127612
  • Freeda Krueger
    Ez így ebben a formában nem igaz teljesen :)
  • Sir Quno Jedi
    Mer aki nem hülye, az zsákmányol német tankot és arra képzi ki őket. Éééted?! :D
  • tigeroo
    én engedélyezném a másságukat nyíltan felvállalók katonai szolgálatát.

ha van olyan "tökös" mint más férfi, akkor ja. kapnának 1 erényövet mint a középkorban a nők és kész más kérdés, hogy a köcsögök valszeg belehalnának a kiképzésbe :Dd
  • F1re
    elég ha azt írod hogy te is buzeráns vagy.

ez tény, ha jól tudom még hitler mellett is voltak melegek(van akik szerint még ő is az volt) csak 1xűen inkább nem tudott róla senki
  • Molnibalage
    És nem jött be. Verték a kutyán és tankok alatt kapták a kaját. Csak éppen a kutya túl intelligens, mert sok meg tudta különböztetni a német és szovjet tankot. A szovjet kutyust szovjet tankokkal képezték ki. Elengedték és felrobbantotta az első szovjet tankot szegény kutyus...
  • tigeroo
    ezen de csúf felröhögtem :?:DD
  • MR ME
    ja így már érthető :DDDDD
  • tigeroo
    én örülök a sok melegnek, kevesebb konkurencia...
  • Sir Quno Jedi
    Mert a VH-kban a kutyák hátára kötötték, de azt már az állatvédelmi törvények miatt nem lehet, így maradnak a melegek... :DDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Totális háborúba idővel még a gyerekeket és az időseket is besorozzák, merthogy emberhiány van. Meg ott senki le nem szarja, hogy te szívesen szexelnél a társaiddal, mert ha bepróbálkozol náluk, legközelebb VÉLETLENÜL kapsz egy "eltévedt" hátlövést rohamkor, vagy csak szimplán nem fedeznek egy pár pillanatig és az ellenség örökre leveszi a váladról a nemi indentitási problémáidat is... Evvan. :DDD
  • MR ME
    mé kötnének aknákat a hátamra?
  • Sir Quno Jedi
    Nodeha azt mondják, hogy okés, ha buzgár vagy nem leszel katona, DE a hátadra mágneses aknákat kötnek és keresd szépen az ellenséges tankokat, simulj alájuk és akkor jó lesz neked. :DDD Az jobb?!
  • Molnibalage
    Egyébként statisztikai alapon igen sok homo szolgálhatott a II.Vh alatt. Valszeg nem szóltak senkinek...
  • MR ME
    "ki bízná az életét egy farokcibálóra."

kicsit el kéne neked is gondolkodnod néha h mit is beszélsz...
  • F1re
    mondjuk az tény hogy golyó fogó is kell szal arra jók azért a bu.ik is
  • MR ME
    nem tökmind1 h buzit vagy heterót lőnek szarrá a fronton csakmert vmi köcsög fent aztmondta h oda kell mennie?

nameg akkor én tuti buzi leszek ha épp háborúba hívnának, faszom se akar harcolni, és sztem geci sokan lesznek buzik hírtelen ha nem engedik őket a hadseregbe

ez az én álláspontom :D
  • Sir Quno Jedi
    Bezony, akkoriban követendő példa volt túl melegnek lenni. Ma meg nem (bár a "celebek" miatt kitudja már). Változnak az idők.
  • F1re
    ha nem hetero férfi vagy akkor egy balfax idióta meleg kö.ög vagy ilyen 1xű ki bízná az életét egy farokcibálóra.
    am meg Only heterók meg árják !!
  • Molnibalage
    Ezek szerint hetero elmebeteg az lehet? Mi köze a szexuális irányultságnak az egészséges mentális állapothoz...?
  • tigeroo
    ígyvan! csak ÁRJÁK!
  • DIESEL DOG #82178
    A hadseregbe semmi keresni valójuk nincs a homoszexuális elmebeteg barmoknak. Egy hadseregbe minden téren egészséges, életerős, heteroszexuális embereknek van helyük...

