127612
-
Kedves Mindenki!
A szakdolgozatom keretében nemzetközi és hazai tekintetben vizsgálom a fenntartható életstílust/háztartásokat befolyásoló tényezőket. A hazai viszonyok felméréséhez kérném a ti segítségeteket. Az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével ti is nagymértékben hozzájárultok a kutatásom sikerességéhez.
Kérlek benneteket, hogy minél többen töltsétek ki! Valamint továbbítsátok ismerőseiteknek!
Kérdőív
Köszönöm! -
"Jobb"? Egyik sem jobb, nekem a laptop mellé egy tablet bőven elég lenne böngészgetni, nézelődni. Ha csak asztali gépem lenne és még egyetemista lennék, akkor inkább netbook. -
Mutasd az eredményt.
Nincs egyik sem, így nem tudok érdemben nyilatkozni. -
Nincs egyik sem és szerintem nem is lesz egy ideig. Nincs rá szükségem. -
Mutasd az eredményt. -
Szavazó roBOT #82113 Milyen tévétek van otthon? ==>> Szerinted melyik jobb? Netbook, vagy tablet pc? És miért? -
Hazavittél a stadionból egy eredményjelzőt?:) -
DIESEL DOG #82111 Kettő síkképcsöves CRT... jelenleg bőven elég arra amire kell, ugyanazt látom benne mint a legújabb LED technológiás kütyükben.
A monitorom meg LCD... -
Egy LG42LD750 -et hasznalok monitornak. Nagyon ritkan hasznalom TVnek is -
Gibor #82109 Számítógépet használom TV-nek is (pl TV tunerrel).
Monitor TV.... Bár gyakorlatilag alap LED TV és annyival másabb hogy nem TV/AV gomb van hanem TV/PC... -
Jaj, már megint szarul van feltéve a kérdés. Többféle tévénk is van otthon.......
-
szintúgy több mint 20 éves SANYO és azóta tűéles a képe... -
szurop #82106 Ja és monitorként használom. -
szurop #82105 Az én TV-m plazma, a másik három hagyományos CRT. -
LCD/plazma van, és a tévézésen kívül gyakran másra is használjuk (pl HTPC-re van kötve).
Sharp LC-52XS1E
-
CRT (a nagy képcsöves), bőven jó az arra amire használjuk.
LCD/plazma van, és a tévézésen kívül gyakran másra is használjuk (pl HTPC-re van kötve).
Számítógépet használom TV-nek is (pl TV tunerrel). -
A régi javíthatatlanul tönkrement és az új már lapos (LCD/plazma) lett.
De van még mellette egy másik CRT is. -
Nekem CRT-m van, és öregebb nálam! Funai színes tv és ahogy én emlékszem még nem kellett javítani, arra bőven elég amennyit én tévézek(napi 1-2 óra)
De amúgy a családba van még két LCD meg egy CRT kint a konyhában. -
KaBuTo666 #82100 LED tv, hihetetlen jó. -
Szerk.: az LCD-n kívül 3 CRT van még. -
"Jó volt még a korábbi, de kíváncsiságból vagy egyéb okból lecseréltük egy laposra." -
2crt és 1lcd a szobámban -
CRT (a nagy képcsöves), bőven jó az arra amire használjuk.
Nem nézek tévét, nincs is előfizetésem, ha valami olyan van, az úgyis felkerül a netre.... -
Blum #82095 CRT (a nagy képcsöves), bőven jó az arra amire használjuk. -
CRT van. Nekem meg is felel a napi 30 perc híradóhoz, de monitorból már el tudnék viselni egy LCD-t. -
1 crt van, nem nézem. -
Van egy kicsi CRT a nappaliba, és van egy Full HD LCD, ami a gépre van rákötve, ezen megy a filmezés és a játék, de adás nincs rajta! :) -
CRT, mert bőven jó az arra amire apám használja, majd ha tönkremegy lecseréljük. -
Nem nézek tévét, nincs is előfizetésem, ha valami olyan van, az úgyis felkerül a netre.... -
van otthon 5 crt, teljesen jó arra amire kitalálták, amúgy meg tv-t nem nézek, mert nincs értelme... 10 per film meg fél óra gyökér reklámok, amik mellékesen 2-3x hangosabbak is... inkább letöltöm ami kell :D -
érdekes, hogy a politikusoktól nem sajnálod a milliós fizetéseket, miközben milliárdokat lopnak el, de ha egy falut elvisz a víz s kapnak lakásépítési támogatást, új házat az már bántja a bögyöd. szép önellentmondás, főleg ha a két kérdést s a rájuk adott válaszokat egymás mellé tesszük. bár nem az, csak te mindenképpen más akarsz lenni, ki akarsz valamivel tűnni, ... ez valami kompenzáció lehet. remélem túlteszed magad rajta hamar. bár 30 év felett már nehezen változik a "beégett" pubertáskori kisebbségi komplexus. -
Egy 104es HDready LCD (asszem...). Akkor vettük, amikor az olimpia alatt, miközben néztem a vízilabdadöntőt elkezdett durrogni meg füstölni a régi CRT :DD
Majd ha ez is letérdel, veszek olyat amilyet épp lehet kapni. -
szürke -
5db CRT,2db LCD + 51cm HD monitor ami gépezésre,filmezésre van.
-
CRT-nk van. Sokat mondjuk nem tévézünk, de szívem szerint lecserélném vmi egyszerűbb LCD-re, csak hát nem fér bele a költségvetésbe. Annyira azért nem siránkozom miatta, filmet meg úgyis gépen nézek, a monitorom meg LCD, 22-es. -
nem értem minek kellenek ilyen nyakatekert opciók. crt-nk van, amik bőven nem jók már arra, amire használjuk. -
ez vicces, mert nekünk odahaza van TV-nk sima CRT de mivel én itt vagyok albiban azt jelöltem hogy nincs nem nézek, mert ez így is van, előfizetés sajna van mert a drága főbérlő erőlteti de TV nincs azaz lenen ha nagyon akarnám de mivel nincs benne normális műsor ezért nem igazán látom értelmét annak hogy legyen... -
Cat 02 #82081 Van 2 CRT, meg egy full HD LCD. Azon TV + lapost rákötöm akkor film. -
Te sem értetted amit írtam. Több TV-m (féle is), illetve TV-zési lehetőségem is van a házban, használom is mindet, de itt csak egyet lehet jelölni.
Kb. mintha megkérdeznék, hogy mit szeretsz a lányokat, vagy a fiúkat, node mi van, ha biszex kis köcsög vagy?!?! :DDDD -
Ha az a nagy fekete dög crt, akkor olyan van.
Nem nézek tv-t így se, meg gépen se.