127612
  • Hegi90
    BARCA NEM ÉRT VELED EGYET
  • Fbn Lx
    jaj de férfias vagy puncihalmozómester
  • Fbn Lx
    itt nem arról van szó, hogy a melegek fizikailag kevésbé bírnák a katonaságot. elhiszem, hogy testileg nem térnek el, de a harc nem is ezen a színtéren dől el, hanem agyban.
    szerintem nem pusztán sztereotípia, hogy a melegek humanistábbak és érzékenyebbek. ebből kifolyólag sokkal kevésbé fogékonyak a vérontásra, gyilkolásra, háborúzásra, még akkor is ha egyébként buldózerek, és fizikai képességeikből kifolyólag képesek lennének szarrá verni.
    a másik oldala meg az, hogy ti is kevésbé lövöldöznétek le abba a nembe tartozó embereket, akikhez vonzódtok. nem hiszem, hogy az átlag férfi mondjuk géppisztollyal szívesen irtana nőket.

egyébként a véleményem a kérdésről az, hogy senkinek sem engedélyezném a katonai szolgálatát.
  • Hegi90
    ugyan ezt kérdeztem én is, teljesen értelmetlen :D
  • N1ggA
    Igen, de ez ne váljon az illető hátrányára.

Nem hiszem, hogy bárkinek köze lenne ahhoz, hogy kinek mi a szexuális beállítottsága. Főleg, hogy a katonaságnak semmi köze ehhez :S
    Meg amúgy is anti-homofób vagyok.

Amúgy érdekesen szar az első válasz.
    "Nem, szerintem a katonaság legyen mentes a szexuális megkülönböztetéstől és a hasonló dolgoktól."
    A második felét értem, legyen mentes, meg amúgy minden legyen mentes a szexuális megkülönböztetéstől, de erre miért a "Nem" a válasz?
  • Calver
    ez
  • MR ME
    sztem ő a melegfelvonulásra gondolt, amitől minden éppeszű heterónak hányingere van teljes joggal....
  • Molnibalage
    A második felét azt nem a melegekre / leszbikre értetettem...
  • Molnibalage
    Miért? Láttál már ilyet? Életem huszonx éve alatt én még nem láttam az utcán nyilvánosan nyalakodó homi vagy leszbi párt, de olyat már igen, hogy éppenhogycsak nem dugtak a négyeshatoson, olyat többet is...
  • Calver
    élő pajzs hadművelet, ollé!
  • DJKonya
    Velük semmi bajom, de a kettő között azért...

Semmi bajom nincs velük, most másak akkor mi van? engem az irritál hogyha az utcán nyilvánosan látom hogy mit művelnek, vagy ne adj isten rám mozdul egy férfi... szvsz nem a katonaságba valóak.
  • Blum
    Nem. Semmiképp.
  • SpawN621
    Hali, nemrég regeltem, de ezért pofátlan leszek, és véleményt írok.

A gond nem ott lenne hogy kit lőnek agyon, hanem hogy a barackba egymást szétvernék az említett katonák, mivel nem férnek meg egymás mellett ilyen módon, másrészt pedig nem tartom valószínűnek, hogy a kialakult ellentétek (lennének ellentétek, nem nyitok vitát erről) mellett egymásra bíznák a katonák az életüket, ha ez viszont nem történik meg, nincs is értelme frontvonalra menni töltött fegyverrel, inkább menjen haza vízipisztolyozni mindenki a plussmacival, mert csak megdöglenek.

Akinek van egy kis köze a katonasághoz, az tudja hogy ez a rossz ötletek egyike, sorkatonának besorolnák a mai napig, de a fél éves kiképzést ne hasonlítsuk össze egy misszióval. A lényeg, hogy aki azon az állásponton van, hogy ők is legyenek katonák, az holnap menjen soroztassa be magát 1-2 évre, utána megbeszéljük.

Hangsúlyozom, nem rasszista indokból ellenzem, vagy mert apuci molesztált kiskoromban, hanem mert nem vagyok agytumoros, és a fejemet nem csak arra használom, hogy a falhoz verjem téli estéken a karácsonyfa mellett...
  • Freeda Krueger
    Katonanők?
  • dartonita
    Nem.Nagyon csunyan jarnanak(jartak volna)ha kiderul ilyesmi.A kopaszok szopatasa heterok kozt is eleg durva tudott lenni,az ilyesmi csak olaj lett volna a tuzre.
  • MR ME
    :DDD
  • Hegi90
  • DJKonya
    A katonaságba férfiak kellenek.
  • Marci0115
    mocskos b.... , mocskos b....