Ez az én álláspontom.
  • MR ME
    igen, attól h meleg még ember
  • 89
    leszarom a fartúrókat, a homár görögöket meg főleg
  • Molnibalage
    Egy példa.
  • Lyukasbogrács
    ha már az arabok szóba kerültek...
  • immovable
    Igaz.

Nők jogait nézve az arabok nem sokat fejlődtek az utóbbi 2000 évben.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, legtöbb régi seregben dúlt a homoszexualitás. Mondás is, hogy igazi szerelem csak katonák közt létezik. Azonban akkor teljesen más hozzáállásuk volt a meleg témához. A nőket nem vették emberszámba, szavazati joguk sem volt, csak arra tartották, hogy szaporodjanak. Nem oktatták őket (egyik kivétel spárta, de ott is zárda szerű intézményekben és elsősorban küzdelemre nevelték őket, mivel nem voltak odahaza férfiak) és kb. semmibe sem volt hivatalos beleszólásuk, sötétek voltak, mint a kórság, mindig a férfiaktól függtek, csak férjük oldalán érintkezhettek más férfiakkal, a rabszolgák rájuk vigyáztak, még az olimpiákon sem indulhattak (hiszen ott meztelenül kellett szerepelni, szépen beolajozva és senki nem volt kíváncsi a nők "visszataszító" testére, amin nem volt elég profin kidolgozott izomzat, megint kivétel spárta, mert ott a nők is meztelenül küzdöttek, akár férfiak előtt is, igaz nem vehettek részt így sem az olimpián). Így igazi plátói szerelem csakis férfiak között létezett (mert az homiszerelem volt erdetileg). Mester és tanítvány, ÚGY IS.

A férfiak háborúztak így csak nekik voltak jogaik és egymás társaságát keresték.

Nos, ma azért nem így állunk hozzá a témához (tiszta szerencse), így ma ez a model nehezen műxene. Egyelőre.
  • NEOreg3
    leszarom
  • immovable
    Furcsa kérdés ez. Spártai sereg tele volt melegekkel. Mégis az egyik legütőképesebb sereg volt, igaz az jó 2000 évvel ezelőtt volt.

Vagy pl. a Thébaii Szent Osztag.

Egy verhetetlen hírű egység, a Thébaii Szent Osztag, kizárólag homoszexuális párok számára volt fenntartva. Megalapítója, Gorgidas volt az, aki a thébaii hadseregen belül a 150 pár férfiszeretőt kiválogatta. A párok az idősebb "heniochoi"-ból, vagyis kocsihajtókból, és a fiatalabb"paraibatai"-ból, vagyis társakból álltak, akiket mind az állam költségén képeztek ki, és szállásoltak el.
  • Sir Quno Jedi
    Node a külön egység meg a fraternizáció miatt üti a sereg szabályait. Érted?! Ördögi kör. A homokosokat nem lehet hetero katonákkal összezárni, mert azok nem tűrik meg őket, egymással meg eleve nem lehet, mert nagyon is megtűrnék egymást, túlzottan is... :DDD
  • immovable
    Hát aki azért verne/büntetne/ölne meg valakit, mert buzi, az inkább beteg mint a meleg, főleg ha az nem piszkálja/bántja/inzultálja őt. De ezen nem csodálkozom, az emberek mindent gyűlölnek amit nem értenek, vagy ami más. Ez sima evolúciós késztetés - mint amikor az oroszlán megölni a kölyköket, ha nem a sajátjai, hogy az ő génjei öröklődjenek tovább - csak az értelmesebb ember túlnő ezen.
    Bár az is igaz, hogy rendszerint katonának nem a "színházi" vagy "akadémiai" bérletesek mennek.

Illetve aki katonának megy/menne - melegként -nem hinném, hogy az az affektáló nyikhaj, mint amilyen kép a buzikról a közhiedelembe kialakult, de ez mindegy is.

