127612
  • NEOreg3
    már megvettem, de nincs kinek odaadni
  • bardocz
    Nem is tudtam volna, hogy mikor van, ha nincs ez a kérdés.
  • Szavazó roBOT
    Mi a véleményed a homeopátiás szerekről? ==>> Egy hét múlva Valentin-nap. Veszel valami ajándékot?
  • Molnibalage
    Ez konkrétan olyan, minta egy az egyik autógyártónak előírnák azt, hogy törésteszten bizonyítson, a másiknak meg nem, de még hazudhat is jogi következmény nélkül. Agyrém...

Persze egyben mutatja is azt, hogy társadalmunk természettudományos affinitása hogyan konvergál a 0-hoz. Lassan már alulról...
  • Renegade
    hát én azért irigylem azokat az embereket, akik ilyen "vadtehetségként" tudják űzni az agykontrollt/önáltatást/bármit/akármit.

Az viszont, hogy ezt gyógyszerként forgalmazzák, hát az viszont már nagyon üzleti érdek + megtévesztés
  • jhetedikj
    most valami világnap van, azért

honlap
  • Molnibalage
    Ennyire súlyosan hülye két nőt, mint aki nyilatkozik...
  • Renegade
    lám-lám, gondolom okkal volt ez a kérdés

index videó
  • somdav95
    oda írtam hogy "az antibiotikum ÁLTALÁBAN tartalmaz". általában nem vagyok jobban az erős antibiotikumoktól, a homeopátiás szerektől meg igen (tudom lehet csak placebo hatás az egész, de evvan :)
  • Sir Quno Jedi
    Huhhh, ez hülyeség, én születésemtől penicillin érzékeny vagyok, konkrétan meg tudnak vele ölni és MÉGIS murva erős antibiotikumokat szoktam szedni. Van rengeteg amiben nincs nyomokban sem penicica. Csak hát azok általában drágábbak jóval. Evvan.
  • Dzsini
    #81939-ben írt az eseményről.
  • Tsol
    Nem tudom mi az. Amúgy Vágó István nem most akarja magát túladagolni ilyenekkel?
  • Molnibalage
    Ez csak azt bizonyítja, hogy van immunrendszered és tényleg allergiás vagy a penicilinre...
  • somdav95
    Mivel az antibiotikum általában tartalmaz penicilint, és én allergiás vagyok rá, muszáj vagyok homeopátiás szereket szedni ha beteg vagyok, és 2-3 nap múlva jobban is vagyok, miközben az antibiotikumtól csak rosszabbul..
  • Fbn Lx
    mire?
  • Pepsi Twist
    Egyéb.

Akkora terminátor vagyok hogy sose szedek semmit.

"Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár."
  • 89
    Placebo és meg is van a hatás
  • Lacee
  • Fbn Lx
    szerintem butaság
  • efti
    Kamu az egesz. Voltam is ma a budapesti 10 23 esemenyen es nem tul megdobbentoen nem volt semmilyen hatasa a "gyogyszernek"
  • bardocz
    Ilyet én is ismerek. Csak picit nevettünk rajta.
  • tigeroo
    nekem volt olyan ismerősöm akinek adtunk 1 szál cigi mondtuk neki hogy bevan tekerve, aztán dülöngélt jobbra-balra hogy "dejó anyag"
  • jhetedikj
  • MR ME
    érdekesen :D
  • SötétBarom
    Kíváncsi lennék hogy néznél ki némi LSD meg Speed elfogyasztása után. Persze csak úgy, hogy előtte azt mondjuk, csak szőlőcukor.
  • 0Fritz0
    Miért, az állatorvos nem hisz benne?
  • Zoli007
    Ezt mondd az állatorvosnak.
  • Lacee86
    Az a véleményem, h inkább minden nap egy deci pálinka. Az többet ér. :DD
  • Dzsini
    mondjuk:
    pro: http://www.vital.hu/homeopatia/
    kontra: http://1023.hu/
  • Metalmilitiakid
    Azt sem tudom, hogy mi az.
    Sok hülyeséghez raktok ki linket, hogy mire gondoltok, ehhez is jöhetett volna :D
  • Gell97 kolega
    Egyéb.. van olyan ismerősöm akinek nagyon bevált, van olyan akinek semmit nem használt.
  • NEOreg3
    fogalmam sincs, hogy mik azok, és nem is érdekel
  • HöfEE
    De ha a "normál" gyógyszerekkel jönne a placebo hatás akkor az nem lenne kétszer olyan eredményes mivel hatóanyag is van bennük?? Ugyhogy nem egészen értem.
  • Simaji
    "Tényleg van kimutható hatása."

Bár szerintem az összes gyógyszer csak azért hat mert hiszünk benne. :)
  • Zoli007
    Kamu az egész, lehúzzák a hiszékeny és tudatlan embereket.
  • bardocz
    El kell hinni, aztán jó lesz.
  • daeemoon
    Egyéb: Nincs róla véleményem.
  • tigeroo
    fogalmam dincse'
  • cargame
    Tényleg van kimutható hatása.
  • Blum
    Kamu az egész, lehúzzák a hiszékeny és tudatlan embereket.