http://www.youtube.com/watch?v=pZvZwQnkdNI
  • F1re
    Itt a másik szerencsétlen... Nektek nincs életetek, hogy egyesével belém köttök vagy csak szimplán melegek vagytok ? nem tudnátok inkább qssban fórumozni ? v baxogassátok inkább 1mást úgyse szólt hozzád senki
  • Gurren
    jaj mi lesz vele, egy suttyó nem veszi emberszámba T_T
  • F1re
    lassan téged-se veszlek emberszámba ha ilyen kibaxott ostoba gyerek vagy
    szerencsétlen gyereknek hiába magyarázol nincs agya és még a melegeket pártolja is, régen ilyeneket löktek le tajgetoszról a többi agyhalott mellé :D
  • immovable
    Kösz.
  • Molnibalage
    Tuskagee Airmen

http://www.imdb.com/title/tt0114745/
  • Gell97 kolega
    Háború alatt igen, "békés időszakban" nem. ( magyar országon, máshol nem érdekel )
  • immovable
    Mint amikor a II. vh idején nem akartak színes bőrű pilótákat képezni, mert hogy nem tudnák megtanulni, nem elég jó képességűek hozzá, stb. Aztán mégse.

Volt is erről egy egész estés film. Valaki nem tudja a címét véletlenül?
  • Freeda Krueger
    Sztereotípiák alapján nagyon sokak katonai alakalmazhatóságát meg lehetne kérdőjelezni.
    És akkor a tények nem igazán szoktak játszani.
  • Hegi90
    "Nem, szerintem a katonaság legyen mentes a szexuális megkülönböztetéstől és a hasonló dolgoktól. "

Ez pont az engedélyezést indokolná meg, nem?
  • Molnibalage
    A thébai példa neked azt hozza ki, hogy nem bírnák? Attól, mert valaki meleg, a test alapvető fiziólógiai felépítse nem tér el... Ha edz és kemény kiképzést kap, akkor pont olyan kemény kemény lesz, mint egy nem meleg.

Az, hogy egyesek szivatnák őket, az nem függ össze azzal, hogy mit lehetne elérni...
  • Megtörhetetlen
    Engem abszolút nem érdekel... Tőlem aztán azt csinálnak amit akarnak, de nem hiszem, hogy bármelyik is bírná a katonaságot... Meg egyébként is Magyarország + Katonaság???? :D Ez a kettő így nem igazán fér össze, mármint amennyiben valóban bármilyen jelentőséget akarnék tulajdonítani ha háborúra kerülne sor, szerintem nagyon hamar elvéreznénk :D
  • Lacee86
    Mi köze van ahhoz, h vki buzi-e vagy sem, h most milyen katona, vagy legyen-e katona? :// A homokosok 98%-a sztem ugyanolyan ember, mint bárki más: nem jár tűsarkú cipőben, miniszoknyában, nem kezd el udvarolni férfiaknak, nem fog meg****ni senkit...
  • MR ME
    ennyi :D
  • immovable
    Ő a buták csoportjába sorolta és e szerint mondott véleményt róla.
  • Sir Quno Jedi
    Node ő egy csoportról közölte a véleményét, aminek, ha nem vagy tagja és te viszont személyesen RÓLA közölsz véleményt, akkor az már személyekedés, hiszen nem veheted úgy, hogy ő kezdte és vérig sértett, mert nem vagy a célcsoport tagja. HA magad is harcos meleg vagy, az más, akkor lehetnek ellenérveid, amíg nem az ő személye, hanem egy másik csoport ellenében szólnak (pl. homofóbok), addig az nem személyeskedés. Érthető ez így?!
  • Freeda Krueger
    Nem volt teljesen kudarc,de lássuk be valóban nem teljesen bevált.
    A MV topikban ben lehet róla beszélni,már volt is párszor.
  • MR ME
    nem mondtam h nem szíve joga, csak azt h buta, ez meg az én véleményem róla :)
  • Sir Quno Jedi
    Miénk nem fog, mert a melegek elvileg intelligensebbek a kutyáknál, ha meg nem, majd kitalálunk mást nekik... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem meg szíve joga nem szeretni őket, vagy bárki/bármi mást utálni, sőt akár gyűlölni. Alapvető emberi joga, teszem hozzá.

Pl. van aki nem szereti az állatokat. Ez mindaddig rendben is van, amíg nem bántja, kínozza stb. őket, mert akkor az már tevékeny dolog, nem puszta vélemény/érzés. Az ellen már lehet tenni! Addig azonban nem lehet ellenük tenni semmit.

Szal. ez van. Mondhatja, hogy utálja őket, meg azok is utálhatják őt, vagy éppen ami jólesik. Emberek vagyunk, lehet véleményünk és azt hogy mindenkit (felebarát legalábbis) szeretni kell, még szvsz. Jézus is csak jelképesen gondolta. :DDD
  • Molnibalage
    Elég sok fajta tankot használtak a németek. Freeda majd pontosít. A lényegen nem változtat. Kudarcba fulladt az ötlet.
  • MR ME
    nem vagyok buzeráns, de te viszont geci buta lehetsz ha emberszámba se veszed őket...