoltsegem 2/3at olyanok kapjak meg, akik nem dolgoznak erte, egyszeruen csak megkapjak. Ne kapjak meg es en maris jol fogok elni.
de ez igy mar erosen off lett -
az emberiség fele azért dolgozik éhbérért kiszolgáltatva hogy te így élj (meg a felsőbb kaszt NAGYON jól éljen) -
Fbn Lx #81879 azt, hogy jól élni úgy értem: lehetőséged van minden nap kellően bőségesen és egészségesen táplálkozni, és megvédeni magad a természet alapvető viszontagságaival szemben, pl. a téli hideg, és ezek felől nem aggódni. az átlag embernek erre vagy nincs lehetősége, vagy igencsak bizonytalan, ami rengeteg aggodalmat szül. Nem a vagyon szempontjából való "jól élni"-re gondoltam, hanem a helyes, emberi módjára az életnek.