Akkor az lehet a megoldás, hogy ha elég meleg jelentkezik ők külön egységbe lennének szervezve aztán kész. Ők lennének a hátba támadó egység.
  • Sir Quno Jedi
    És nyilván nem csak nemi jellegű, hanem családi is lehet a kapcsolat, az is tilos (pl. apa-fia stb.).
  • Sir Quno Jedi
    Izé, fratenizálás, csak már nem tok írni...
  • Sir Quno Jedi
    Másik probléma a faternizálás. Egymással szoros kapcsolatban (nemi jellegű) álló emberek nem szolgálhatnak azonos harci egységben. Ennek több oka is van, de a legnyilvánvalóbb, hogy ha valakivel elfogult vagy, nem tudsz raconális döntést hozni vele kapcsolatban éles helyzetben és ezzel a csapat egészét veszélyezteted. Ezért sem tesznek nőket és férfiakat egy osztagba. Namost ebből leszűrhető, hogy mi lenne, ha a homokos párok akarnának együtt szolgálni (vagy szolgálat közben ismerkednek össze és szeretnek egymásba). Ez felborítaná az összes bevált szabályt és eljárást. (IS)
  • HöfEE
    Nem engedném. Mi a legfontosabb alapja egy jó hadseregnek ami nélkül semmi nincs? A jó morál. És ez elég nehezen lenne fenntartható buzikkal (igen szándékosan így írom szerintem a meleg az a radiátor) mivel állandó vitaforrást jelentene és növelné a feszültséget mindenkiben.

Egyedül úgy tudnám elképzelni, hogy felállítanak mondjuk egy külön századot nekik, bár ez így elég vad vízió.
  • Sir Quno Jedi
    Félreértesz. Nem a melegekkel lenne gond, hanem a többiekkel. Pl. egy szerencsétlen nőt sem zársz össze 100 kiéhezett férfival egy barakba pár évre. A buzgárokat sokan nem szeretik, sőt egyenesen gyűlölik, viszolyognak tőlük. Ha 100 ilyen keményfejű, erőszakos őstahó közé bezársz egy érző szívű homit, annak nem sok jó jósolnék... Ez nem a suli, ahogy mondtad, itt nem 1xűen kiközösítenék, hanem konkrétan kinyírnák, megtalálnák a módját, hogy pokollá tegyék az életét, míg vagy maga vet véget annak, vagy leszerel, vagy elmegy másik egységbe. A katonák nem tűrnek maguk közt meg olyanokat, akik nem olyanok mint ők maguk (ez általában is jellemző az emberekre).

Persze szarrá büntethetné a parancsnokság a 100 embert, hogy bántották azt a kis buzit, de 100 embert nem fognak hadbíróság elé állítani/leszerelni, csak azért, hogy legyen egy boldog homokosuk az ezredben. Ezért nem műxik a koedukált sereg sem sok helyen, pedig a nők ellen nem lehet efféle kifogás.

Majd ha sokkal TÖBB hszexuális katonaságra vágyó egyén lesz, mint hetero, akkor pont fordítva lesz. DE ez még odább van (remélhetőleg). :D
  • Metalmilitiakid
    Egyéb. Igen, ott dögöljön meg a fronton az összes.
  • immovable
    Nem hinném, hogy minden buzi az én seggemre pályázna, gondolom nekik sem tetszik mindenki. S mint írtam amíg jó katona engem nem zavarna civilben mire veri. Főleg nem egy seregben ahol a legkisebb vétségért is büntetés jár. Ez nem középsuli. A kérdés pedig nem predesztinálja a koedukált egységeket. De summa summarum, hála az égnek nincs tapasztalatom a melegekkel kapcsolatban, de örömmel látom, hogy te jól informált vagy.
  • predator1982
    nem érdekel, azt csinálnak, amit akarnak
  • predator1982
    nem értem miért lenne probléma. nekem van nem is egy homoszexuális ismerősöm, nem mindegyik ilyen rongyrázós köcsög. teljesen normális emberek, meg nem mondanád a nemi hovatartozásukat. szerintem az ilyen emberekkel semmi gond nem lenne.